Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Clairvoyance København
Clairvoyance København

Clairvoyance København

På min tur til storbyen blev min oplevelse med clairvoyance København det, der satte de dybeste spor i mig

Jeg har altid været spirituelt nysgerrig, men det var nu af mere almindelige årsager at jeg rejste til København. Jeg skulle besøge min veninde, og vi skulle ud og spise noget god mad, mærke byens strømninger og høre noget god musik. Jeg glædede mig virkelig, for jeg trængte til at komme lidt væk, tænke på noget andet end det derhjemme. Jeg havde haft lidt for travlt med studier og job på det seneste, og kunne mærke på min krop, at stressen var ved at sætte ind. Jeg glemte at trække vejret ordentligt, jeg blev utålmodig og kort for hovedet, så et sceneskift for en stund, ville være godt for mig. Men at clairvoyance København skulle spille en rolle i det, var lidt af en overraskelse.

Et stort velkomstkram

Clairvoyance København var stadig ikke en del af planen, da jeg kom ind på hovedbanegården og min veninde stod klar til at møde mig, og jeg fik det største kram fra hende da vi mødtes. Krammet ramte åbenbart lige ind i kroppen og stressen, for da hun gav mig det kram, begyndte jeg at græde. Som om det at lande i en tryg havn pludselig fik sluserne til at åbne sig, og min krop til at få ørenlyd. Min veninde blev selvfølgelig noget overrasket over at jeg sådan bare begyndte at græde, midt på hovedbanegården. Så hun spurgte bekymret, hvad der dog var galt? Jeg forklarede at der ikke var noget galt som sådan, men at jeg nok var lidt mere stresset end jeg havde indset.

Tid til hygge og afslapning

Min veninde gav mig endnu et kram og sagde at så var det godt jeg var kommet, og at denne weekend bare skulle handle om at tage det afslappet, have det hyggeligt og få grinet en masse. Den var jeg helt med på, så vi hoppede ud i bilen og kørte hjem til hende. Efter jeg havde pakket ud i gæsteværelset, satte vi os med et glas vin og begyndte at snakke. Hun spurgte ind til hvorfor jeg var så stresset, og jeg begyndte at fortælle om at jeg bare havde haft mere pres på, på det seneste end jeg plejer, og at jeg var overvældet af for mange opgaver. Hun kiggede på mig med et vurderende blik og sagde at hun havde et forslag.

Et interessant opkald

Hun sagde at hun på det seneste var begyndt at konsultere en clairvoyant, som faktisk havde hjulpet hende til at få et større overblik over de ting i hendes liv, der stressede hende. Og hun var blevet overrasket over, at det faktisk stak dybere end bare arbejde og studier for hende. Hun spurgte om det mon ikke var noget jeg også kunne have lyst til at prøve? Jeg overvejede, og tænkte at det da kunne være en interessant oplevelse, så jeg sagde at jo, det ville jeg gerne, hvis vi kunne få en tid inden jeg tog hjem igen. Min veninde ringede til clairvoyanten, som utroligt nok havde fået et afbud samme eftermiddag, så han havde faktisk tid til at se mig samme dag.

Røgelse og krystaller

Min veninde kørte mig ind til clairvoyanten og ventede i venterummet, mens han tog imod mig og vi gik ind i hans behandlerrum. Der duftede behageligt af røgelse og der var fyldt med krystaller på hylder og på gulvet. Der var en rolig og afslappende atmosfære, der gjorde at jeg begyndte at kunne sænke skuldrene lidt og føle mig mere åben. Vi talte lidt om hvorfor jeg var der og hvad jeg gerne ville have ud af sessionen, og så bad han mig tage nogle dybe vejrtrækninger og begyndte at tune ind. Han startede med at tale om hvordan mit arbejde overvældede mig, fordi der var så mange skiftende opgaver, og mit studie gav de samme udfordringer.

Livet er mere end arbejde

Stressen var udtryk for et underliggende og større problem. Jeg havde lært mig selv at leve disciplineret og arbejde hårdt, i så høj en grad at jeg helt glemte at leve mit liv. Min tid var dedikeret til at fokusere på mine opgaver, jeg levede kun for mine forpligtelser, og ikke mig selv. Så for at kunne finde ro igen, var jeg nødt til at anerkende behovet for også at leve mit liv, at sætte pris på de smukke og sjove sider af livet, og at huske at nære mig selv og mine behov. Det gav mening på et dybt plan. Det var tid til at begynde at leve, kun sådan ville stressen kunne slippe min krop igen. Og sådan blev min festlige weekend i København, til starten på et helt nyt kapitel i mit liv.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_