Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 

Clairvoyant job

Kunne du tænke dig et clairvoyant job, hvor du får frihed til selv at bestemme din arbejdstid?

Du bestemmer hvornår du vil arbejde

Når du har et clairvoyant job hos os, så får du friheden til at arbejde hjemmefra, og selv vælge hvornår og hvor længe ad gangen du arbejder. Så længe du er online mindst 50 timer hver måned, og 10 af disse timer er mellem 00.00 og 06.00 om natten, så kan du selv tilrettelægge din tid som det passer dig.

Har du evnerne, har vi jobbet

Hvis du har erfaring med at lave clairvoyance, afdødekontakt, lægge tarotkort eller anden form for spirituel vejledning, og du er over 18 år gammel, så er det dig vi leder efter til vores clairvoyant job. Her får du mulighed for at bruge dine evner til at hjælpe en stor gruppe af meget forskellige mennesker, der ringer ind og søger vejledning og svar. Du logger på linjen når du ønsker at arbejde, og logger ud når du vil holde fri. Du vil skulle lave en prøvesession i forbindelse med jobsamtalen, for at vi kan vurdere dine evner, vi ansætter kun reelt dygtige spirituelle vejledere, der taler flydende dansk.

Du arbejder anonymt fra din telefon

Det er nemt at arbejde på vores linjer med et clairvoyant job. Når du vil arbejde, logger du på via vores intranet, og så bliver din telefon automatisk koblet på vores system, så folk kan blive stillet videre til dig. Ingen får adgang til dit telefonnummer eller andre private detaljer. Alt foregår via vores omstilling, det eneste du skal gøre er at tage telefonen når den ringer, og hjælpe dem der søger svar og vejledning, resten tager systemet sig af.

Løn to gange om måneden

Lønnen hos os er bygget op af et grundbeløb, for at være online, og løn for den tid, du taler med kunderne. Jo flere timer du taler i en periode, jo højere løn pr. talte time vil du få. Din løn vil blive gjort op to gange hver måned. Der er også mulighed for at tjene ekstra ved at skrive tekster eller blogindlæg for os. Et clairvoyant job er godt som supplerende indtægt, vi anbefaler at kombinere det med andre former for indtægt.

Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning til: hr.dk@redhatholdings.com.

 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere