Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Clairvoyant Sjælland
Clairvoyant Sjælland

Clairvoyant Sjælland

Når man står ved en skillevej, er det godt at man kan finde hjælp der hvor man er, for mig var det clairvoyant Sjælland

Uanset hvor man befinder sig på livets vej, så vil man før eller siden stå i en situation der kan være svær at se sig ud af på egen hånd. Derfor er det dejligt at der findes hjælp at hente, hos venner, familie, rådgivere eller hvad der nu måtte passe bedst i din situation. Jeg har en forkærlighed for clairvoyance, og da jeg lige var flyttet til Kalundborg, så var clairvoyant Sjælland, det jeg skrev ind i mit søgefelt, da jeg skulle finde en dygtig vejleder i mit område. Der kom mange resultater på min søgning, og jeg var lidt i vildrede over, hvem jeg skulle vælge. Som tilflytter kendte jeg ikke nogen lokalkendte endnu, så jeg måtte i stedet lytte til min mavefornemmelse, og se hvem der lyste op for mig.

Svaret lyser op

Det at finde ro i en presset situation er ikke så let, ikke for mig i hvert fald. Men jeg brugte de teknikker jeg har lært og lukkede øjnene, trak vejret dybt ned i maven, og pustede langsomt ud igen. Efter lidt tid, begyndte jeg at føle mig mere rolig, og kunne fokusere på mit mål, nemlig at finde den bedste vejleder til mig, her og nu. Så jeg formulerede tanken i mit sind, sagde til mig selv, og det lys der vejleder mig, at jeg har søgt på clairvoyant Sjælland, hjælp mig til at finde den vejleder der er den rette for mig lige nu. Så åbnede jeg roligt øjnene og kiggede på de resultater der var på skærmen foran mig, og ganske rigtigt, et link lyste op foran mig, mere tydeligt end de andre, det kaldte på mig.

En flod af ord

Nu havde jeg fundet den jeg ville søge råd hos, nu var næste skridt at tage kontakt, og håbe at personen havde tid til mig. Jeg ringede til det nummer, der stod på den fine hjemmeside, og ventede spændt på at røret blev taget. En kvinde tog røret og spurgte hvordan hun kunne hjælpe mig. Jeg forklarede at jeg stod ved en skillevej i mit liv, jeg var separeret fra min mand, gennem 15 år, og flyttet til en ny by, for at finde ud af hvad der var den rette vej for mig herfra. Min mand havde spurgt om vi ikke skulle give vores ægteskab en chance til, og jeg var i vildrede omkring hvilket valg der var det rette for både mig og ham. Da jeg først gik i gang med at fortælle, var det som en flod af ord, der åbnede sig.

Det hjælper at sige det højt

Hun lyttede tålmodigt til jeg havde talt mig tom for ord, og spurgte mig om jeg følte mig lettere nu hvor jeg havde sagt de ord der sad i mig, højt. Det gik op for mig, at bare det at tale om min tvivl, sætte ord på alle de følelser der føltes forkerte inde i mig, havde hjulpet gevaldigt, jeg følte mig lettere, både fordi jeg havde sagt mine tanker og følelser højt, men også fordi at mine ord var blevet mødt med omsorg og forståelse. Jeg følte mig tryg nok til at kunne sige mine inderste tanker højt, og det alene gjorde at jeg kunne få dem ud og analyseret. Hun sagde at hun egentlig ikke følte at det var nødvendigt at vi mødtes til en session, da jeg ved at få talt ud, var kommet meget tættere på en afklaring.

Hvad skal jeg vælge?

Hun fortsatte og sagde at hun fornemmede at det jeg havde mest brug for, var en der rent faktisk lod mig tale og som ville lytte til mine ord, fordi at det var noget jeg havde manglet alt for længe. Og der ramte hun faktisk hovedet på sømmet. En af de ting der er gået op for mig, efter separationen, var at vi i vores ægteskab var holdt op med at kommunikere med hinanden. Vi talte til hinanden, men ikke med hinanden længere, og det havde stået på i mange år. Det var nok den primære årsag til at vi var gledet så langt fra hinanden, og at jeg ikke længere følte at vi rigtigt kendte hinanden mere. Så det jeg skulle finde ud af nu, var om jeg følte at vi ville kunne genskabe den kontakt vi havde før, eller ej.

Tid til at give slip

Hun sluttede samtalen af med at sige at svaret var inde i mig. Nu hvor jeg havde lettet mit hjerte, og sagt mine tanker og følelser højt, var jeg klar til at lytte til mig selv. Efter samtalen gik jeg en lang tur for at samle mine tanker. Jeg tænkte over hvor meget jeg følte jeg var landet i mig selv den seneste tid, og at det samme gjaldt for min eksmand. Vi var begge blevet mere hele mennesker af separationen, og det der var tydeligt for mig var, at vi voksede i hver sin retning. Beslutningen blev pludselig tydelig for mig, som havde den altid været der. Det var tid til at gå min egen vej nu. Tanken fyldte mig med ro, vi måtte gå i hver vores retning, for at få fred til at finde hver vores vej gennem livet.

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kærlig og intuitiv jordengel, der elsker at viderebringe guddommelige...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Laura
LEDIG
 

Laura møder dig med et åbent sind og guider dig gennem vigtige valg i dit liv

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Britt
LEDIG
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Clairvoyance Aalborg

Clairvoyance Aalborg

Når jeg står ved en skillevej i mit liv, så søger jeg hjælp, og denne gang var det Clairvoyance Aalborg der hjalp...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Vi ved ikke altid hvad der venter os, ofte fører kriser os ad helt nye veje, godt man kan få klarsyn 24 timer i...
 
Clairvoyance Århus

Clairvoyance Århus

Jeg har udforsket den alternative verden i mange år, men clairvoyance Århus gav mig alligevel et nyt syn på...
 
Clairvoyance København

Clairvoyance København

På min tur til storbyen blev min oplevelse med clairvoyance København det, der satte de dybeste spor i mig
 
Afdøde kontakt

Afdøde kontakt

Min oplevelse med afdøde kontakt, kom fra et ret uventet sted, men den kom på det helt rigtige tidspunkt
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_