Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Telefon clairvoyance
Telefon clairvoyance

Telefon clairvoyance

Telefon clairvoyance. Hvordan gør man det, og er det noget for dig?

Til alle tider har mennesker ønsket at de kunne se fremtiden, eller få svar på hvordan den situation de befinder sig i er opstået, eller se de store sammenhænge. Vi har en indebygget trang til at kunne udforske og forklare al slags fænomener, og det kan for somme være meget frustrerende at svarene vi er ude efter er skjult for os.

Men der er mennesker, der har evnen til at se ting, der er skjult for de fleste. Disse klarsynte, eller clairvoyante, er blevet spurgt til råds hele vejen op igennem historien, og i alle kulturer og samfund. De har haft mange navn eller titler, og man har behandlet dem på mange forskellige måder alt efter hvordan samfundet for øvrigt betragtede dem. Der er shamaner og medicinmænd, der har nydt stor respekt og været en integreret del i sine samfund. Der har været svært tilgængelige orakler, for hvilke man først kunne fremføre sit ærende efter at have bestået en række prøvelser der i verste fald kunne koste livet. Og der har været hekse eller kloge koner, som man har betragtet med en blanding af respekt og skræk - indtil skrækken og sommetider religionen tog overhånd og man torturerede dem og brændte dem på bålet.

Dagens clairvoyante i vores del af verden risikerer heldigvis ikke længere dødsstraf - straffen, hvis der er en, er i vores tid blevet erstattet af kritik, bagvaskelse og latterliggørelse (der ellers kan være slemt nok). De clairvoyante er heller ikke ligeså svært tilgængelige som oraklet i Delfi; faktisk kan man ret nemt få fat i dem per telefon.
Telefon clairvoyance er et relativt stort felt. Der er flere privat udøvende clairvoyanter der både tilbyder timer i sin klinik eller sit hjem - og på telefonen. I tillæg findes der en række fellesskab, hvor flere clairvoyanter har samlet sine tjenester og deles om det tekniske - som telefonlinier, hjemmesider, og lønsudbetalinger. En klar fordel med dette er at man på det samme telefonnummer kan få telefon clairvoyance døgnet om og hele ugen. Man skal bare være åben for, at man kommer til at tale med flere forskellige clairvoyanter hvis man ringer flere gange.

Når det er sagt, så er det ikke tilfældigt, hvem man bliver sat over til når man ringer til sådan en tjeneste. På hjemmesiden findes der præsentationer af alle de forskellige clairvoyanter, med en oversigt over hvad de tilbyder, og der er tit også omtaler fra tidligere klienter. Alle de clairvoyante har sit eget agentnummer, og det er dette nummer man forholder sig til når man beder om at tale med en bestemt clairvoyant. Agentnummeret står ved siden af clairvoyantens billede og præsentation, og der er som regel også en oversigt over hvilke clairvoyante der til enhver tid er logget ind.

Det er altså teknisk set ret nemt at få en telefon clairvoyance i dag. Dog skal man naturligvis være forberedt på at det koster penge - telefonlinierne har en minutpris der ligger noget under 30 kroner. Hos de fleste kan man vælge mellem forskellige betalingsformer, man kan blive belastet over telefonregningen eller man kan få en faktura. Sommetider er der kampanjer hvor man for eksempel kan få 15 minutter gratis telefontid med en clairvoyant. Hvis man er usikker på hvad det er man skal betale for og aldrig har ringet til en spålinie tidligere, så kan en sådan kampanje være en meget god mulighed til et teste det. Led efter de forskellige linier på nettet, og måske er du heldig og rammer lige på en kampanje. Ellers gælder det at have selvdiciplin hvis man vil kontrollere pengebrugen, og på forhånd bestemme sig for hvor længe samtalen skal vare. Det er helt op til den enkelte. Måske er denne diciplin det nærmeste vi kommer prøvelserne ved de gamle tiders orakel?

 

 

Hvis du vil tale om "Telefon clairvoyance", kan du ringe til en af ​​os:

Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere,...
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
KatherineNy!
Ledig
Ny! KatherineNR 56Tarotkort, Spåkvinde, Clairvoyance, Medium, Klarsyn, Healer,...
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
LenaNy!
Ping mig
Ny! LenaNR 49Medium, Healer, Afdødekontakt, Clairvoyance, Tarotkort,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
PennyNy!
Ping mig
Ny! PennyNR 45Medium, Spåkone, Clairvoyant, Tarotkort, Healer,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Clairvoyance telefon

1871 visninger

Hvad kan du opnå ved at ringe til en clairvoyance telefon? Kan en clairvoyance telefon virkelig give dig de svar, som du behøver?

 

Telepati

1346 visninger

Telepati er navnet på en kommunikationsform uden fysiske medier.

 

Åndelig hjemmerensning

883 visninger

En åndelig hjemmerensning behøves hvis man oplever paranormale aktiviteter hjemme, specielt om man er et medium må man gøre en åndelig hjemmerensning

 

Spådom

5217 visninger

Kan jeg virkelig få en ekte spådom? Eller er det hele bare en gang falskneri?

 

Spå om fremtiden

10084 visninger

At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend