KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Information

Information

Brug lidt tid på at lære os bedre at kende og find ud af hvordan vi arbejder, inden du ringer for at få en telefon clairvoyance.


Vi er en gruppe spåkoner, sandsigerske og andre med synske evner, som er her for at vejlede dig og tilbyde dig telefonclairvoyance når du har mest brug for det. Vi ved at der er tidspunkter i livet hvor man har brug for støtte og vejledning og her kan telefon-clairvoyance være en stor hjælp. Hvis du bare er nysgerrig efter at vide hvad der venter dig forude, så ring og lad os spå din fremtid. Vi er alle troværdige og ærlige klarsynet spåkoner som har mange års erfaring med clairvoyance.

Alle samtaler med vores rådgivere er fortrolige. Alle rådgivere er blevet testet og godkendt. Vi kan garantere, at du får den bedst mulige service og dygtige fortolkninger i vores telefontjeneste. Vores rådgivere arbejder empatisk og med respekt for dig. Rådgiverne udfører fortolkninger, som vil hjælpe og støtte dig i livet, men ikke tilbyde komplette svar på livet. Vi tror på, at du selv er ansvarlig for dit liv og din fremtid og til enhver tid kan påvirke, hvordan din fremtid vil se ud. Vores rådgivere hjælper dig med at finde den rigtige vej, så du kan leve det liv, der er beregnet til dig. Fortolkninger bør ikke ses som alternativer til økonomisk, juridisk, medicinsk eller psykologisk bistand. Du kan trygt henvende dig til vores rådgivere, da alle arbejder etisk korrekt og med dine interesser i centrum.

For at komme i kontakt med en clairvoyant eller spåkone, så skal du ringe 89 88 88 11. Hvis du allerede ved hvilken person du ønsker en telefonclairvoyance med så indtaster du hans/hendes nummer i telefonmenuen. Er du i tvivl om hvem du ønsker at tale med, så lyt til deres præsentationer inden du beslutter dig. Du kan også vælge at lade skæbnen afgøre hvem du taler med.

Hos os betaler du kun for den tid, du taler med en rådgiver. Hvis du ønsker at vende tilbage til hovedmenuen, kan du når som helst trykke 9. Hovedmenuen er gratis at lytte til. Her kan du hører de forskellige rådgiveres præsentationer. Et opkald koster 29.90 kr/min. Dog er minimum samtaletid 15 minutter, så selvom du taler med telefon-clairvoyance i mindre end 15 minutter, så vil du stadig blive opkrævet for 15 minutter. Et administrationsgebyr på 95 kr bliver tilføjet samme faktura.

Du skal være mindst 18 år for at gøre brug af vores tjeneste og få telefonclairvoyance hos os. Det telefonnummer du ringer fra skal være registreret i dit eget navn, eller du skal have tilladelse til at bruge telefonen fra den person telefonnummere er registret hos. Der er ingen tilbagetrækning (fortrydelsesret) på denne type tjeneste (serviceydelser). For mere information vedrørende fortrydelsesret, se forbrugerombudsmanden.

Vi følger alle internationale samt danske relevante love og regler. Vores spåkoner og sandsigersker arbejder i ro og fred hjemmefra, og vil med glæde yde clairvoyance, healing og besvare de fleste spørgsmål. De er dog ikke læger og diskuterer ikke sygdomme eller yder nogen form for medicinsk vejledning. De fleste af vores rådgivere er svenske, men har masser af erfaring med at konsultere med danske kunder.

Kan du ikke komme igennem til en af vores rådgivere? Vi gør opmærksom på at det ikke er muligt at ringe fra et hemmeligt nummer. Det er også muligt at dit opkald ikke går igennem fordi vi ikke kan finde din adresse eller e-mail adresse til at fremsende fakturaen. Det er også muligt at du har opnået din ”kredit grænse” og derfor ikke kan komme igennem. Hvis dit opkald ikke går igennem, bedes du fremsende en email til help@clairvoyant24.dk med dit navn, adresse, postnummer, by og det telefonnummer du ønsker at foretage opkald fra. Du bedes også gøre os opmærksom på om du ønsker at modtage fakturaen via post eller email.

Hvis du vil modtage en SMS, når vi har gratis kampagner, klik HER. Hvis du allerede modtager SMS, men ikke længere ønsker at modtage SMS fra os, klik HER.

Vi bruger kun arkivbilleder, som vi har købt på licens af billedbureauer. Købte billeder bruges både i vores grafiske design på websiden, og hvor personen på den anden side af telefonrøret, af forskellige private årsager har valgte at være anonym. Dette kan f.eks. være et tilfælde, hvor personen lever under en beskyttet identitet, eller når personen anses for at kunne blive udsat for chikane eller forfølgelse i tilfælde af virkelig identitet.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at emaile os på kontakt@clairvoyant24.dk eller ringe til os på hverdage mellem 08.00 - 17.00 på telefonnummer 78 74 28 24. Hvis telefonlinjen er optaget så læg venligst en besked med dit telefonnummer, navn og emne og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på altid at yde den bedste kundeservice og reagere på både emails og telefonopkald så hurtigt som vi kan.

Synes om os på Facebook for at holde dig opdateret med alle vores seneste nyheder, tilbud samt gode tips og råd fra vores clairvoyanter!

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend