Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Clairvoyant medium
Clairvoyant medium

Clairvoyant medium

Hvordan kan et clairvoyant medium hjælpe dig? Min oplevelse med denne clairvoyant er ikke let at forklare

For mig, som for så mange andre, er tanken om, at et clairvoyant medium kan forudsige fremtiden, fristende. Tænk, hvis jeg bare vidste, hvad min skæbne var, hvis jeg havde en eller anden form for afgørende indsigt, så ville fremtiden måske være lidt mindre skræmmende og lidt mere overskuelig. Det er ofte usikkerheden, der er mest skræmmende. Tanken om at træffe et forkert valg eller gå glip af en mulighed kan være næsten lammende. Jeg havde aldrig taget skridtet til at kontakte nogen clairvoyante, men havde ladet det blive ved tanken. Så da muligheden for at interviewe et medium til en artikel dukkede op, slog jeg til. I det mindste kunne jeg måske få lidt mere indsigt i, hvordan det hele fungerede.

Mødet

Næsten to år efter min mors død skulle jeg interviewe et clairvoyant medium i forbindelse med mit job. Interviewet gik godt, og jeg var oprigtigt interesseret og nysgerrig på dette emne. Det var en mand, som havde brugt mange år på at studere sit håndværk, og han var erfaren og stærkt anbefalet. Da interviewet var overstået, spurgte han mig, om jeg ville have en personlig læsning. Det sagde jeg ja til. Jeg fortalte ham ikke noget om min baggrund eller min mor og var egentlig bare åben over for, hvad der kom frem. Han begyndte at give mig en læsning og fortalte mig, at der var nogen her, som gerne ville i kontakt med mig.

Sander

"Der er to personer her," fortalte han mig. En fyldig, ældre kvinde med kort krøllet hår, og sammen med hende var der en høj, ældre kvinde med smilehuller. Han sagde, at de var familie, sandsynligvis mor og datter. Min mormor var buttet og havde kort krøllet hår, og min mor, som døde for næsten to år siden, var høj og havde de mest venlige smilehuller, man kan forestille sig. Lidt længere inde i læsningen fortalte han mig, at hun med smilehullerne havde en besked til mig: "Sig til Sander, at hun elsker ham". Det løb mig koldt ned ad ryggen. Min far hed Thomas, og det var det, alle andre kaldte ham. Men hans mellemnavn var Aleksander, og min mor var den eneste, der altid kaldte ham "Sander".

Tørklæderne

Det var noget, ingen andre kendte til, med undtagelse af den allernærmeste familie. Mine forældre havde været sammen i over 40 år, da hun døde, og min far var stadig i sorg. De var hinandens store kærlighed, og det var smertefuldt at se, at han stadig kæmpede med en tung sorg. Men der var mere, hun ville sige: "Hun vil have Sander til at smide sine tørklæder ud. Det er på tide." Jeg fik en varm følelse i kroppen, og jeg kan ikke beskrive det på anden måde, end at det føltes, som om luften var helt stille. "Giver det mening for dig?" spurgte han mig. "Ja, det gør det," svarede jeg. "Det er et stykke tid siden, min mor døde, men min far har ikke fået smidt hendes tøj ud endnu.

Far

Da den clairvoyante læsning var overstået, ringede jeg til min far. Jeg fortalte ham, at mediet påstod, at mor var kommet igennem og havde sagt, at hun elskede ham. "Og det er stadig ikke lykkedes dig at komme af med hendes tøj, vel?" spurgte jeg ham. Han begyndte at græde og sagde: "Jeg har faktisk ikke fortalt dig det endnu, men det er endelig lykkedes mig at rydde ud i hendes skabe og donere alt til velgørenhed i sidste uge." Jeg sagde, at det var mærkeligt, for mediet havde sagt, at mor havde sagt, at han kunne skille sig af med hendes tørklæder nu. At det var nu, det skulle ske. Far blev tavs, før han sagde: "Jeg beholdt kun hendes tørklæder. De ligger stadig i skabet.

En gave fyldt med minder

Jeg kan ikke se nogen mulighed for, at mediet kunne have haft kendskab til dette. Da selv jeg ikke vidste det, kunne han ikke have "tolket" ud fra mit kropssprog. Oplevelser med clairvoyante kan helt sikkert variere. Men denne oplevelse er helt sikkert noget, som både min far og jeg vil bære med os i lang tid. Jeg føler en ro, som jeg ikke har følt, siden min mor døde, og nogle gange taler jeg til hende, som om hun kan høre mig. Om hun gør det eller ej, ved jeg ikke, men jeg har en stærk mistanke om, at hun ikke er helt "væk". Det år gav min far julegaver til mig og min storesøster: et patchworktæppe hver lavet af min mors tørklæder.

 
Ida
LEDIG
 

Som rune-og urtekyndig er Ida på vej til at blive en yderst erfaren klog kone....

89 88 88 11MIN SIDE
 
Camilla
LEDIG
 

Camilla er en erfaren clairvoaynt, vejleder og healer, der ser energier og vejleder...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Synske Personer

Synske Personer

Synske personer kan blandt andet hjælpe dig med at finde klarhed, vejledning og støtte i hverdagens...
 
Clairvoyance og healing

Clairvoyance og healing

Hvad er clairvoyance og healing egentlig? Lad os tage et kig på fjernhealing og se hvordan det fungerer
 
Clairvoyance 24 7

Clairvoyance 24 7

Når nu man har mulighed for at få clairvoyance 24 7, så er hjælpen altid nær, men hvad kan man så bruge det...
 
Sandsiger

Sandsiger

Som freelancejournalist besluttede jeg mig for at prøve at blive spået af en sandsiger. Det var noget af en...
 
Bedste Clairvoyant i Danmark

Bedste Clairvoyant i Danmark

Hvem er den bedste clairvoyant i Danmark? Læs legenden om den unge kvinde, der blev kendt over hele landet for sine...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere