Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Hvad er en spirituel dagbog?
Hvad er en spirituel dagbog?

Hvad er en spirituel dagbog?

En spirituel dagbog er en oversigt over dine spirituelle oplevelser, det kan både være billeder og tekst

Hvorfor bør er det en god ide at skrive en spirituel dagbog? Du bør holde en spirituel dagbog, hvis du vil blive bedre og mere aktiv i at bruge dine evner. Det første skridt til at udvikle spirituelle evner er at træne dit underbevidste sind til at være følsomt overfor spirituelle energier omkring dig. For at gøre dette skal du tage tid ud flere gange hver dag til at lægge mærke til og registrere dine indtryk af energierne omkring dig. Over tid kan du lære at skelne mellem de forskellige former for spirituelle energier omkring dig. Denne træning af fokus og oppmærksomhed, vil hjælpe dig til at blive mere opmærksom på de tegn der viser sig overalt omkring os i vores dagligdag.

Hvordan bruger man den?

Det er ikke muligt at holde styr på hvert eneste af de indtryk du oplever, en del af øvelsen er også at lære at skelne mellem det der er relevant og det der ikke er. Prøv at skrive så mange indtryk op som muligt, men bær over med dig selv, hvis du glemmer noget undervejs. At lægge for meget pres på dig selv, vil ikke hjælpe dit spirituelle sind, det vil tværtimod blokere dig, så dit sind begynder at lukke af. Og det er ikke det vi ønsker os af en spirituel dagbog. Den er et redskab til udvikling af dine evner og bevidsthed, en øveplads for dit fokus og din skelnevene, og ikke mindst et sted hvor du kan reflektere frit over det du oplever.

Registrer dine omgivelser

Vær opmærksom på månens faser, tidspunktet på dagen, hvor du er når du observerer noget og endda vejrets tilstand. Nedskriv det i din dagbog. Du vil begynde at lægge mærke til forbindelserne mellem månens cyklus, tid på dagen og forhold i dine omgivelser og dine spirituelle oplevelser. Derefter kan du forudsige, hvornår dine spirituelle evner vil være skarpest. Hvis du kommer i kontakt med en ånd, engel eller energi, kan det være vigtigt at kende de forhold, der gør kontakten mere sandsynlig, hvis du ønsker komme i kontakt med denne energi igen. Læg også mærke til hvordan du reagerer på energien, om din reaktion forstærker oplevelsen, eller får den til at lukke ned.

Påvirker andre dine oplevelser?

På samme måde er det en god ide at være opmærksom på andre mennesker der var omkring dig, da du havde en særlig oplevelse eller et indtryk. Når du ser tilbage over dine tidligere noter, kan du muligvis forbinde specifikke clairvoyante fænomener til bestemte personer. Måske nogle mennesker forstærker dine evner og din opmærksomhed på det spirituelle, og andre får dig til at lukke ned for dem. Måske opdager du at du får de stærkeste oplevelser når du er alene. Nogle mærker en klar forstærkning af deres evner i gruppemeditationer, hvor andre mærker sine evner bedst når de er alene og ude i naturen for eksempel.

Hvad stjæler dit fokus?

Når du øver dig at være opmærksom på dine omgivelser når du søger dine spirituelle oplevelser, så styrker du helt automatisk din evne til at fornemme dem. Fokus og opmærksomhed er de vigtigste ingredienser når man går i gang med at træne sit sind og sine evner inden for det spirituelle. Distraktioner er til gengæld noget af det der hurtigst får os væk fra sporet. Så når du øver dig, så sørg for at have slukket fjernsynet og lagt telefonen væk. Når disse ting ikke hele tiden kalder på vores opmærksomhed, så får vi langt bedre forbindelse til os selv og energien omkring os. Så vær opmærksom på hvad der distraherer dig i din dagligdag, hvad stjæler dit fokus og din opmærksomhed?

Brug din dagbog til at lære

Så denne form for dagbog kan altså, når du bruger den aktivt, give dig indsigt i hvad der styrker og svækker dine evner, og hvornår og i hvilke omgivelser, du får mest ud af at øve dig i at bruge dine evner. Jo mere du gør brug af denne mulighed for at reflektere og lære om dig selv og dine omgivelser, jo bedre i kontakt med de evner du har. Det er også en god idé at øve sig i at lytte til det flow der er omkring dig, at følge det der kalder på dig. Når vi er øvede i at mærke os selv og energien omkring os, så er det også lettere at lade intuitionen guide os, og have tillid til at det vi fornemmer er rigtigt.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_