Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Ti tegn på du er født som heks
Ti tegn på du er født som heks

Ti tegn på du er født som heks

Synes du at du har lidt heks i dig? Læs med her og lær lidt om nogle af de tegn der vise dig om der er heks i dig

Et af de tegn der tyder på at du er født med en heks i dig er en konstant dragen mod naturen. Hekse har en medfødt forbindelse til jorden og til naturen. Den naturlige verden er heksens domæne, og de fleste hekse trækker kræfter fra de naturlige energier. De fire elementer jord, luft, ild og vand, vidner for hende (eller ham) om forbindelse med og vital interaktion med naturen. Så dette er et af de ti tegn på at du er født som heks, og et af de vigtigste. Et andet tegn er et uendeligt ønske om at lære. Højere bevidsthed er en vigtig ambition for heksen. Hvis du føler behovet for altid at lære om verden og naturen omkring dig, kan du være en heks, især hvis dine interesser læner mod videnskab og natur.

Minder om tidligere liv og et ønske om at hjælpe

Mange hekse fortæller om at have kendskab til tidligere liv og husker begivenheder og oplevelser, der ikke er en del af deres nuværende inkarnation. Hekse søger viden og udvikling, og er ofte gamle sjæle, der har levet mange forskellige liv i fortiden. Derudover har de ofte et ønske om at bruge deres viden til gavn for andre. De giver hjælp og rådgivning og tiltrækker ofte mennesker, der søger vejledning. Gamle sjæle udsender ofte en aura af viden og visdom, fordi deres sjæl har set og oplevet så meget allerede. Søger folk dig, når de har brug for rådgivning? Så kunne du godt have noget hekseenergi med dig i dit væsen.

Healende evner og naturens vilde kræfter

Er du tiltrukket af viden om healing og brug af naturlige remedier? Eller har du fået at vide, at du har en helbredende berøring eller beroligende tilstedeværelse? Hekse kanaliserer ofte jordens helbredende energier både ved brug af krystaller, mad, urtemedicin og energiarbejde. Finder du disse ting fascinerende og interessante, så kan det være endnu et tegn på at du er særligt knyttet til naturen, som hekse er. Endnu et tegn kan være at du finder regn, storm og tordenvejr spændende, at de fylder dig med kraft og energi. Disse er ren naturlig energi og hvor mange måske ikke kan lide dem, eller endda frygter dem, så får de dig til at føle dig fuld af kraft og energi.

Respekt for dyr og en tilknytning til månen

Hvis du føler dig draget mod naturen og har et stærkt ønske om at passe på og beskytte alle naturens skabninger, du kan have en dyb følelse af at vi alle er en del af det samme, at både dyr, planter og mennesker er forbundne på et dybere plan. Måske føler du endda at hvis bare vi er stille og ønsker det, så kan vi kommunikere med både dyr og planter i naturen. Dette er også noget hekse har, denne dybe tilknytning til naturen. Derudover føler de fleste hekse sig forbundet med månens faser, de oplever energi og styrke når månen tiltager og en mere afdæmpet og indadvendt tilstand når den aftager. De følger månens faser, og forstår ofte også at bruge dem aktivt i ritualer og plantemedicin.

At være anderledes og kunne læse og tyde tegn

Hekse er alt andet end almindelige. Selvom det ikke er alle mennesker der er anderledes, der er hekse, så har hekse ofte en fornemmelse af at deikke passer ind i det gængse samfund. De trives bedst med at stå for sig selv og observere samfundets liv og udvikling. De lever deres eget liv, og har sjældent det store ønske om at være som de andre, de vil bare gerne have friheden til at leve deres liv som de ønsker det. Derudover har de evnen til at se tegn og tyde dem. Kan du se på et sæt tarotkort og forstå hvad kortene prøver at sige? Har du synske evner? Eller bare en evne til at se symbolik og sammenfald der peger i en særlig retning? I så fald kan du meget vel være en heks.

Genkender du dig selv i dette?

Hvis du efter at have læst om disse ti tegn på hekseegenskaber, tænker at der måske er noget om snakken, så kan være at du også har en heks gemt i dig. Den bedste måde at komme denne del af dig i møde, eller vække den, er ved at være i naturen, lytte til dit indre, følge din mavefornemmelse og være tro mod dig selv. Hvis man gerne vil vække denne energi i sit indre, så skal man øve sig i at få øje på hvor man kommer til at putte sig selv i en kasse der ikke passer. Hvor man giver køb på sig selv for at passe ind. Og i stedet begynde at mærke efter hvad man selv trives med, hvad der føles rigtigt for dig, så du kan begynde at leve et liv der er i overensstemmelse med du er, og ikke den andre forventer at du er.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_