Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Clairvoyance Jylland
Clairvoyance Jylland

Clairvoyance Jylland

Når man er på ferie og kommer i problemer, er det godt at man kan ringe til clairvoyance Jylland og få hjælp

Jeg og min lille familie var på sommerferie i Jylland sidste sommer, og det var en dejlig tur, bortset fra dramaet med nøglerne, der gav os alle en del udfordringer, før Clairvoyance Jylland heldigvis hjalp os med at løse problemet. Jeg, min mand, og vores to børn, vores søn på 11 og vores teenage datter på 15, havde lejet et sommerhus ved Vestkysten, og var klar til årets ferie med surfing og svømning og masser af sol og afslapning på programmet. Min man arbejder som chauffør og jeg er kranio sakral terapeut. Vi har en god lille familie, med godt sammenhold og masser af kærlighed, men på denne tur blev vi godt nok udfordret på tålmodigheden.

Nøglebærerne

Det hele startede med at vores 15-årige datter havde fået en ekstranøgle, fordi hun skulle ud og surfe med nogle venner vi kender i området, fra tidligere ferier. Vi kommer hvert år, og har derfor fået en del gode venner i det jyske, selvom vi kommer fra Sjælland. Senere på dagen skulle jeg, manden og vores søn ud og spille minigolf, noget vores datter ikke har den store lyst til at deltage i. Vores søn elsker at have ansvaret for nøglen og låse op og i når vi kommer og går. Så det fik han også lov til denne gang. Det skulle vise sig at være uklogt at lade begge børn stå for nøgle beholdningen. Heldigvis ville clairvoyance Jylland komme til undsætning, men lad mig først fortælle hvad der skete.

Først den ene nøgle

Da han havde låst døren, gik han hen mod bilen, så vi kunne køre. Han er altid meget omhyggelig med at putte nøglen i lommen og lukke lynlåsen, så vi havde fuld tillid til ham. Men uheldet var ude denne dag, og da han prøvede at putte nøglen i lommen, smutter den ud af fingrene på ham, og ned i en rist ved vejkanten. Der lød et lille plask i bunden af risten, og nøglen var helt og aldeles væk. Vores var selvfølgelig virkelig ked af det, men det kunne have sket for os alle, og vi beroligede ham og sagde at hans søster jo havde den anden nøgle, Og vi ville alligevel være retur nogenlunde samtidig efter minigolf og surfing, da vi skulle spise frokost sammen, så hun kunne lukke os ind senere.

Så den anden nøgle

Vi ringede til sommerhusudlejeren og lagde en besked om at vi havde mistet en nøgle, og gerne ville bestille en ny kopi. Og så kørte vi ud og spille minigolf. Efter et par timer kørte vi ned til stranden, hvor vi skulle mødes med vores datter, og her kom så uheld nr. 2. Da vi kører ind på parkeringspladsen og møder vores datter, ser hun lidt undskyldende ud. Jeg spurgte hende, hvad der var galt, og om alt var ok? Hun kigger ned i jorden og siger at hun desværre har mistet nøglen i sandet. Lynlåsen i hendes trøje var ikke lukket ordentlig, og da hun tager tøj på efter at have surfet med sine venner, løfter hun trøjen op og tager den på. Da opdager hun at lommen er tom, nøglen var væk.

Hvad så nu?

Hun og hendes venner havde ledt på stranden der hvor tøjet var, men uden held, nøglen var væk. Nu stod vi altså uden nøgler, det var weekend og der var lukket på sommerhus kontoret. Vi gik selv ned og ledte ved stedet, hvor hendes tøj lå, men til ingen nytte. Vi ringede til kontoret igen, og lagde endnu en besked, denne gang om at vi nu ikke kunne komme ind i huset, og havde brug for hjælp. Vi besluttede, at vi lige så godt kunne få noget frokost, mens vi ventede på at de ringede tilbage. Da vi sad ved frokostbordet og talte om vores uheld, ramte heldet os i stedet. En kvinde ved nabobordet kom hen til os med et fantastisk forslag.

Hjælp fra oven

Hun havde hørt vores samtale og havde et lidt ukonventionelt forslag, nemlig at vi kunne ringe til en clairvoyant og få hjælp til at finde nøglen. Det havde hun tidligere haft held med, og hun havde nummeret til den person, der havde hjulpet hende før. Jeg tænkte, at vi lige så godt kunne give det en chance, for vi havde stadig ikke hørt fra kontoret, og ville gerne hjem til sommerhuset. Jeg ringede, og forklarede situationen, uden det store håb om hjælp. Men den clairvoyante sagde, at jeg skulle gå ned til det sted, hvor nøglen var forsvundet i sandet, for der var en, der havde fundet den. Og ganske rigtigt, da jeg kom derned, stod der en mand med en hund, og kiggede sig omkring, han havde fundet vores nøgle.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Anki
LEDIG
 

Anki er en synsk kvinde der er godt til at lytte og som anvender tarotkort og aflæser...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
Clairvoyant Jylland

Clairvoyant Jylland

Når man føler at man er på vildspor, er det godt at man kan få hjælp, clairvoyant Jylland hjalp mig på rette...
 
Clairvoyant Aalborg

Clairvoyant Aalborg

Mit møde på en tilfældig café med en clairvoyant Aalborg, kom som sendt fra himlen midt i en...
 
Clairvoyance Aalborg

Clairvoyance Aalborg

Når jeg står ved en skillevej i mit liv, så søger jeg hjælp, og denne gang var det Clairvoyance Aalborg der hjalp...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_