Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Clairvoyant Nordjylland
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar

Det er ofte sådan med clairvoyance, at når man har brug for det, så dukker muligheden op. Mange snakker om loven om tiltrækning, og måske er det rent faktisk det der er i spil i sådanne situationer. Jeg oplevede i hvert fald, at da jeg havde brug for svar, så dukkede clairvoyant Nordjylland op med dem til mig. Det er fascinerende hvordan energi og intuition, når man er åben for at mærke den, kan vise en andre veje at gå, end dem man plejer. Efter at jeg er begyndt at meditere, har jeg oplevet at det sker meget oftere end tidligere. Måske netop fordi jeg er begyndt at meditere? Det er som om at jo mere man arbejder med sin energi, jo bedre mærker man også energien der omgiver en.

Meditation og stress

Jeg begyndte at lære at meditere for to år siden, og jeg har gjort det til en daglig øvelse, en måde at starte dagen på, der fylder mig med ro og jordforbindelse, inden livets sædvanlige kaos tager over i løbet af dagen. Og det har faktiisk givet mig en langt større grad af ro. Jeg begyndte at lære at meditere fordi jeg gik ned med stress. Jeg trak vejret overfladisk og var aldrig rigtigt helt rolig. Mit arbejde overvældede mig og jeg havde alt for travlt. Men da jeg begyndte at øve mig i at meditere så kom der mere ro i både krop og sind. På det seneste er jeg dog begyndt at mærke stressen rumstere igen, jeg har sværere ved at finde ro, og her kom clairvoyant Nordjylland med en løsning til mig.

Gamle faldgruber

På det seneste har vi haft meget travlt på arbejdet, og jeg kunne mærke at jeg begyndte at falde tilbage i gamle dårlige vaner, jeg begyndte at skippe morgenmeditationen, for at komme hurtigere igang med dagen, og jeg kunne pludselig mærke at de gamle faldgruber meldte sig på banen igen, jeg spiste ikke ordentlig, trak ikke vejret dybt nok, blev utålmodig og mange af de andre advarselssignaler som krop og sind melder ind med, blev tydelige for mig. Og her, på denne konference i Nordjylland, mærkede jeg pludselig at i stedet for at nyde den smukke natur og komme ud og få noget luft i pauserne mellem møder og foredrag, så prøvede jeg hele tiden at nå noget mere, skrive en mail eller ringe til en klient.

Ordene vælter ud

En morgen sad jeg på mit hotelværelse og var så stresset og overvældet at jeg begyndte at græde da jeg prøvede at finde ro ved at meditere. Mine tanker hvirvlede rundt og jeg kunne slet ikke finde ro. Og så dukkede der en reklame op på telefonen for clairvoyant hjælp, og jeg kunne mærke at det måske var en god ide at ringe til nummeret. Telefonen blev taget og en venlig steme spurgte mig hvordan de kunne hjælpe mig. Jeg prøvede at sætte ord på hvordan jeg havde det, men det væltede bare ud, i usammenhængende sætninger der spejlede det kaos jeg følte indeni. Så clairvoyanten ventede tålmodigt til jeg holdt en pause i talestrømmen, og sagde at jeg vidst var ramt af stress, og havde mest brug for ro lige nu.

Træk vejret

'Træk vejret' sagde hun til mig, luk øjnene og træk vejret helt ned i maven, jeg giver dig lidt healing til at lande i dig selv igen, og så taler vi bagefter. Jeg lukkede øjnene og begyndte at trække vejret roligt og langsomt, det var som om jeg skulle tvinge mig selv til at sætte farten ned, men den healende energi hjalp mig og lige så stille begyndte roen at sænke sig over mig igen. Det var en vidunderlig følelse. Da hun kunne mærke at jeg var blevet mere rolig, begyndte hun at tale. Hun fortalte mig at første gang man kommer sig fra stress, er det ret normalt at tro at så er man 'kureret', men sådan hænger det ikke sammen.

Meditation er ikke en kur i sig selv

Stress er et værktøj kroppen bruger til at tvinge os til at mærke os selv, fordi vi har overhørt kroppens og sindets advarselssignaler. Når vi i vores healingsprocess, lærer at lytte til krop og sind, og passe bedre på os selv, så er det vores nye virkelighed. Man kan ikke bare lukke af for det igen, og fortsætte ud af samme spor som før. Man er nødt til at sætte nye rammer op for sit liv, så man kan leve i større harmoni med krop og sind fremover. Meditation er godt, men det er kun et værktøj, det er ikke hele løsningen. Man er nødt til at få livet i større balance. Det var det jeg havde brug for at høre, og det jeg nu øver mig på hver eneste dag. Og jeg kan mærke at jeg får det bedre og bedre, dag for dag.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
Clairvoyant Jylland

Clairvoyant Jylland

Når man føler at man er på vildspor, er det godt at man kan få hjælp, clairvoyant Jylland hjalp mig på rette...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_