Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Telefon clairvoyance
Telefon clairvoyance

Telefon clairvoyance

Telefon clairvoyance. Hvordan gør man det, og er det noget for dig? Her får du svarerne på hvordan man gør det

Til alle tider har mennesker ønsket at de kunne se fremtiden, eller få svar på hvordan den situation de befinder sig i er opstået, eller se de store sammenhænge. Vi har en indebygget trang til at kunne udforske og forklare al slags fænomener, og det kan for nogle være meget frustrerende at svarene vi er ude efter er skjult for os.

Men der er mennesker, der har evnen til at se ting, der er skjult for de fleste. Disse klarsynte, eller clairvoyante, er blevet spurgt til råds hele vejen op igennem historien, og i alle kulturer og samfund. De har haft mange navn eller titler, og man har behandlet dem på mange forskellige måder alt efter hvordan samfundet for øvrigt betragtede dem. Der er shamaner og medicinmænd, der har nydt stor respekt og været en integreret del i sine samfund. Der har været svært tilgængelige orakler, for hvilke man først kunne fremføre sit ærende efter at have bestået en række prøvelser der i verste fald kunne koste livet. Og der har været hekse eller kloge koner, som man har betragtet med en blanding af respekt og skræk - indtil skrækken og sommetider religionen tog overhånd og man torturerede dem og brændte dem på bålet.

Dagens clairvoyante i vores del af verden risikerer heldigvis ikke længere dødsstraf - straffen, hvis der er en, er i vores tid blevet erstattet af kritik, bagvaskelse og latterliggørelse (der ellers kan være slemt nok). De clairvoyante er heller ikke ligeså svært tilgængelige som oraklet i Delfi; faktisk kan man ret nemt få fat i dem per telefon. 
Telefon clairvoyance er et relativt stort felt. Der er flere privat udøvende clairvoyanter der både tilbyder timer i sin klinik eller sit hjem - og på telefonen. I tillæg findes der en række fellesskab, hvor flere clairvoyanter har samlet sine tjenester og deles om det tekniske - som telefonlinier, hjemmesider, og lønsudbetalinger. En klar fordel med dette er at man på det samme telefonnummer kan få telefon clairvoyance døgnet om og hele ugen. Man skal bare være åben for, at man kommer til at tale med flere forskellige clairvoyanter hvis man ringer flere gange.

Når det er sagt, så er det ikke tilfældigt, hvem man bliver sat over til når man ringer til sådan en tjeneste. På hjemmesiden findes der præsentationer af alle de forskellige clairvoyanter, med en oversigt over hvad de tilbyder, og der er tit også omtaler fra tidligere klienter. Alle de clairvoyante har sit eget agentnummer, og det er dette nummer man forholder sig til når man beder om at tale med en bestemt clairvoyant. Agentnummeret står ved siden af clairvoyantens billede og præsentation, og der er som regel også en oversigt over hvilke clairvoyante der til enhver tid er logget ind.

Det er altså teknisk set ret nemt at få en telefon clairvoyance i dag. Dog skal man naturligvis være forberedt på at det koster penge - telefonlinierne har en minutpris der ligger noget under 30 kroner. Hos de fleste kan man vælge mellem forskellige betalingsformer, man kan blive belastet over telefonregningen eller man kan få en faktura. Sommetider er der kampanjer hvor man for eksempel kan få 15 minutter gratis telefontid med en clairvoyant. Hvis man er usikker på hvad det er man skal betale for og aldrig har ringet til en spålinie tidligere, så kan en sådan kampanje være en meget god mulighed til et teste det. Led efter de forskellige linier på nettet, og måske er du heldig og rammer lige på en kampanje. Ellers gælder det at have selvdiciplin hvis man vil kontrollere pengebrugen, og på forhånd bestemme sig for hvor længe samtalen skal vare. Det er helt op til den enkelte. Måske er denne diciplin det nærmeste vi kommer prøvelserne ved de gamle tiders orakel?

 

 

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Ulva
Ledig
 

Ulva er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de store...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Elvire
Ledig
 

Elvire er en varm og empatisk clairvoyant som ser din nutid, fremtid og fortid. Hun...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Else
Ledig
 

Else siger tingene som de er, det eneste hun har brug for at vide er dit stjernetegn....

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend