Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Clairvoyant afdødekontakt
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem sorgprocessen

Sorg er individuelt, alle går igennem sorgprocessen på deres egen måde, men der er dog visse temaer der går igen hos de fleste. Mange ønsker at holde en kontakt til deres kære når de mister, og det at kunne få en form for afklaring ved hjælp af clairvoyant afdødekontakt, kan give mange ro i sjælen. Det at få en sidste hilsen, eller en chance for at sige ordentligt farvel kan hjælpe mange med at finde ro i deres sorg. Lidt efter lidt begynder man at erkende at den man holdt af er væk, at denne person ikke længere er en del af ens fysiske hverdagsliv, og nu må leve videre i vores minder og tanker i stedet.

En annonce i lokalavisen

Min første oplevelse med clairvoyant afdødekontakt, var gennem et clairvoyant medie, det var en mystisk oplevelse, nærmest overjordisk. Jeg havde mistet et kært familiemedlem, og kort tid efter, så jeg en annonce for en seance i lokalavisen, et medie holdt en aften hvor man kunne komme og være med, og måske få et budskab fra den man havde mistet. Jeg var i tvivl om jeg overhovedet ville med, men jeg havde brug for at komme ud og møde andre der havde mistet, mennesker der kunne sætte sig ind i hvordan jeg havde det, så jeg tænkte at det var et forsøg værd at kigge forbi og se hvad det var for noget.

En barsk afslutning

Jeg tog afsted med lidt uro i maven, men også en følelse af håb for første gang i et stykke tid. Måske kunne denne seance rent faktisk give mig afklaring og ro, måske kunne jeg endda få en sidste kontakt til den jeg havde mistet? Bare det at vide at han var kommet over på den anden side og havde det godt, ville give mig så meget ro i sjælen. Min bedstefar døde i en ulykke, på ret voldsom vis, og det var en af de ting der fyldte meget i mig, at så rart et menneske, skulle rives fra livet så brutalt. Det havde jeg svært ved at forstå og forlige mig med, og en del af mig var nok bekymret for om denne voldsomme afsked med livet havde gjort skade på mere end bare hans fysiske legeme.

En hyggelig stemning

Da jeg dukkede op ved stedet hvor seancen skulle holdes, kom jeg til en smuk gammel villa, hvor der var lys og liv i massevis, smukke og farverige blomster strålede ved indkørslen og der var en ro over stedet, som gav mig styrke til at gå ind ad døren. Inde i huset blev jeg mødt af en venlig ældre kvinde, der smilende førte mig ind i det lokale hvor seancen skulle foregå. Der var nogle stolerækker og et lille podie for enden af rummet. Vi var vel omkring 20-30 mennesker i rummet, nogle kendte tydeligvis hinanden og stod og småsludrede, andre, som mig, stod lidt usikkert for sig selv og så sig omkring.

Seancen

En kvinde kom ind i rummet, og snakken forstummede, hun havde et særligt nærvær over sig, som om hun så os alle, individuelt men på samme tid, det var fascinerende og dragende. Hun bad os sætte os til rette og gik op på podiet. Da alle havde fundet en plads, bød hun os velkommen og fortalte lidt om sig selv og sine evner, som hun havde haft siden hun var barn. Og derefter gik seancen igang. Hun lukkede øjnene, bad os om at finde ro og være åbne for de budskaber der måtte komme, og så begyndte hun at fortælle om den første afdøde der var igennem. Hun talte roligt, men klart og med en styrke i stemmen som skabte ro i en.

En besked fra den anden side

Selv om det var fascinerende at være vidne til de andres beskeder, så sad jeg også og håbede på at der ville komme en besked til mig. Efter lidt tid, beskrev hun en ældre mand, der var kommet voldsomt af dage, og som havde en besked til sit barnebarn. Det var ham, jeg vidste det bare, så jeg rejste mig og sagde at det måske var mig beskeden var til. Hun beskrev ham så præcist at savnet voksede i mig. Hun fortalte at han nu var et smukt sted, fuldt af kærlighed og sammen med min bedstemor, han var lykkelig, og de sendte mig begge kærlige hilsener, var stolte af mig og ønskede mig et godt liv. Da jeg gik derfra mærkede jeg en ro i mig, jeg ikke havde haft længe. Det var en god ide at prøve afdødekontakt.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
Clairvoyant Jylland

Clairvoyant Jylland

Når man føler at man er på vildspor, er det godt at man kan få hjælp, clairvoyant Jylland hjalp mig på rette...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_