KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Seks tegn på du har en sjette sans
Seks tegn på du har en sjette sans

Seks tegn på du har en sjette sans

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.


Utilpas i store mængder af mennesker

At være omgivet af mange mennesker er svært for en åndeligt begavet person, fordi de vil være i stand til at mærke alle de forskellige energier, som hver person giver, og ikke alle vil være behagelige. Vrede, jalousi, raseri og skuffelse hviler i luften som en sort tåge over de positive følelser. Nogle kan sortere dem ud med lethed, blokere dem med en mental væg. Men det kræver en masse øvelse.

Kende hemmeligheder, der aldrig er blevet fortalt

Overførsel af energi, der opstår, når en person står tæt på en åndeligt begavet person, vil videregive nogle af deres hemmeligheder, især hvis de for tiden tænker på dem. Så et andet tegn er evnen til at kende ting om mennesker uden at blive fortalt om dem. Dette kan være skræmmende for de ikke-åndelige begavet der ikke tror på, at deres tanker kan opdages så let.

Visioner

Åndeligt begavede personer har drømme, mens de sover og er vågen, som kaldes visioner. Disse visioner kan sammenlignes med en film af fremtidige begivenheder, der spiller i deres sind. Nogle gange er der kun ét billede, som et snapshot af, hvad der skal ske.

Impulsive og uforklarlige handlinger

En usædvanlig del af at have en stærk sjette sans er trang til at gøre ting uden at vide hvorfor. For eksempel kan en kvinde føle, at hun straks skal besøge sin søster. Så hun kører i timevis midt om natten til stor uforståelse for hendes andre familiemedlemmer. Men hun ender med at ankomme lige i tide for at redde søsteren, der er i en medicinsk nødsituation.

Se nummer og bogstavmønstre

Mange åndeligt begavede får glimt af tal eller bogstaver, men de ved ikke hvorfor. Men pludselig en dag giver det mening. F.eks. gentagelsen af ​​tallet "800", der, når et kolon er indsat i midten, ender med at være den nøjagtige tid, at en persons elskede dør.

Blive opsøgt af folk med smerter

Da åndeligt begavede er i stand til at mærke andres følelser, bliver de ofte magneter for mennesker og dyr, der har brug for hjælp. Så hjemløse eller en fremmede, der står i kø i dagligvarebutikken, kan begynde på samtaler. Eller skadede katte og hunde kan regelmæssigt dukke op i baghaven.

Disse er kun seks af tegnene på at have en stærk sjette sans. Hvis du har oplevet en eller flere af dem, skal du kontakte en af ​​vores psykiske rådgivere. Vi kan give dig den vejledning, du leder efter.

 

Vil du snakke om Seks tegn på du har en sjette sans ring til:

EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
CleoCleo
Ledig for kontakt
Cleonr 540Alle vejledere, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde, Tarotkort,...
 

Cleo er altid personlig og omtænksom når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AurielAurielNy!
Ledig for kontakt
Ny! Aurielnr 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Presentasjon kommer snart!

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AnnieAnnie
Ledig for kontakt
Annienr 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Hvad er en spådom?

9824 visninger
Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.
 

Hvad kan hypnose gøre for os?

4837 visninger
Hypnose kan være en meget stærk og kraftfuld form for terapi, som endda kan få en vosken mand til at tro han er en hane.
 

At være en heks

9815 visninger
Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden, at jeg i dag ville arbejde som spåkone havde jeg leet, men nu kan jeg sige, jeg er god til at fortælle om disse værdier.
 

Lyt til ånderne

6280 visninger

De fleste af os vil have hjælp udefra for at løse vores livs problemer. Men tror du, at det sker i virkeligheden? Jeg tror, at de kære, der forlod os i denne verden, nogle gange forsøger at hjælpe os. Vi kalder dem "engle" eller "ånder".

 

Fordelene ved en livsstilslæsning

5119 visninger

Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med ånder? En god synsk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af synske aflæsninger er livsstilsæsningen.

 

At håndtere det at være højsensitiv

5892 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt meget tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend