Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Paranormale oplevelser
Paranormale oplevelser

Paranormale oplevelser

Paranormale oplevelser er ikke så sjældne som man kunne tro. Det er ikke alle som ser dem. Har du selv oplevet noget?

Der er mange iblandt os, der har haft paranormale oplevelser, og somme har det jævnligt, men fordi der er så meget tro og tvivl knyttet til æmnet, er det ikke alle, der føler det naturligt, at fortælle åbent om det. En udtalelse som for eksempel "jer har set et spøgelse" kan nemt komme til at fremkalde grin hos tilhørerne. Derfor vælger de fleste at enten ikke tale om det, eller de venter med at fortælle, indtil de er sikre på at dem de fortæller det til vil tage dem på alvor.

Hvad er en paranormal oplevelse egentlig? Det er et samlebegreb, der dækker de fleste former for uforklarlige oplevelser, fra den der gysende følelse af ikke at være alene i rummet, til poltergeist-oplevelser, hvor ting og sager flyver igennem luften, eller dører og skuffer åbner og lukker sig af sig selv, til at faktisk se skikkelser, der kun kan tolkes til at være ånder eller spøgelser. I modsætning til begrebet paranormal aktivitet, der beskriver fænomenet i teorien, benytter man begrebet paranormale oplevelser, når man selv har set og / eller hørt aktiviteten.

Man behøver ikke at være synsk eller medial for at opleve noget paranormalt; hvis aktiviteten er stærk nok kan man ikke undgå at lægge mærke til den. Der er mange, der er fascineret af det paranormale, og der findes mængder af grupper og forumer, hvor man kan dele sine oplevelser eller komme sammen med ligesindede. Hvor fedt er det ikke, at være en del af sin egen spøgelsesjæger-gruppe! 
Der findes definitivt mennesker, der er mere lidenskabeligt optaget af paranormal aktivitet end andre. Man kan opsøge steder, hvor det er velkendt at det spøger, og udfordre sig selv eller hinanden, til for eksempel at overnatte i et hjemsøgt hus. Sådan noget er der lavet et flertal filmer om - hvor ånderne bliver mere håndgribelige end forventet, og alle dør en grufuld død. Der er ikke nødvendigvis en forbindelse mellem at kunne lide den slags gysere og at faktisk opsøge hjemsøgte steder, men mennesker der undgår gysere er sandsynligvis også mere tilbøjelige til at undgå spøgelseshuse.

Internettet er fyldt af historier fra almindelige mennesker, der har haft paranormale oplevelser. Mange af dem vil helst bortforklare oplevelserne, og det er tydeligt, at mange er bange for at blive gjort til grin. En stor mængde forumindlæg og historier starter nemlig med "Jeg tror egentlig overhovedet ikke på sådan noget, men..." 

Flere af disse beretninger drejer sig om at personen helt uden foranledning har haft paranormale oplevelser, tit på et for dem nyt og ukendt sted, som på en ferierejse. I en lille landsby i guatemala har flere turister rapporteret, at de på et bestemt overnatningssted er blevet vækket af at der står en lille guatemalansk pige i et hjørne af rummet og taler til dem.

Som alt andet kan det paranormale udnyttes og laves om til en indtæktskilde. Omvisninger i hjemsøgte huse, restauranter med sit eget private genfærd, der annonceres i brochurerne, overnatningssteder, hvor man har lagt mærke til at bestemte rum har en egen stæmning. Så længe mennesker er villige til at betale for sådanne oplevelser vil der være andre, der ved at udnytte det. Og det er ikke udelet negativt. For eksempel vil indtægterne fra omvisninger kunne bruges til nødvendigt vedligehold af bygningerne. Så det er en vind-vind-situation.

Bortset fra for spøgelserne, der måske hellere ville være ladt i fred.

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Elvire
Ledig
 

Elvire er en varm og empatisk clairvoyant som ser din nutid, fremtid og fortid. Hun...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Alma
Ledig
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Ulva
Ledig
 

Ulva er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de store...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend