KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Seks tegn på du har en sjette sans
Seks tegn på du har en sjette sans

Seks tegn på du har en sjette sans

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.


Utilpas i store mængder af mennesker

At være omgivet af mange mennesker er svært for en åndeligt begavet person, fordi de vil være i stand til at mærke alle de forskellige energier, som hver person giver, og ikke alle vil være behagelige. Vrede, jalousi, raseri og skuffelse hviler i luften som en sort tåge over de positive følelser. Nogle kan sortere dem ud med lethed, blokere dem med en mental væg. Men det kræver en masse øvelse.

Kende hemmeligheder, der aldrig er blevet fortalt

Overførsel af energi, der opstår, når en person står tæt på en åndeligt begavet person, vil videregive nogle af deres hemmeligheder, især hvis de for tiden tænker på dem. Så et andet tegn er evnen til at kende ting om mennesker uden at blive fortalt om dem. Dette kan være skræmmende for de ikke-åndelige begavet der ikke tror på, at deres tanker kan opdages så let.

Visioner

Åndeligt begavede personer har drømme, mens de sover og er vågen, som kaldes visioner. Disse visioner kan sammenlignes med en film af fremtidige begivenheder, der spiller i deres sind. Nogle gange er der kun ét billede, som et snapshot af, hvad der skal ske.

Impulsive og uforklarlige handlinger

En usædvanlig del af at have en stærk sjette sans er trang til at gøre ting uden at vide hvorfor. For eksempel kan en kvinde føle, at hun straks skal besøge sin søster. Så hun kører i timevis midt om natten til stor uforståelse for hendes andre familiemedlemmer. Men hun ender med at ankomme lige i tide for at redde søsteren, der er i en medicinsk nødsituation.

Se nummer og bogstavmønstre

Mange åndeligt begavede får glimt af tal eller bogstaver, men de ved ikke hvorfor. Men pludselig en dag giver det mening. F.eks. gentagelsen af ​​tallet "800", der, når et kolon er indsat i midten, ender med at være den nøjagtige tid, at en persons elskede dør.

Blive opsøgt af folk med smerter

Da åndeligt begavede er i stand til at mærke andres følelser, bliver de ofte magneter for mennesker og dyr, der har brug for hjælp. Så hjemløse eller en fremmede, der står i kø i dagligvarebutikken, kan begynde på samtaler. Eller skadede katte og hunde kan regelmæssigt dukke op i baghaven.

Disse er kun seks af tegnene på at have en stærk sjette sans. Hvis du har oplevet en eller flere af dem, skal du kontakte en af ​​vores psykiske rådgivere. Vi kan give dig den vejledning, du leder efter.

 

Vil du snakke om Seks tegn på du har en sjette sans ring til:

AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AnkiAnki
Ledig for kontakt
Ankinr 233Synsk, Tarotkort, Spåkone, Klarsyn, Spåkvinde, Alle vejledere
 

Anki er en synsk kvinde der er godt til at lytte og som anvender tarotkort og aflæser...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AnnikkiAnnikki
Ledig for kontakt
Annikkinr 206Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Synsk
 
Annikki er en synsk kvinde der giver vejledning indenfor mange områder, hun er en...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
BrianaBrianaNy!
Ledig for kontakt
Ny! Briananr 80Medium, Spåkvinde, Klarsyn, Alle vejledere, Drømmetydning
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Hvad er en spådom?

8967 visninger
Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.
 

Hvad kan hypnose gøre for os?

4496 visninger
Hypnose kan være en meget stærk og kraftfuld form for terapi, som endda kan få en vosken mand til at tro han er en hane.
 

At være en heks

9448 visninger
Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden, at jeg i dag ville arbejde som spåkone havde jeg leet, men nu kan jeg sige, jeg er god til at fortælle om disse værdier.
 

Fordelene ved en livsstilslæsning

4732 visninger

Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med ånder? En god synsk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af synske aflæsninger er livsstilsæsningen.

 

Lyt til ånderne

5808 visninger

De fleste af os vil have hjælp udefra for at løse vores livs problemer. Men tror du, at det sker i virkeligheden? Jeg tror, at de kære, der forlod os i denne verden, nogle gange forsøger at hjælpe os. Vi kalder dem "engle" eller "ånder".

 

At drømme om folk fra fortiden

5508 visninger

Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Det kan være folk fra din fortid, som du kunne lide eller ikke lide, eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend