Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Afdødekontakt Aalborg
Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde svar

Er du nysgerrig efter at bevæge dig ind i den spirituelle verden eller vil du gerne tale med mennesker med forskellige evner? Måske har du lyst til at udvikle dine egne åndelige kompetencer og vil gerne have hjælp til det? Der er mange måder at gøre det på når nysgerrigheden tager over. Du kan læse, søge på internettet eller tale med venner. Måske lyder et onlinekursus som noget for dig? Tænk over, hvad du leder efter - er det udvikling af din egen intuition, eller måske et kursus i tarotlæsning? Hos blandt andet afdødekontakt Aalborg, såvel som online og på spirituelle messer, finder du svar på mange af dine spørgsmål som giver dig et indblik i, hvad der venter forude.

Afdødekontakt

Et medium kan være en sparringspartner, en du kan dele dine tanker med og stille dine spørgsmål. Afdødekontakt Aalborg har stor viden om den åndelige verden og kan svare på mange af dine spørgsmål. Du kan få fremtidsindsigt, som kan hjælpe dig med at komme på rette spor og ændre noget i den situation, du befinder dig i lige nu. Føler du dig nedtrykt og måske mere træt end normalt? Et medium kan hjælpe dig med dit energiflow og se på din aura. De hjælper dig med forskellige blokeringer, der kan være opstået i din energi, og ved at gøre dette får du det bedre. Du kan også få øvelser, der hjælper dig med at forbedre dit velbefindende.

En kanal

Et medium kan kontakte den anden side og fornemme energier. Hvis du f.eks. fornemmer en tilstedeværelse i dit hjem, kan et medium skabe kontakt til denne tilstedeværelse. Det kan være en ånd, der ikke er kommet videre. De kaldes også skyggemennesker, og de har brug for hjælp til at komme over på den anden side. Hvis du har en person på den anden side, som er gået bort, og som du gerne vil i kontakt med, kan et medium hjælpe dig med den kontakt. Et medie fungerer som en kanal mellem dimensioner og kan derfor skabe kontakt. Det kan fungere for både mennesker og dyr. Mediet modtager en besked, fortolker den og kan derefter give den videre til dig.

Hvad er en ånd?

En ånd eller et spøgelse refererer normalt til en afdød persons ånd eller sjæl, som menes at vise sig for de levende. Begrebet spøgelse er udbredt i forskellige kulturer og forbindes ofte med paranormale eller overnaturlige fænomener. Forskellige kulturer har forskellige opfattelser og fortolkninger af spøgelsers natur og adfærd. I en mere generel forstand bruges udtrykket "spøgelse" også metaforisk eller i forskellige sammenhænge. Spøgelse kan beskrive en usynlig tilstedeværelse, noget der er der, men som ikke er let at se eller opdage. Et sted, der er forladt og ikke længere bliver brugt til noget, bliver ofte beskrevet som en spøgelsesby.

Er der spøgelser?

Spørgsmålet om spøgelser og overnaturlige fænomener er som regel relateret til personlige overbevisninger og kulturelle perspektiver. Nogle mennesker tror på spøgelser og overnaturlige fænomener, mens andre ikke gør. Sverige har ligesom mange andre lande sin egen folklore og historier om spøgelser og overnaturlige hændelser. I den svenske kultur findes der historier om forskellige overnaturlige væsener og steder, som siges at være hjemsøgte. Det kan være historier om gamle slotte, skove eller enkelte steder, som siges at være beboet af spøgelser eller andre overnaturlige væsener. Det er vigtigt at huske, at troen på spøgelser som regel er en personlig overbevisning og varierer fra person til person.

Alternativ messe

Aalborg, Århus og København er alle store, smukke byer, hvor du kan deltage i forskellige events og arrangementer, der fokuserer på den åndelige verden. For eksempel arrangeres der hvert år en alternativ messe, hvor man kan prøve forskellige behandlinger som healing, gongbade og meget mere. Du kan møde forskellige medier, spåkoner og spåmænd, der udfører håndlæsning, tarotlæsning og dem, der arbejder med astrologi. Nogle gange er der også berømte spåkoner, clairvoyante og medier, som har optrådt på tv eller i radioen. Dette er en mulighed hvor besøgende kan stifte bekendtskab, lære ligesindede at kende og prøve nye ting.

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Eila
LEDIG
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Sandsiger

Sandsiger

Som freelancejournalist besluttede jeg mig for at prøve at blive spået af en sandsiger. Det var noget af en...
 
Bedste Clairvoyant i Danmark

Bedste Clairvoyant i Danmark

Hvem er den bedste clairvoyant i Danmark? Læs legenden om den unge kvinde, der blev kendt over hele landet for sine...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_