KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Ti tegn på du er født som heks

Ti tegn på du er født som heks

Hvis du nogensinde har tænkt, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse giver genklang hos dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.


1 - En konstant dragen mod naturen

Hekse har et medfødt forbindelse til jorden og til naturen. Den naturlige verden er heksens domæne, og de fleste hekser trækker kræfter fra naturlige energier. De fire elementer jord, luft, ild og vand vidner for hende (eller ham) forbindelse med og vital interaktion med naturen.

2 - Et uendeligt ønske om at lære

Højere bevidsthed og bevidsthed er vigtige ambitioner for heksen. Hvis du føler behovet for altid at lære, kan du være en heks, især hvis dine interesser læner mod videnskab og natur.

3 - Minder om et tidligere liv

Mange hekser rapporterer om at have kendskab til tidligere liv og huske begivenheder og oplevelser, der ikke er en del af deres nuværende inkarnationer. Hekse eksisterer på vej mod ascension og er ofte gamle sjæle, der har levet mange forskellige liv i fortiden.

4 - Giver hjælp og rådgivning

Heksene tiltrækker ofte mennesker, der søger vejledning eller hjælp. Gamle sjæle udsender ofte en aura af viden og visdom, normalt fordi deres sjæl har set og oplevet så meget allerede. Søger folk dig, når de har brug for rådgivning? Du kunne være en heks!

5 - Healing Evner

Er du tiltrukket af helbredende kunst og ritualer eller har fået at vide, at du har en helbredende berøring? Hekser kanaliserer ofte jordens helbredende energier i områder som krystaller, mad, medicin eller Reiki. Har du interesse for nogen af ​​disse?

6 - regn, torden og lyn

Regn og tordenstorme er ren naturlig energi. Mens andre måske ikke kan lide disse ting, får de dig til at føle energi og bemyndigelse. Hvis dette passer, er det muligt, at du er en heks.

7- Respekt for dyr

Som et led i din dragning mod naturen har du et stærkt ønske om at passe på og beskytte alle sine skabninger? Hvis du har en kærlighed til dyr, der synes at gå ud over de fleste af dine venner, kan du være en heks.

8 - Månen

De fleste hekser hævder at føle sig i overensstemmelse med månens faser, oplever energi og styrke når månen tiltager og en mere afdæmpet og indadvendt tilstand når den aftager.

9 - Følelsen af at være en Outsider

Hekse er alt andet end mainstream. Selvom det ikke er alle mennesker der er anderledes, der er hekse, så har hekse ofte en fornemmelse af at de står udenfor, og kigger ind på livet.

10 - Indgående forståelse af spådom

Kigger du på et dæk af Tarot kort og med det samme forstår hvad kortene prøver at sige? Har du psykiske præmonitioner? I så fald kan du meget vel være en heks.

 

Vil du snakke om Ti tegn på du er født som heks ring til:

BethBeth
Ledig for kontakt
Bethnr 634Klarsyn, Medium, Synsk, Clairvoyant
 
Beth er her for dig. Hun bruger sine synske evner for at formidle beskeder fra...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
ElizEliz
Ledig for kontakt
Eliznr 301Clairvoyant, Spåkone, Tarotkort, Spåkvinde
 
Empatiske Eliz er den rigtige at ringe til når du behøver hjælp. Hun vil guide dig...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
IrisIris
Ledig for kontakt
Irisnr 620Tarotkort, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde
 
Iris er en sandsigerske som lige nu sidder og venter på at få lov til at spå dig...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
KatinkaKatinka
Ledig for kontakt
Katinkanr 332Medium, Spåkone, Synsk, Tarotkort, Drømmetydning, Klarsyn
 
Katinka har lang erfaring med at spå. Hun er en stærk og positiv spåkone, som giver...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Fremtidssyn

1596 visninger
Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige den nære fremtid på.
 

Auraen og dens farver

10134 visninger
Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.
 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

4165 visninger
Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøve noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være udmattende og kan holde dig fra at opfylde dit potentiale.
 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

4307 visninger
Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse istedenfor.
 

Seks tegn på du har en sjette sans

8016 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Fysisk medium

2907 visninger
Fysisk medium indebærer en form for fænomener, hvor eksterne enheder manipulerer energier og stoffer i et medium, uanset om det er mand eller kvinde, for at danne fysiske manifestationer, såsom ånder, der lever i en menneskekrop og taler direkte derfra.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend