Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Afdøde kontakt
Afdøde kontakt

Afdøde kontakt

Min oplevelse med afdøde kontakt, kom fra et ret uventet sted, men den kom på det helt rigtige tidspunkt

For tre år siden blev min mand desværre meget syg, og inden vi overhovedet nåede at lande i tanken om at det var alvorligt, havde sygdommen overtaget og vi mistede ham. Han var kun sidst i fyrrene og var ellers sund og rask. Indtil han begyndte at få en uforklarlig hovedpine, der førte til en hjerneblødning, der endte med at tage livet af ham. Det ene øjeblik var vi en helt almindelig familie, med en helt almindelig hverdag, og det næste havde jeg og vores to døtre mistet ham. Det gik så hurtigt at det først var efter begravelsen, da stilheden indfandt sig, at jeg for alvor begyndte at forstå hvad der var sket. Men at afdøde kontakt skulle være med til hjælpe mig videre, var noget af en overraskelse.

Tomhed, tab og Italien

Efter begravelsen stod jeg tilbage med et tomt hus, vores piger var store, så det blev pludselig meget tydeligt at mit liv nu var helt anderledes end før. Vores skønne piger kom hjem i et par uger, vi havde brug for at være sammen, at sørge sammen, så vi mærkede at vi ikke var alene i vores sorg. At der stadig var liv i vores familie. År senere ville afdøde kontakt hjælpe med afklaringen, men kort efter begravelsen rejste vi til Italien i 14 dage. Og det at komme væk fra hverdagen, at mindes ham, men samtidig ikke konstant være mindet om tomheden, var en kæmpe hjælp til at komme igennem første del af sorgprocessen. Vi trængte til at komme til lys og varme og liv efter den voldsomme periode med sygdom og tab.

At rejse giver liv

Det at rejse har hjulpet mig utroligt meget, jeg og mine døtre rejser nu sammen en gang om året, for at knytte os sammen og for at mærke livsglæden og mindes med glæde, sorg og kærlighed blandet sammen. Vores rejser har hjulpet os alle til at komme bedre igennem sorgen og minde os om hvor meget livet trods alt stadig har at byde på. Pigerne er unge kvinder, og har selvfølgelig deres eget liv, der nu for alvor tager fat, og jeg må også give slip på dem, så de kan folde deres vinger ud og finde deres ståsted i livet. Jeg valgte at sælge huset efter to år, jeg havde pludselig alt for meget plads, og brug for at få ny energi ind i mit liv.

Dårlig samvittighed

Nu, tre år senere, har jeg mødt en mand, som har vækket noget i mig, som jeg troede var væk for altid. Og jeg begynder at se en mulig fremtid, der ikke var helt så ensom som jeg troede den ville blive. Men sammen med glæden over at møde en jeg holder af, så melder den dårlige samvittighed sig også på banen. For er jeg virkelig så troløs at jeg bare kan finde en anden? Tanker som disse og mange andre, bekymringer for hvad mine døtre og resten af familien ville sige, følelsen af at svigte min mand, fyldte meget i mig. På vej hjem fra en hyggelig tur på restaurant med manden jeg har mødt, sad jeg alene i bussen og blev endnu en gang ramt af denne dårlige samvittighed.

En knap så almindelig bustur

En ældre kvinde sad bag mig og blev ved med at kigge på mig, ret intenst. Til sidst rejste hun sig, og kom over og satte sig ved siden af mig, undskyldte for at trænge sig på, men sagde at hun havde en vigtig besked til mig, fra min mand. Jeg kiggede forbavset på hende og fortalte at min mand var død, hvorefter hun smilte og sagde at det vidste hun godt. Men han ville bare gerne fortælle mig, at det var godt at jeg kom videre med mit liv, at jeg fortjente et liv fuldt af kærlighed, også selvom han ikke længere kunne være den der gav mig denne kærlighed. Giv slip, sagde hun, og kom i gang med at leve. Og så stod hun af bussen. Der landede en ro i mig, en klarhed der gav mig fred, og lov til at starte på ny.

Et nyt liv

Jeg har aldrig været særlig spirituel, men har dog altid troet på at der var mere mellem himmel og jord, men denne oplevelse, der ud af det blå brød ind i mit liv, og sagde lige præcis de ord der skulle til, for at jeg kunne give slip og begynde på ny, de satte mig fri. Nu er jeg ikke i tvivl, jeg elsker min mand, og vil altid savne ham, men han ville aldrig ønske at jeg brugte resten af mit liv på at være alene, som et mindesmærke over ham. Han ville lige præcis ønske, at jeg levede mit liv fuldt af kærlighed, som kvinden sagde. Og nu, hvor jeg har hans velsignelse, så tør jeg også tro på at jeg godt må blive lykkelig igen. Der er helt sikkert mere mellem himmel og jord, det er jeg ikke i tvivl om.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_