Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Clairvoyance Århus
Clairvoyance Århus

Clairvoyance Århus

Jeg har udforsket den alternative verden i mange år, men clairvoyance Århus gav mig alligevel et nyt syn på sagen

Når man har gjort noget i lang tid, så risikerer det med tiden at blive trivielt, eller endda lidt kedeligt. Og det var faktisk situationen med min personlige og spirituelle udvikling. Jeg havde arbejdet med min egen udvikling i årevis og fulgt clairvoyance Århus og mange af de samme mennesker og vejledere, for at blive inspireret til at udvide mit syn på mig selv og verden omkring mig. Min nysgerrighed havde da også både bragt mig indsigt og udvikling i massevis, og jeg begyndte faktisk at føle mig lidt utaknemmelig over at jeg pludselig følte at jeg stod i stampe og kedede mig en smule. Ikke desto mindre, var det lige præcis sådan jeg havde det.

Når personlig udvikling bliver hverdag

Jeg havde mediteret fast hver morgen, jeg læste opdateringer fra clairvoyance Århus og andre spændende spirituelle mennesker. Jeg blev healet, fik læst min aura, energi, hænder og meget andet, som så mange andre søgende indenfor denne verden. Jeg læste bøger om både ny og gammel spiritualitet og var generelt meget nysgerrig og åben for min egen udvikling og forståelse af verden. Men som så mange andre, nåede jeg pludselig et punkt hvor jeg følte at jeg havde hørt det hele før, at jeg ikke rigtigt rykkede mig i min udvikling mere. Og det begyndte faktisk at gøre mig lidt trist. Og disse fantastiske mennesker og læremestre, som havde hjulpet mig på vej, inspirerede mig ikke længere på samme måde.

At søge ny inspiration

Så jeg begyndte at stoppe med at følge mange af dem, som havde været en del af mit liv så længe. Jeg holdt op med at læse opdateringer, stoppede med at få vejledning fra dem, jeg så troligt havde fulgt gennem årene. Og følte at jeg lige så stille lukkede ned for mig selv, men kunne samtidig ikke finde inspiration til at åbne op fra de sædvanlige kilder. En nær veninde spurgte mig en dag, hvad der var galt, sagde at jeg virkede mere stille og lidt trist, i forhold til normalt. Og det fik mig til at stoppe op og mærke efter. Jeg fortalte hende, hvordan jeg havde det, med min udvikling og følelsen af at være gået i stå.

Et godt råd

Min veninde lyttede til mig, og sagde at selvom hun ikke selv var så nysgerrig på det spirituelle, så genkendte hun følelsen fra andre områder af livet. Hun sagde, at nogle gange når man afslutningen af et udviklingstrin. For hende var det dans, når hun havde mestret det hun kunne på et hold, og der ikke længere var mulighed for yderligere udvikling på det hold, så vidste hun at det var tid til at rykke videre, enten til et højere niveau, eller måske endda en helt anden type dans, for en stund. Den gamle læring var stadig med hende, og gav hende grobund for at udvikle nye kompetencer, men det var tid til at lære nogle nye trin. Så måske var det samme tilfældet for mig?

Nye dansetrin i livet

Jeg kunne mærke at der var noget om det. Når jeg lyttede til de samme mennesker i årevis, uanset hvor indsigtsfulde de så end var, så ville jeg selvfølgelig nå et punkt hvor det de sagde begyndte at lyde lidt for bekendt. Måske var det tid til at få nyt input, nye perspektiver, fra nye mennesker, der havde nye synspunkter og tanker end dem jeg kendte så godt? For at udvikle sig, er man jo nødt til at opleve nyt, ellers kommer man ingen steder. At blive ved det samme, når det ikke længere vækkede inspiration i mig, hjalp mig i hvert fald ikke, så meget var klart. Så måske jeg skulle til at lære nye spirituelle dansetrin?

Slå hjernen fra og vælg med hjertet

Så jeg besluttede mig for at prøve noget helt nyt, finde nogle nye mennesker der måske kunne vække min kærlighed til spiritualitet og universet igen. Jeg gik på nettet og begyndte at søge, til jeg fandt en mand der knyttede videnskab og spiritualitet sammen, han havde nogle enormt spændende tekster om universet og stjernerne og kosmos som vækkede noget i mig jeg ikke havde følt længe. Så jeg skrev til ham og bookede en tid til en session. Jeg var meget spændt på, hvad han havde at sige til mig. Og da jeg mødtes med ham, var hans første ord: 'Jeg ser dig begynde at danse med livet igen.' Jeg var vist kommet det rette sted hen. Nogle gange skal man lære nogle nye trin, for at holde gnisten i live.

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kærlig og intuitiv jordengel, der elsker at viderebringe guddommelige...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Laura
LEDIG
 

Laura møder dig med et åbent sind og guider dig gennem vigtige valg i dit liv

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Britt
LEDIG
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Clairvoyance Aalborg

Clairvoyance Aalborg

Når jeg står ved en skillevej i mit liv, så søger jeg hjælp, og denne gang var det Clairvoyance Aalborg der hjalp...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Vi ved ikke altid hvad der venter os, ofte fører kriser os ad helt nye veje, godt man kan få klarsyn 24 timer i...
 
Clairvoyant Sjælland

Clairvoyant Sjælland

Når man står ved en skillevej, er det godt at man kan finde hjælp der hvor man er, for mig var det clairvoyant...
 
Clairvoyance København

Clairvoyance København

På min tur til storbyen blev min oplevelse med clairvoyance København det, der satte de dybeste spor i mig
 
Afdøde kontakt

Afdøde kontakt

Min oplevelse med afdøde kontakt, kom fra et ret uventet sted, men den kom på det helt rigtige tidspunkt
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_