Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Seks tegn på du har en sjette sans

Seks tegn på du har en sjette sans

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.


Utilpas i store mængder af mennesker
At være omgivet af mange mennesker er svært for en åndelige begavet person, fordi de vil være i stand til at mærke alle de forskellige energier, som hver person giver, og ikke alle vil være behagelige. Vrede, jalousi, raseri og skuffelse hviler i luften som en sort tåge over de positive følelser. Nogle kan sortere dem ud med lethed, blokere dem med en mental væg. Men det kræver en masse øvelse.

Kende hemmeligheder, der aldrig er blevet fortalt

Overførsel af energi, der opstår, når en person står tæt på en åndelig begavet person, vil videregive nogle af deres hemmeligheder, især hvis de for tiden tænker på dem. Så et andet tegn er evnen til at kende ting om mennesker uden at blive fortalt om dem. Dette kan være skræmmende for de ikke-åndelige begavet der ikke tror på, at deres tanker kan opdages så let.

Visioner

Åndelig begavet personer har drømme, mens de sover og er vågen, som kaldes visioner. Disse visioner kan sammenlignes med en film af fremtidige begivenheder, der spiller i deres sind. Nogle gange er der kun ét billede, som et snapshot af, hvad der skal ske.

Impulisve og uforklarlige handlinger
En usædvanlig del af at have en stærk sjette sans er trang til at gøre ting uden at vide hvorfor. For eksempel kan en kvinde føle, at hun straks skal besøge sin søster. Så hun kører i timevis midt om natten til stor uforståelse for hendes andre familiemedlemmer. Men hun ender med at ankomme lige i tide for at redde søsteren, der er i en medicinsk nødsituation.

Se nummer og bogstavmønstre

Mange åndelige begavet får glimt af tal eller bogstaver, men de ved ikke hvorfor. Men pludselig en dag giver det mening. F.eks. gentagelsen af ​​tallet "800", der, når et kolon er indsat i midten, ender med at være den nøjagtige tid, at en persons elskede dør.

Blive opsøgt af folk med smerter
Da åndelig begavet er i stand til at mærke andres følelser, bliver de ofte magneter for mennesker og dyr, der har brug for hjælp. Så hjemløse eller en fremmede, der står i kø i dagligvarebutikken, kan begynde på samtaler. Eller skadede katte og hunde kan regelmæssigt dukke op i baghaven.

Disse er kun seks af tegnene på at have en stærk sjette sans. Hvis du har oplevet en eller flere af dem, skal du kontakte en af ​​vores psykiske rådgivere. Vi kan give dig den vejledning, du leder efter.

 

Vil du snakke om Seks tegn på du har en sjette sans ring til:

JenniferJennifer
Optaget
Jennifernr 349Clairvoyant, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Jennifer har lang erfaring som medium og kender naturens hemmeligheder, en kundskab...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AnjaAnja
Ikke tilgængelig
Anjanr 107Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn
 
”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Ikke tilgængelig
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
NoraNora
Ikke tilgængelig
Noranr 172Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone
 
Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Lyt til ånderne

2016 visninger
De fleste af os vil have hjælp udefra for at løse vores livs problemer. Men tror du, at det sker i virkeligheden? Jeg tror, at de kære, der forlod os i denne verden, nogle gange forsøger at hjælpe os. Vi kalder dem "engle eller ånder".
 

Hvad er en spådom?

6725 visninger
Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.
 

At være en heks

8451 visninger
Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden, at jeg i dag ville arbejde som spåkone havde jeg leet, men nu kan jeg sige, jeg er god til at fortælle om disse værdier.
 

Hvad kan hypnose gøre for os?

3589 visninger
Hypnose kan være en meget stærk og kraftfuld form for terapi, som endda kan få en vosken mand til at tro han er en hane.
 

Fordelene ved en livsstilslæsning

3649 visninger
Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med spiritus? En god psykisk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af psykiske aflæsninger er livsstilsæsningen.
 

At håndtere det at være højsensitiv

1933 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt megen tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere