KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Clairvoyance telefon
Clairvoyance telefon

Clairvoyance telefon

Hvad kan du opnå ved at ringe til en clairvoyance telefon? Kan en clairvoyance telefon virkelig give dig de svar, som du behøver?


I løbet af en persons liv kan det tit ske, at man kommer i en situation som man ikke er tilfreds med, og som man ønsker at forandre. Så findes der mange forskellige metoder for at finde en løsning på det problem.

Hvis man for eksempel er utilfreds med sit arbejde kan man se sig om efter et andet. Måske vil det være nødvendigt at vurdere mere uddannelse for at møde kravene til en anden type job. Så skal man undersøge hvilken type stillinger der findes og der kunne være spændende eller aktuelle, og sætte sig ind i hvilke kvalifikationer der kræves for disse. Man skal også finde ud af hvilke skoler der tilbyder de aktuelle kurser eller uddannelser, og hvilke krav de har til studerende. Og man skal sende en ansøgning, blive antaget til det pågældemde studie, og arbejde sig gennem stoffet indtil man er ferdig. Se, lige pludseligt kan det vage ønske om et nyt job virke som en ret stor og anstrengende opgave. Hvis det praktiske omkring et jobskifte tårner sig op foran en, så kan det nemt resulterer i at man bliver hvor man er, mens man indtaler sig at det nok ikke egentlig er så slemt. 

Tilsvarende sker det også sommetider at man for eksempel er i et forhold som man ikke er helt lykkelig i, men man kan blive overvældet af alternativet - enten fordi man er bange eller usikker når det kommer til at være alene, eller fordi man ikke har troen på at der findes en bedre partner derude, eller ligefrem fordi hele processen med at lede efter en ny, gå på dates, lære potentielle partnere at kende, og måske blive skuffet gang på gang føles for anstrengende. 

I begge af disse typer af situationer er kernen, at man skal vide HVAD man er utilfreds med, og HVAD man ønsker for sig selv. Først når man ved det har man et første grundlag til at tage en afgørelse om hvilken vej man skal vælge videre. Og det er på dette punkt at en clairvoyance telefon kan være til hjælp. Mange behøver nemlig hjælp til at sortere sine følelser og indtryk, og måske få et lille puf i den rigtige retning. Først vender man sig naturligvis til sine venner og familie for at søge råd, men det er ikke alle der har den mulighed. I tillæg er der noget med det at tale med en fremmed, der sommetider gør det nemmere at gå direkte til roden i problemet. Ved en clairvoyance telefon har denne fremmede så ovenikøbet tavshedspligt, og at ringe til en spålinje har måske en lavere tærskel end at for eksempel opsøge en psykolog. 

For hvem møder man egentlig på en clairvoyance telefon? Det er ikke en psykolog eller uddannet helbreds personale, selv om en sådan faglig baggrund meget godt kan lade sig kombinere med clairvoyante evner. De personer der arbejder på en spålinje har først og fremmest evner som klarsyn og kontakt med åndelige guider, men i tillæg har de erfaring med at bruge disse evner for at hjælpe andre. En clairvoyant kan være en god samtalepartner fordi de både vil lytte til hvad du selv tænker om din situation, og de kan også se eller føle de energier, der omgiver dig og der påvirker situationen og dit syn på den. Så de svar du får når du ringer til en clairvoyance telefon er ikke kun baseret på teori og erfaring, men også på et helt specielt indblik i din situation. Og det kan tit give overraskende resultater.

 

Vil du snakke om Clairvoyance telefon ring til:

AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
RebeccaRebecca
Ledig for kontakt
Rebeccanr 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend