Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Telefon clairvoyance
Telefon clairvoyance

Telefon clairvoyance

Telefon clairvoyance. Hvordan gør man det, og er det noget for dig? Her får du svarerne på hvordan man gør det

Til alle tider har mennesker ønsket at de kunne se fremtiden, eller få svar på hvordan den situation de befinder sig i er opstået, eller se de store sammenhænge. Vi har en indbygget trang til at kunne udforske og forklare al slags fænomener, og det kan for nogle være meget frustrerende at svarene vi er ude efter er skjult for os.

Men der er mennesker, der har evnen til at se ting, der er skjult for de fleste. Disse klarsynede, eller clairvoyante, er blevet spurgt til råds hele vejen op igennem historien, og i alle kulturer og samfund. De har haft mange navne eller titler, og man har behandlet dem på mange forskellige måder alt efter hvordan samfundet for øvrigt betragtede dem. Der er shamaner og medicinmænd, der har nydt stor respekt og været en integreret del i deres samfund. Der har været svært tilgængelige orakler, for hvilke man først kunne fremføre sit ærinde efter at have bestået en række prøvelser der i værste fald kunne koste livet. Og der har været hekse eller kloge koner, som man har betragtet med en blanding af respekt og skræk - indtil skrækken og sommetider religionen tog overhånd og man torturerede dem og brændte dem på bålet.

Dagens clairvoyante i vores del af verden risikerer heldigvis ikke længere dødsstraf - straffen, hvis der er en, er i vores tid blevet erstattet af kritik, bagvaskelse og latterliggørelse (der ellers kan være slemt nok). De clairvoyante er heller ikke ligeså svært tilgængelige som oraklet i Delfi; faktisk kan man ret nemt få fat i dem per telefon. 
Telefon clairvoyance er et relativt stort felt. Der er flere privat udøvende clairvoyanter der både tilbyder timer i sin klinik eller sit hjem - og på telefonen. I tillæg findes der en række fællesskab, hvor flere clairvoyanter har samlet deres tjenester og deles om det tekniske - som telefonlinier, hjemmesider, og lønudbetalinger. En klar fordel ved dette er at man på det samme telefonnummer kan få telefon clairvoyance døgnet rundt og hele ugen. Man skal bare være åben for, at man kommer til at tale med flere forskellige clairvoyanter hvis man ringer flere gange.

Når det er sagt, så er det ikke tilfældigt, hvem man bliver sat over for når man ringer til sådan en tjeneste. Clairvoyante er overbeviste om at du kommer til at tale med lige præcis den du skal, når du beslutter dig for at ringe til eller kontakte en spirituel vejleder. Universet er skruet sådan sammen, at hvis tiden er rigtigt til at du skal søge hjælp, og du følger din indskydelse og søger den hjælp når behovet opstår, så kommer du også i kontakt med lige præcis den rette, der kan guide dig i den rigtige retning. 

Det er altså teknisk set ret nemt at få vejledning i dag, enten ved et simpelt opkald pr. telefon clairvoyance eller ved at besøge en clairvoyant på deres klinik. 

 

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_