Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Seks tegn på du har en sjette sans
Seks tegn på du har en sjette sans

Seks tegn på du har en sjette sans

Seks tegn på du har en sjette sans, der giver dig mulighed for at bruge dine sanser på nye og uanede måder

Lad mig fortælle dig om nogle af de vigtigste tegn på at du har en stærk sjette sans. Du kan blive utilpas i store mængder af mennesker, det at være omgivet af mange mennesker er ofte svært for en sensitiv person, fordi de er i stand til at mærke alle de forskellige energier, som hver person udsender, og ikke alle energier der sendes ud fra folk, vil være behagelige. Vrede, jalousi, raseri og skuffelse hviler i luften som en sort tåge over de positive følelser. Nogle kan sortere dem fra med lethed, blokere dem med en mental væg. Men det kræver øvelse, og selv med træning, kan det være svært hvis energien er meget stærk, eller der er for mange mennesker omkring en.

Du fornemmer hemmeligheder

Hvis noget ligger en person stærkt på sinde, og man har en stærk intuition, eller sjette sans. Så kan man af og til komme til at opsnappe dele af det der foregår i den anden person. Deres energi er så mættet med det de tænker på, at det simpelthen smitter af. Man får som den intuitive, pludselig indsigter og forståelser, der ikke er blevet sagt højt. Man lærer noget af deres inderste at kende, bare ved at være i nærheden af dem. Man mærker deres humør, bekymringer og tanker som noget der siver ind i ens energifelt og kalder på opmærksomhed. Dette sker især hvis personen ønsker hjælp til sine udfordringer eller en at dele sine hemmeligheder med.

Visioner

Sensitive personer har ofte stærke og livlige drømme når de sover, og ofte også når de er vågne, disse kan være visioner eller syner. Disse visioner kan sammenlignes med en film af fremtidige begivenheder, der udspiller sig i deres sind. Nogle gange er der kun ét billede, som et snapshot af, hvad der skal ske, andre gange er det hele sekvenser, hvor man ser en del af fremtiden udfolde sig skridt for skridt. Disse visioner kan være krystalklare eller slørede og forvirrende, men får du dem, kan du være ret sikker på at du har en stærkt udviklet intuition og at der er noget den prøver at vise eller fortælle dig.

Impulsive og uforklarlige handlinger

En usædvanlig del af at have en stærk sjette sans er trangen til at gøre ting uden at vide hvorfor. For eksempel kan en kvinde føle, at hun skal besøge sin søster med det samme. Så hun kører i timevis midt om natten til stor forvirring for hendes andre familiemedlemmer. Men hun ender med at ankomme lige i tide til at redde søsteren, der er i en nødsituation. Eller man får en pludselig indskydelse om at her er en person det er vigtigt at tale med, og selvom man ikke kender personen, så viser det sig, at denne person netop giver en muligheden for at gribe en mulighed man havde ventet på. Derfor er det ofte en god idé at lytte til disse indskydelser med nysgerrighed, og se hvad de bringer med sig.

Se talmønstre og bogstavsmønstre

Mange sensitive får glimt af tal eller bogstaver, men de ved ikke hvorfor. Men pludselig en dag giver det mening. F.eks. gentagelsen af ​​tallet 11, 111, eller 1111, der ofte er universets måde at fortælle os at der er noget nyt på vej, en ny mulighed eller en ny begyndelse. Tal har mange dybere budskaber, og hvis man ser et tal der går igen ofte, så er det værd at undersøge hvad dette tal mon prøver at fortælle os. Man kan undersøge dette på nettet, der er både engletal, og numerologi og mange andre måder at tolke tal på, man kan også søge svar hos en professionel og der få en forklaring på hvad det er for en besked der prøver at trænge igennem til os.

Folk med smerter søger dig

Da sensitive er i stand til at mærke andres følelser, bliver de ofte magneter for mennesker og dyr, der har brug for hjælp. Så hjemløse eller fremmede, der står i kø i dagligvarebutikken, kan pludselig starte en samtale. Eller skadede katte og hunde kan regelmæssigt dukke op i baghaven. Er man til et selskab, kan man opleve at folk man ikke kender, pludselig begynder at fortælle om dybt personlige temaer, som de kæmper med og har brug for at snakke om. Hvis du har oplevet nogle af disse tind, og gerne vil blive bedre til at bruge dem. Kan du kontakte en spirituel vejleder. De kan give dig den vejledning, du leder efter. De kan hjælpe dig med at lære at bruge din intuition mere aktivt i din hverdag.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_