Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Clairvoyance telefon
Clairvoyance telefon

Clairvoyance telefon

Hvad kan du opnå ved at ringe til en clairvoyance telefon? Kan det virkelig give dig de svar, som du behøver?

I løbet af livet kan det  ske, at man kommer i en situation som man ikke er tilfreds med, og som man ønsker at forandre. Så findes der mange forskellige metoder for at finde en løsning problemet.

Hvis man for eksempel er utilfreds med sit arbejde kan man se sig om efter et andet. Måske vil det være nødvendigt at overveje ekstra uddannelse for at møde kravene til en anden type job. Så skal man undersøge hvilke type stillinger der findes og som kunne være spændende eller aktuelle, og sætte sig ind i hvilke kvalifikationer der kræves for disse. Man skal også finde ud af hvilke skoler der tilbyder de aktuelle kurser eller uddannelser, og hvilke krav de har til studerende. Og man skal sende en ansøgning, blive optaget på det pågældende studie, og arbejde sig gennem stoffet indtil man er færdig. Se, lige pludseligt kan det vage ønske om et nyt job virke som en ret stor og anstrengende opgave. Hvis det praktiske omkring et jobskifte tårner sig op foran en, så kan det nemt resulterer i at man bliver hvor man er, mens man overbeviser sig selv om at det nok ikke er så slemt alligevel. 

Det kan også ske at man er i et forhold som man ikke er helt lykkelig i, men man kan blive overvældet af alternativet - enten fordi man er bange eller usikker når det kommer til at være alene, eller fordi man ikke har troen på at der findes en bedre partner derude, eller fordi hele processen med at lede efter en ny, gå på dates, lære potentielle partnere at kende, og måske blive skuffet gang på gang føles for anstrengende. 

I begge af disse typer af situationer er kernen, at man skal vide HVAD man er utilfreds med, og HVAD man ønsker for sig selv. Først når man ved det har man det første grundlag til at tage en afgørelse om hvilken vej man skal vælge videre. Og det er på dette punkt at en clairvoyance telefon kan være til hjælp. Mange behøver nemlig hjælp til at sortere i sine følelser og indtryk, og måske få et lille puf i den rigtige retning. Først vender man sig naturligvis til sine venner og familie for at søge råd, men det er ikke alle der har den mulighed. I tillæg er der noget med det at tale med en fremmed, der sommetider gør det nemmere at gå direkte til kernen af problemet. Ved en clairvoyance telefon har denne fremmede så ovenikøbet tavshedspligt, og at ringe til en spålinje er måske mere tilgængeligt end for eksempel at opsøge en psykolog. 

Og hvem møder man egentlig på en clairvoyance telefon? Det er ikke en psykolog eller uddannet helbreds personale, selv om en sådan faglig baggrund meget godt kan lade sig kombinere med clairvoyante evner. De personer der arbejder på en spålinje har først og fremmest evner som klarsynet og kontakt med åndelige guider, men i tillæg har de erfaring med at bruge disse evner for at hjælpe andre. En clairvoyant kan være en god samtalepartner fordi de både vil lytte til hvad du selv tænker om din situation, og de kan også se eller føle de energier, der omgiver dig og der påvirker situationen og dit syn på den. Så de svar du får når du ringer til en clairvoyance telefon er ikke kun baseret på teori og erfaring, men også på et helt specielt indblik i din situation. Og det kan tit give overraskende resultater.

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kærlig og intuitiv jordengel, der elsker at viderebringe guddommelige...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Laura
LEDIG
 

Laura møder dig med et åbent sind og guider dig gennem vigtige valg i dit liv

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Britt
LEDIG
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Clairvoyance Aalborg

Clairvoyance Aalborg

Når jeg står ved en skillevej i mit liv, så søger jeg hjælp, og denne gang var det Clairvoyance Aalborg der hjalp...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Vi ved ikke altid hvad der venter os, ofte fører kriser os ad helt nye veje, godt man kan få klarsyn 24 timer i...
 
Clairvoyance Århus

Clairvoyance Århus

Jeg har udforsket den alternative verden i mange år, men clairvoyance Århus gav mig alligevel et nyt syn på...
 
Clairvoyant Sjælland

Clairvoyant Sjælland

Når man står ved en skillevej, er det godt at man kan finde hjælp der hvor man er, for mig var det clairvoyant...
 
Clairvoyance København

Clairvoyance København

På min tur til storbyen blev min oplevelse med clairvoyance København det, der satte de dybeste spor i mig
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_