Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Fremtidssyn
Fremtidssyn

Fremtidssyn

Fremtidssyn er det at få glimt eller syner af noget der vil ske i fremtiden. Det kan både være din fremtid eller andres

Fremtidssyn kaldes også prækognition. Som navnet siger betyder prækognition at se en begivenhed, inden den er sket. Dette er helt forskelligt fra andre spåkunster, som at se i en krystalkugle eller profetier. Prækognition kan ske både i drømme og når man er vågen. Det er en forudsigelse eller forudanelse af noget der vil ske i fremtiden. Disse syn kan være både krystalklare som stod man der selv og oplevede det i øjeblikket, eller de kan være slørede syn eller glimt med indsigt som måske giver mening på et dybere plan. Det er ikke altid man forstår præcis hvad synet vil vise en, og i de tilfælde giver det ofte først mening når man står i situationen.

Ægte eller ej?

Der er stadig meget at diskutere, når det kommer til at verificere fremtidssyn eller prækognition. For fremtidssyn er et kontroversielt tema, hvor mennesker har forskellige ideologier og deres egne teorier til at forklare fremtidssyn eller prækognition. Nogle kalder det pseudovidenskab, andre kalder det overtro og for andre igen er det et spørgsmål om tro. Til trods for at det er så kontroversielt, har forkyndelse af syner stadig sin plads i verden. Der vil altid være folk der ikke tror på andet end det de kan tage og føle på, og det er selvfølgelig helt fint. Men vi er mange der fornemmer at der er mere mellem himmel og jord, end det umiddelbare, og det er her at syner og visioner bliver interessante.

Vi kan alle opleve det

Der er mange tilfælde omkring os, hvor vi kan finde eksempler på fremtidssyn eller prækognitive handlinger. For eksempel sker det tit, at en mor bare ved, at der er sket noget med hendes barn, selvom barnet er langt væk og ikke har talt med nogen. Dette skyldes fremtidssyn eller prækognition. Ligesom når nogen aner det, når en af deres kære kommer ud for en ulykke. Der er for eksempel utallige fortællinger om folk der er vågnet midt om natten, og har vist at der er sket noget med en de holder af. Og dette kommer fra helt almindelige mennesker, der ellers ikke tidligere har vist tegn på evner inden for det spirituelle.

En evne skal bruges

Ikke alle ved at de besidder evnen til at fornemme det, der kommer, og af dem der ved det, er det kun et fåtal der vælger at stå ved det og bruge det aktivt. Mange lever bare deres liv med en viden om hvad der venter, i både små og store dele af livet, uden at være klar over at det ikke er alle der har den evne. Langt de fleste ser det blot som noget de kan, men som de ikke skilter med. Men de få der vælger at bruge denne evne aktivt, stiller sig ofte til rådighed med vejledning for at støtte dem der har brug for hjælp. Og her kan andre så bede om råd og vejledning og indsigt i udfaldet af de situationer de bekymrer sig om.

Er fremtiden låst fast?

Man skal dog huske på, at det er ikke alt der er låst fast, når det kommer til fremtiden. Selv når man får syner om det der vil ske. Somme tider er synerne så stærke, at det der ses er skæbnebetinget, altså noget som ligger i ens livstråd uanset hvilke valg man tager. Men når man beder en synsk om at se på særlige situationer og byde ind med hvad fremtiden bringer, så er det ofte potentiale de ser. De ser livets tråde, og hvordan de kan udfolde sig, og de ser de tråde der er mest sandsynlige lyse stærkest op. Så det de ofte ser, er altså den version af fremtiden der står stærkest lige nu. Men da vi hele tiden tager nye valg og beslutninger, og af og til vælger at gå nye og uventede veje, så kan dette ændre sig.

Vil du kende din fremtid?

Det kan også være en god ide at spørge sig selv om man er klar til at høre de svar der måtte komme. Vi mennesker er nysgerrige, og altid ivrige efter at kende vores næste skridt. Det giver en tryghed at vide at man er på rette spor. Men hvis vi får for meget at vide, så kan det ende med at tage den læring og indsigt ud af ligningen, som vi skulle have haft med på vores vej hen til målet. Det at kende slutningen, kan på sigt ødelægge motivationen til at komme derhen. Lidt lige som hvis man læser de sidste sider af en bog, inden man går i gang med første side. Rejsen derhen er mindst lige så vigtig, som slutningen på rejsen. Så tænk godt over det du vil spørge om. Så du ikke får flere svar end du har brug for.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_