KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Paranormale oplevelser
Paranormale oplevelser

Paranormale oplevelser

Paranormale oplevelser er ikke så sjældne som man kunne tro. Har du selv oplevet noget?


Der er mange iblandt os, der har haft paranormale oplevelser, og somme har det jævnligt, men fordi der er så meget tro og tvivl knyttet til æmnet, er det ikke alle, der føler det naturligt, at fortælle åbent om det. En udtalelse som for eksempel "jer har set et spøgelse" kan nemt komme til at fremkalde grin hos tilhørerne. Derfor vælger de fleste at enten ikke tale om det, eller de venter med at fortælle, indtil de er sikre på at dem de fortæller det til vil tage dem på alvor.

Hvad er en paranormal oplevelse egentlig? Det er et samlebegreb, der dækker de fleste former for uforklarlige oplevelser, fra den der gysende følelse af ikke at være alene i rummet, til poltergeist-oplevelser, hvor ting og sager flyver igennem luften, eller dører og skuffer åbner og lukker sig af sig selv, til at faktisk se skikkelser, der kun kan tolkes til at være ånder eller spøgelser. I modsætning til begrebet paranormal aktivitet, der beskriver fænomenet i teorien, benytter man begrebet paranormale oplevelser, når man selv har set og / eller hørt aktiviteten.

Man behøver ikke at være synsk eller medial for at opleve noget paranormalt; hvis aktiviteten er stærk nok kan man ikke undgå at lægge mærke til den. Der er mange, der er fascineret af det paranormale, og der findes mængder af grupper og forumer, hvor man kan dele sine oplevelser eller komme sammen med ligesindede. Hvor fedt er det ikke, at være en del af sin egen spøgelsesjæger-gruppe!
Der findes definitivt mennesker, der er mere lidenskabeligt optaget af paranormal aktivitet end andre. Man kan opsøge steder, hvor det er velkendt at det spøger, og udfordre sig selv eller hinanden, til for eksempel at overnatte i et hjemsøgt hus. Sådan noget er der lavet et flertal filmer om - hvor ånderne bliver mere håndgribelige end forventet, og alle dør en grufuld død. Der er ikke nødvendigvis en forbindelse mellem at kunne lide denslags gysere og at faktisk opsøge hjemsøgte steder, men mennesker der undgår gysere er sandsynligvis også mere tilbøjelige til at undgå spøgelseshuse.

Internettet er fyldt af historier fra almindelige mennesker, der har haft paranormale oplevelser. Mange af dem vil helst bortforklare oplevelserne, og det er tydeligt, at mange er bange for at blive gjort til grin. En stor mængde forumindlæg og historier starter nemlig med "Jeg tror egentlig overhovedet ikke på sådan noget, men..."

Flere af disse beretninger drejer sig om at personen helt uden foranledning har haft paranormale oplevelser, tit på et for dem nyt og ukendt sted, som på en ferierejse. I en lille landsby i guatemala har flere turister rapporteret, at de på et bestemt overnatningssted er blevet vækket af at der står en lille guatemalansk pige i et hjørne af rummet og taler til dem.

Som alt andet kan det paranormale udnyttes og laves om til en indtæktskilde. Omvisninger i hjemsøgte huse, restauranter med sit eget private genfærd, der annonceres i brocurerne, overnatningssteder, hvor man har lagt mærke til at bestemte rum har en egen stæmning. Så længe mennesker er villige til at betale for sådanne oplevelser vil der være andre, der ved at udnytte det. Og det er ikke udelet negativt. For eksempel vil indtægterne fra omvisninger kunne bruges til nødvendigt vedligehold af bygningerne. Så det er en vind-vind-situation.

Bortset fra for spøgelserne, der måske hellere ville være ladt i fred.

 

Vil du snakke om Paranormale oplevelser ring til:

GabrielGabriel
Ledig for kontakt
Ny! Gabrielnr 95Medium, Healer, Alle vejledere, Clairvoyance, Drømmetydning,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AnnieAnnie
Ledig for kontakt
Annienr 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
TovaTova
Ikke tilgængelig
Ny! Tovanr 18Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend