Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Clairvoyance telefon
Clairvoyance telefon

Clairvoyance telefon

Hvad kan du opnå ved at ringe til en clairvoyance telefon? Kan det virkelig give dig de svar, som du behøver?

I løbet af en persons liv kan det tit ske, at man kommer i en situation som man ikke er tilfreds med, og som man ønsker at forandre. Så findes der mange forskellige metoder for at finde en løsning på det problem.

Hvis man for eksempel er utilfreds med sit arbejde kan man se sig om efter et andet. Måske vil det være nødvendigt at vurdere mere uddannelse for at møde kravene til en anden type job. Så skal man undersøge hvilken type stillinger der findes og der kunne være spændende eller aktuelle, og sætte sig ind i hvilke kvalifikationer der kræves for disse. Man skal også finde ud af hvilke skoler der tilbyder de aktuelle kurser eller uddannelser, og hvilke krav de har til studerende. Og man skal sende en ansøgning, blive antaget til det pågældemde studie, og arbejde sig gennem stoffet indtil man er ferdig. Se, lige pludseligt kan det vage ønske om et nyt job virke som en ret stor og anstrengende opgave. Hvis det praktiske omkring et jobskifte tårner sig op foran en, så kan det nemt resulterer i at man bliver hvor man er, mens man indtaler sig at det nok ikke egentlig er så slemt. 

Tilsvarende sker det også sommetider at man for eksempel er i et forhold som man ikke er helt lykkelig i, men man kan blive overvældet af alternativet - enten fordi man er bange eller usikker når det kommer til at være alene, eller fordi man ikke har troen på at der findes en bedre partner derude, eller ligefrem fordi hele processen med at lede efter en ny, gå på dates, lære potentielle partnere at kende, og måske blive skuffet gang på gang føles for anstrengende. 

I begge af disse typer af situationer er kernen, at man skal vide HVAD man er utilfreds med, og HVAD man ønsker for sig selv. Først når man ved det har man et første grundlag til at tage en afgørelse om hvilken vej man skal vælge videre. Og det er på dette punkt at en clairvoyance telefon kan være til hjælp. Mange behøver nemlig hjælp til at sortere sine følelser og indtryk, og måske få et lille puf i den rigtige retning. Først vender man sig naturligvis til sine venner og familie for at søge råd, men det er ikke alle der har den mulighed. I tillæg er der noget med det at tale med en fremmed, der sommetider gør det nemmere at gå direkte til roden i problemet. Ved en clairvoyance telefon har denne fremmede så ovenikøbet tavshedspligt, og at ringe til en spålinje har måske en lavere tærskel end at for eksempel opsøge en psykolog. 

For hvem møder man egentlig på en clairvoyance telefon? Det er ikke en psykolog eller uddannet helbreds personale, selv om en sådan faglig baggrund meget godt kan lade sig kombinere med clairvoyante evner. De personer der arbejder på en spålinje har først og fremmest evner som klarsyn og kontakt med åndelige guider, men i tillæg har de erfaring med at bruge disse evner for at hjælpe andre. En clairvoyant kan være en god samtalepartner fordi de både vil lytte til hvad du selv tænker om din situation, og de kan også se eller føle de energier, der omgiver dig og der påvirker situationen og dit syn på den. Så de svar du får når du ringer til en clairvoyance telefon er ikke kun baseret på teori og erfaring, men også på et helt specielt indblik i din situation. Og det kan tit give overraskende resultater.

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Ulva
Ledig
 

Ulva er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de store...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Laura
Ledig
 

Laura møder dig med et åbent sind og guider dig gennem vigtige valg i dit...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Alma
Ledig
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend