Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Telefon clairvoyance
Telefon clairvoyance

Telefon clairvoyance

Telefon clairvoyance. Hvordan gør man det, og er det noget for dig? Her får du svarerne på hvordan man gør det

Til alle tider har mennesker ønsket at de kunne se fremtiden, eller få svar på hvordan den situation de befinder sig i er opstået, eller se de store sammenhænge. Vi har en indbygget trang til at kunne udforske og forklare al slags fænomener, og det kan for nogle være meget frustrerende at svarene vi er ude efter er skjult for os.

Men der er mennesker, der har evnen til at se ting, der er skjult for de fleste. Disse klarsynede, eller clairvoyante, er blevet spurgt til råds hele vejen op igennem historien, og i alle kulturer og samfund. De har haft mange navne eller titler, og man har behandlet dem på mange forskellige måder alt efter hvordan samfundet for øvrigt betragtede dem. Der er shamaner og medicinmænd, der har nydt stor respekt og været en integreret del i deres samfund. Der har været svært tilgængelige orakler, for hvilke man først kunne fremføre sit ærinde efter at have bestået en række prøvelser der i værste fald kunne koste livet. Og der har været hekse eller kloge koner, som man har betragtet med en blanding af respekt og skræk - indtil skrækken og sommetider religionen tog overhånd og man torturerede dem og brændte dem på bålet.

Dagens clairvoyante i vores del af verden risikerer heldigvis ikke længere dødsstraf - straffen, hvis der er en, er i vores tid blevet erstattet af kritik, bagvaskelse og latterliggørelse (der ellers kan være slemt nok). De clairvoyante er heller ikke ligeså svært tilgængelige som oraklet i Delfi; faktisk kan man ret nemt få fat i dem per telefon. 
Telefon clairvoyance er et relativt stort felt. Der er flere privat udøvende clairvoyanter der både tilbyder timer i sin klinik eller sit hjem - og på telefonen. I tillæg findes der en række fællesskab, hvor flere clairvoyanter har samlet deres tjenester og deles om det tekniske - som telefonlinier, hjemmesider, og lønudbetalinger. En klar fordel ved dette er at man på det samme telefonnummer kan få telefon clairvoyance døgnet rundt og hele ugen. Man skal bare være åben for, at man kommer til at tale med flere forskellige clairvoyanter hvis man ringer flere gange.

Når det er sagt, så er det ikke tilfældigt, hvem man bliver sat over for når man ringer til sådan en tjeneste. Clairvoyante er overbeviste om at du kommer til at tale med lige præcis den du skal, når du beslutter dig for at ringe til eller kontakte en spirituel vejleder. Universet er skruet sådan sammen, at hvis tiden er rigtigt til at du skal søge hjælp, og du følger din indskydelse og søger den hjælp når behovet opstår, så kommer du også i kontakt med lige præcis den rette, der kan guide dig i den rigtige retning. 

Det er altså teknisk set ret nemt at få vejledning i dag, enten ved et simpelt opkald pr. telefon clairvoyance eller ved at besøge en clairvoyant på deres klinik. 

 

 
blogger
Thomas
LEDIG
 

Thomas har igennem årene specialiseret sig i præcise og hurtige svar. Med en dyb...

89 88 88 11MIN SIDE
 
ChristinaNy
LEDIG
 

Christina, er født med meget stærke clairvoyante evner. Hun arbejder både med emner...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kærlig og intuitiv jordengel, der elsker at viderebringe guddommelige...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Clairvoyance København

Clairvoyance København

På min tur til storbyen blev min oplevelse med clairvoyance København det, der satte de dybeste spor i mig
 
Afdøde kontakt

Afdøde kontakt

Min oplevelse med afdøde kontakt, kom fra et ret uventet sted, men den kom på det helt rigtige tidspunkt
 
Aalborg clairvoyance og afdødekontakt

Aalborg clairvoyance og afdødekontakt

Hvem skulle have troet at en tur til Aalborg clairvoyance og afdødekontakt kunne give så meget ro?
 
Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_