Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Tegn på spøgelser i hjemmet
Tegn på spøgelser i hjemmet

Tegn på spøgelser i hjemmet

Hvis lyset slukker af sig selv, eller du hører en mystisk bankelyd, er det så tegn på spøgelser i hjemmet?

Sommetider ved man bare, hævet over enhver tvivl, at det sted, hvor man befinder sig, er beboet af ånder. Det kan være noget med atmosfæren, med stedets udstråling, hvordan man føler sig tilpas, når man for eksempel går ind i en bygning eller en gade eller en skov. I hvilken grad man opfatter ånderne afhænger naturligvis af, hvor følsom eller modtagelig man er. Men man behøver ikke at være synsk eller spirituel for at kunne mærke at der er mere til stede end man kan tage og føle på. Den energi ånder, eller spøgelser, udstråler, kan være så intens at man kan mærke den uanset hvor lidt eller meget sensitiv man er.

Er det hjemsøgt?

Hvis du kommer til et nyt og ukendt sted og er nysgerrig på, om der mon findes ånder på stedet, så kan du starte med eventuelt prøve at forhøre dig hos naboerne. Men der findes også subtile måder at gøre det på. Du kan for eksempel indlede med at spørge naboerne om der findes nogle spændende historier fra egnen, om der er oldtidsminder i nærheden, blandt andet. Du kan sige at du er interesseret i den lokale historie og gerne vil lære området bedre at kende. Hvis du har mistanker om åndelig aktivitet i et bestemt hus, kan du jo bare sige, at lige det hus har fanget din interesse, og spørge om de kender til historier derfra.

Besøg biblioteket

Lokalhistorie er altid interessant, og på det lokale bibliotek vil du efter al sandsynlighed kunne finde en egen sektion dedikeret til lokalområdet. Her kan du finde alle mulige slags spændende detaljer fra stedets fortid. Er der gamle bosætninger fra vikingetiden? Har der været kirker eller andre slags steder for religion eller ritualer? Industri? Større ulykker, eller krigshandlinger? Sådanne historier kan give grundlaget for teorier om ånder, der ikke vil eller kan forlade egnen. Og så er det selvfølgelig en god ide at spørge bibliotekaren om der er nogle gode historier om egnen, der er værd at kende til.

Led efter historiesider på nettet

Hvis du er heldig, findes der en historie-entusiast i området, der poster spændende små historier på sin egen Facebookside. Historier om husbrande, mord, ulykkelig kærlighed og lignende kan være guld værd, hvis du leder efter ånder med en tragisk historie, der kan føre til at der findes hjemsøgte steder i området. Ved at søge efter stednavnet + spøgelser, eller stednavnet + ånder, vil du kunne finde ud af om nogen andre har nævnt åndelig aktivitet i området. Måske kan du også komme i kontakt med grupper, der kender området ud fra et paranormalt perspektiv. Hos dem kan der være meget at hente. Måske er der endda udflugter du kan deltage i, i dit lokalområde.

Anskaf spøgelsessensorer

Der findes faktisk et stort udvalg af værktøj, som man kan benytte til spøgelsesjagt. Alt fra radiokommunikationsudstyr til termometre for at opdage kuldepletter på stedet eller at registrere pludselige fald i temperaturen. For at benytte sådant værktøj i dine undersøgelser er du nødt til at faktisk befinde dig på stedet, dette er ikke teoretiske undersøgelser, som du kan lave på afstand. Ofte er der mest aktivitet efter mørkets frembrud, så denne tilgang kræver, at man har mod på at overnatte et sted, der kan være hjemsøgt. Men så får man måske også en oplevelse for livet med sig hjem. Her er det en rigtig god at være flere afsted, så man er flere om at registrere de oplevelser der måtte være.

Kontakt et medie eller en clairvoyant

Har du ikke selv har spirituelle evner, kan du opsøge en, der har det. Et medie har kontakt til den anden side og vil kunne sætte sig i forbindelse med ånderne på stedet. Findes der ånder i dit eget hus og synes du, at det er ubehageligt? Så kan du få udført en husrensning. Dette gøres ved at et medie udfører rensningen ved hjælp af for eksempel røg og krystaller. De kan også lave en husrensning på afstand, ved at de sender energier og at du selv gør ting som de beder dig om, som for eksempel at åbne alle vinduer, flytte spejle eller lignende. Ofte vil det gøre godt at få lavet en husrensning for at komme af med negative energier, uanset om dit hjem er hjemsøgt eller ej.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_