Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Auralæsning
Auralæsning

Auralæsning

Er du nysgerrig på hvad auralæsning er? Læs med her og bliv klogere på hvad auraen fortæller og kan hjælpe dig med

De fleste af os har sikkert brugt eller hørt udtryk som at være så lykkelig at det lyser om en, grøn af misundelse, sort af sorg og lignende. Disse udtryk kommer tit fra viden om auraen og dens farver. En persons aura kan ses som et felt af farvede energier, der omgiver kroppen, det er med til at fortælle, hvor personen kommer fra og hvor han eller hun er på vej hen i livet. Som udgangspunkt er auraen farveløs, som et felt af klart, bevægeligt glas, der omgiver vores krop. Men auraen farves af vores tanker og følelser. Og farverne kan både fortælle os om vores fysiske og mentale tilstand, og om vores humør.

Hvad viser auraen?

En auralæser kan se mange ting i en auralæsning, blandt andet kan auraen vise om du er sur, hidsig, glad, eller trist. Auralæsning kan også fortælle noget om din jordforbindelse, om tidligere traumaer du har oplevet, og som har sat deres spor i din energi, om du er et naturmenneske, og i hvilken grad kreativitet, healing, indsigt og spirituel bevidsthed er til stede i dit liv. I en auralæsning kan man i tillæg til den nuværende tilstand aflæse en persons styrker og opgaver her i livet. Der er flere måder man kan få læst sin aura på, nogle clairvoyante kan se dem og tolke dem for os, andre kan tegne dem og vise os dem, og andre kan tage aurafotos, hvor man selv kan se sin aura på billedet.

Den røde, pink og orange farve

Her er en hurtig oversigt over hvar de forskellige aurafarver står for: Rødt står for fysisk energi, styrke, og fysiske aktiviteter, alt fra idræt til sex. En ren rød farve indikerer venskab og vitalitet, mørkere røde nuancer kan indikere egoisme og lidenskab. Følsomhed og venlighed viser sig tit som en blød pink nuance. Gravide kvinder udstråler tit pink aurafarver. Den orange farve kombinerer styrken fra det røde med intellektet fra det gule, og kan derfor indikere viljestyrke og stolthed, samt intellektuelle ambitioner - for eksempel indenfor karriere. Orange aurafarve kan også tyde på at personen ønsker forandring. Personen ved det måske ikke selv, men ved en auralæsning, kan man som clairvoyant fortælle det.

Den gule og den grønne farve

Den gule farve viser masser af energi, kreativ selvudfoldelse og intellektuelle aktiviteter. Gul er en optimistisk farve, men den kan også vise til andre sindstilstande. Et gyldent lys om hovedet tyder på at personen udlever sine intellektuelle ønsker, mange fine gule linier i auraen kan tyde på at man bekymrer sig om flere ting. Den grønne farve ligger i centrum af det astrale spektrum, og indikerer balance. Det er naturens farve, og associeres ofte med healing og fornyelse. Grønt kombinerer det gules intellektualitet med spiritualiteten fra det blå. Personer med en klar lysegrøn aura vil tit hjælpe andre. Sygelig limegrøn tyder på misundelse, imens en dybere smaragdgrøn tyder på balance og karakterstyrke.

Den blå og den lilla farve

Blå er en spirituel farve. De forskellige blå nuancer står for ting som ærefrygt, religiøsitet og spiritualitet. En blå aura tyder på at personen er mentalt sund og afslappet med sig selv. Blå farve forbindes med frihed og at overkomme sine begrænsninger. Indigo og lilla aura farver bringer spiritualiteten fra det blå videre. En mørk indigo aura kan sommetider tyde på depression, men det kan også være et tegn på clairvoyante evner og inspiration. Lilla er den højeste af de spirituelle blålige farver, og indikerer at personen har en stærk religiøs overbevisning og/eller har integreret spiritualiteten i sit liv.

Sort, hvid, sølv og guld, kan man selv gøre noget?

Sort er ikke en farve i sig selv, derimod fravær af lys. sorte felter i en aura tyder på negativitet, depression og energimangel. En tung sort aura står for hævn eller had. Hvid aura viser at man er godhjertet og positiv, og hvide stråler i en aura giver den fyldighed og antyder en stor grad af spirituel modtagelighed. Sølv står for mental styrke og hurtig tankegang. Guld anses som en beskyttende farve. Hvis du gerne selv vil arbejde med at gøre din aura stærkere eller sundere, kan du gøre det med meditationer, positiv tænkning og sund kost. Og ved at være mere ude i naturen, gerne tæt på havet, og være opmærksom på hvem du omgiver dig med, da visse personer og miljøer kan svække vores aura.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_