Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Sådan får du adgang til den åndelige verden
Sådan får du adgang til den åndelige verden

Sådan får du adgang til den åndelige verden

Sådan får du adgang til den åndelige verden, mangler du hjælp til at komme i kontakt med den anden side, så læs videre

Start med stilhed. Vi oplever meget i løbet af en dag, og hver lille smule ekstern stimulus distraherer os fra at tune ind i, hvad vores højere selv oplever hele tiden. En særlig afstemning med dit højere selv er det første skridt mod adgang til det åndelige og spirituelle rige. Begynd med at sætte dig et sted, hvor der er få eller ingen distraktioner. Du må ikke spille musik, ikke chante eller synge. Lad være med at bruge nogle hjælpemiddler. Lige nu, skal du simpelthen bare være stille. Lyt til stilheden. Lad intet andet optage din opmærksomhed. Når du lytter, ånder du i en stabil rytme, ind gennem din næse, ud gennem munden,sådan finder du roen til at fornemme den åndelige verden.

Lær at meditere

At lære at være stille er en vigtig færdighed for alle, der ønsker at få adgang til deres dybere spirituelle evner. Evnen til at meditere er baseret på at kunne gøre dit sind stille og lytte indad. Begynd med at tømme dit sind for tanker, og prøv at holde den tilstand i et par sekunder. Kan du ikke tømme dit sind for tanker, så prøv i stedet at lade dem flyde forbi dig, uden at fiksere på nogle af dem, som blade der glider forbi i et vandløb. Med øvelse og tid kan du gradvist arbejde dig op til et minut, derefter to, derefter fem osv. Jo hurtigere du kan sætte dig selv i denne tilstand, og jo længere du kan blive i den, jo skarpere bliver dine spirituelle evner.

Gør brug af åndelige værktøjer

Når du først har lært, hvordan du fokuserer din opmærksomhed indad, kan du trække på energierne i forskellige spirituelle redskaber. Runer, Tarot, Orakelkort, Krystaller, Lys, og lignende, de indeholder alle åndelig energi, som du har adgang til. Du behøver ikke at forstå disse ting i begyndelsen. Hold dem i dine hænder. Føl deres energi. Lær dem at kende på åndsniveau. Når du har udviklet et mere indgående forhold til dine spirituelle redskaber, bliver det mere klart, hvad de siger. Vær ikke bange for at trække på nogle få troværdige ressourcer, hvis du er i tvivl. At lære at du havde ret, vil kun tjene til at styrke din tro på din evne til at få adgang til det åndelige rige.

Vær ikke bange for at tage fejl

Der er intet rigtigt og forkert, når det kommer til dine spirituelle evner. At have spirituelle kræfter handler om mere end at trække tarotkort eller stirre ind i en krystalkugle. Stol altid på din intuition og handl på det du ser, på den måde der forekommer rigtigst eller passende for dig. Hvis du føler du mister forbindelsen til dine evner, så gå tilbage til start. Find ro i sindet, og fokuser på at lade tankerne forstumme og tag igen et nyt skridt ind i den åndelige verden. Det er som en muskel der skal trænes, vi skal vænne os til at arbejde med energien. Og det at have tillid til at det som skal ske, vil ske, er vigtigt. Tvivl er den største blokering for at få kontakt til sine evner.

Nysgerrighed er godt

Nysgerrighed er en af de bedste vejvisere når det kommer til at udvikle kontakt til sit indre og sine spirituelle evner. Det at være nysgerrig på hvor intuitionen fører dig hen, og at huske at det der virker for andre, ikke nødvendigvis er det der også virker bedst for dig. Find dine egne veje, lad andre inspirere dig, men husk at kun du ved hvordan du arbejder bedst med energien. Leg med det, og lad energien vise dig vejen frem. Så vil du lige så stille udvikle din evne til at lytte til dit indre og sin spirituelle energi. Tal med de vejledere du føler dig draget mod, lad dem inspirere dig til at finde næste skridt på din vej, men husk at det er din vej du skal gå, ikke deres.

Jordforbindelse er afgrørende

Jordforbindelse er et af de vigtigste redskaber at have, når man arbejder med energi og spiritualitet. Det er igennem vores jordforbindelse at vi manifesterer, og det er gennem vores jordforbindelse at vi holder fast i os selv og finder hjem til os selv igen. Så hav altid et anker der holder dig i det fysiske, som en ledetråd du kan følge hjem til dig selv igen, når du har rejst i de spirituelle energier. Det kan hjælpe at gå ture i naturen, holde om et træ, sidde på jorden, arbejde i haven eller bare forestille dig at du har rødder der forankrer dig dybt i jorden og hjælper dig med at holde fast i dig selv. Har du styr på din jordforbindelse, kan du altid finde dig selv igen.

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Anki
LEDIG
 

Anki er en synsk kvinde der er godt til at lytte og som anvender tarotkort og aflæser...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Sandsiger

Sandsiger

Som freelancejournalist besluttede jeg mig for at prøve at blive spået af en sandsiger. Det var noget af en...
 
Bedste Clairvoyant i Danmark

Bedste Clairvoyant i Danmark

Hvem er den bedste clairvoyant i Danmark? Læs legenden om den unge kvinde, der blev kendt over hele landet for sine...
 
Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_