Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Findes der ånder
Findes der ånder

Findes der ånder

Findes der ånder der hvor du bor? Findes der ånder, som banker i dit hus? Her er 6 måder at finde ud af det på

Sommetider ved man bare, hævet over enhver tvivl, at det sted, hvor man befinder sig, er beboet af ånder. Det kan være noget med atmosfæren, med stedets udstråling, hvordan man føler sig når man for eksempel går ind i en bygning eller en gade eller en skov. 
I hvilken grad man opfatter ånderne afhænger naturligvis af, hvor følsom eller modtagelig man er. Men man behøver ikke at være synsk eller medial for at kunne stadfæste sansynligheden når man vil besvare spørgsmålet Findes der ånder på dette sted...

Hvis du altså kommer til et nyt og ukendt sted og er nysgerrig på, om findes der ånder på stedet, så kan du starte med at gøre følgende ting:

Tal med naboerne
Det kan være, at du synes det er noget fremfust at uden videre opsøge fremmede mennesker og spørge "Findes der ånder her?". Men der er mere subtile måder at gøre det på. Du kan for eksempel indlede temaet ved at spørge om der findes nogle spændende historier fra egnen, om der er oldtidsminder i nærheden, blandt andet. Flet bare ind i samtalen, at du er interesseret i lokalt baggrundsstof. Hvis du har mistanker om åndelig aktivitet i et bestemt hus kan du jo bare sige, at lige det hus har fanget din interesse, og spørge om de kender til historier derfra.

Besøg biblioteket
Lokalhistorie er altid interessant, og i det lokale bibliotek vil du efter al sandsynlighed finde en egen sektion dedikeret til temaet. Her kan du vælte dig i alle slags detaljer fra stedets fortid. Er der gamle bosætninger fra vikingetiden? Har der været kirker eller andre slags steder for tilbedelse? Industri? Større ulykker, eller krigshandlinger? Sådanne historier kan give grundlaget for teorier om ånder, der ikke vil eller kan forlade egnen.

Led efter historiesider på Facebook
Hvis du er heldig findes der en historieentusiast i området, der poster spændende små historier på en egen Facebookside. Historier om husbrande, mord, ulykkelig kærlighed og lignende kan være guld verdt hvis du leder efter ånder med en tragisk historie, findes der ånder som holdes fastbundet på stedet.

Det store internet
Ved at søge efter stedsnavnet + spøgelser, eller stedsnavnet + ånder, vil du kunne finde ud af om nogen andre har nævnt åndeaktivitet i området. Måske kan du også komme i kontakt med grupper, der kender området ud ifra et paranormalt ståsted. hos dem er der meget at hente!

Anskaf spøgelsessensorer
Der findes et stort udvalg af værktøjer, som man kan benytte til spøgelsesjagt. Alt fra radiokommunikationsudstyr til termometre for at opdage kuldepletter på stedet eller at registrere pludselige fald i temperaturen. For at benytte sådant værktøj i dine undersøgelser er du nødt til at faktisk befinde dig på stedet, dette er ikke teoretiske undersøgelser, som du kan lave på afstand.

Kontakt et medium eller en clairvoyant
Hvis du ikke selv har mediale evner kan du opsøge en, der har det. Et medium har kontakt til den anden side og vil kunne sætte sig i forbindelse med ånderne på stedet. Sådan kan du få dine mistanker bekræftet, findes der ånder?

Findes der ånder i dit eget hus og synes du, at det er ubehageligt? Så kan du få udført en husrensning. Dette gøres helst ved at et medium er til stede i huset og udfører rensningen ved hjælp af for eksempel røg og krystaller. Men der er også dem, der kan lave en husrensning på afstand, ved at de sender energier og at du selv gør ting som de beder dig om, som for eksempel at åbne alle vinduer, flytte spejle eller lignende. Som regel vil det uanset gøre godt at få lavet en husrensning for at komme af med negative energier, uafhængigt af, om der findes ånder eller ej.

 

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Elvire
Ledig
 

Elvire er en varm og empatisk clairvoyant som ser din nutid, fremtid og fortid. Hun...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Else
Ledig
 

Else siger tingene som de er, det eneste hun har brug for at vide er dit stjernetegn....

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Liza
Ledig
 

Liza har arvet sin gave fra sin mormor og hun kan give dig synsk vejledning blandt...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend