KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Ti tegn på du er født som heks
Ti tegn på du er født som heks

Ti tegn på du er født som heks

Hvis du nogensinde har tænkt, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse giver genklang hos dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.


1 - En konstant dragen mod naturen

Hekse har et medfødt forbindelse til jorden og til naturen. Den naturlige verden er heksens domæne, og de fleste hekser trækker kræfter fra naturlige energier. De fire elementer jord, luft, ild og vand vidner for hende (eller ham) forbindelse med og vital interaktion med naturen.

2 - Et uendeligt ønske om at lære

Højere bevidsthed og bevidsthed er vigtige ambitioner for heksen. Hvis du føler behovet for altid at lære, kan du være en heks, især hvis dine interesser læner mod videnskab og natur.

3 - Minder om et tidligere liv

Mange hekser rapporterer om at have kendskab til tidligere liv og huske begivenheder og oplevelser, der ikke er en del af deres nuværende inkarnationer. Hekse eksisterer på vej mod ascension og er ofte gamle sjæle, der har levet mange forskellige liv i fortiden.

4 - Giver hjælp og rådgivning

Heksene tiltrækker ofte mennesker, der søger vejledning eller hjælp. Gamle sjæle udsender ofte en aura af viden og visdom, normalt fordi deres sjæl har set og oplevet så meget allerede. Søger folk dig, når de har brug for rådgivning? Du kunne være en heks!

5 - Healing Evner

Er du tiltrukket af helbredende kunst og ritualer eller har fået at vide, at du har en helbredende berøring? Hekser kanaliserer ofte jordens helbredende energier i områder som krystaller, mad, medicin eller Reiki. Har du interesse for nogen af ​​disse?

6 - regn, torden og lyn

Regn og tordenstorme er ren naturlig energi. Mens andre måske ikke kan lide disse ting, får de dig til at føle energi og bemyndigelse. Hvis dette passer, er det muligt, at du er en heks.

7- Respekt for dyr

Som et led i din dragning mod naturen har du et stærkt ønske om at passe på og beskytte alle sine skabninger? Hvis du har en kærlighed til dyr, der synes at gå ud over de fleste af dine venner, kan du være en heks.

8 - Månen

De fleste hekser hævder at føle sig i overensstemmelse med månens faser, oplever energi og styrke når månen tiltager og en mere afdæmpet og indadvendt tilstand når den aftager.

9 - Følelsen af at være en Outsider

Hekse er alt andet end mainstream. Selvom det ikke er alle mennesker der er anderledes, der er hekse, så har hekse ofte en fornemmelse af at de står udenfor, og kigger ind på livet.

10 - Indgående forståelse af spådom

Kigger du på et dæk af Tarot kort og med det samme forstår hvad kortene prøver at sige? Har du psykiske præmonitioner? I så fald kan du meget vel være en heks.

 

Vil du snakke om Ti tegn på du er født som heks ring til:

Bloggere
AurielAuriel
Ledig
AurielNR 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Med sine krystalklare og direkte svar, er Auriel en spåkvinde og et medium som...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
VarjaVarja
Ledig
VarjaNR 72Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone, Klarsyn,...
 

Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
UlvaUlva
Ledig
UlvaNR 518Tarotkort, Spåkone, Spåkvinde, Synsk, Alle vejledere,...
 

Ulva er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de store...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
VeraVeraNy!
Ledig
Ny! VeraNR 45Tarotkort, Spåkone, Klarsyn, Afdødekontakt, Healer,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Auraen og dens farver

14260 visninger

Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.

 

Fremtidssyn

3280 visninger

Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige den nære fremtid på.

 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

5916 visninger

Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøve noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være udmattende og kan holde dig fra at opfylde dit potentiale.

 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

5519 visninger

Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse istedenfor.

 

At have en fænomenologisk indstilling

5433 visninger

Fænomenologi er en psykologisk fokus, der er midtvejs mellem adfærdsmæssig videnskab og psykoanalyse.

 

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

6548 visninger

Uanset hvilken måde du vælger for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. 

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend