Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Auralæsning
Auralæsning

Auralæsning

Hvad er auralæsning? Hvad betyder de forskellige farver, og hvem kan se og tyde dem? Er auralæsning for mig?

En persons aura kan ses som et felt af farvede energier, der omgiver kroppen, det er med til at fortælle, hvor personen kommer fra og hvor han eller hun er på vej hen i livet. I en auralæsning kan man i tillæg til den nuværende tilstand aflæse en persons styrker og opgaver her i livet.

Auraen er ikke synlig for det blotte øje, i hvert fald ikke hvis man ikke har clairvoyante evner. De fleste clairvoyante er i stand til at se et menneskes aura, men det er ikke alle der har tilegnet sig viden om hvordan man tolker den. Der er mange ting, der kan vises i en auralæsning; blandt andet kan auraen vise om du er for eksempel sur, hidsig, glad, eller trist. 
Auralæsning kan også vise din jordforbindelse, tidligere traumaer, om du er et naturmenneske, og i hvilken grad kreativitet, healing, indsigt og spirituel bevidsthed er til stede i dit liv.

Som udgangspunkt er auraen farveløs, som et felt af klart, bevægeligt glas, der omgiver vores krop. Men auraen farves stadig af vores tanker og følelser. Alle de astrale farver, som en clairvoyant kan se i en persons aura, er sammensat af de tre grundfarver rød, gul, og blå.

Her er en hurtig oversigt over hvar de forskellige aurafarver står for:

Rød aura
Rødt står for fysisk energi, styrke, og fysiske aktiviteter, alt fra idræt til sex. En ren rød farve indikerer venskab og vitalitet, mørkere røde nuancer kan indikere egoisme og lidenskab. Følsomhed og venlighed viser sig tit som en blød pink nuance. Gravide kvinder udstråler tit pink aurafarver.

Orange aura
Den orange farve kombinerer styrken fra det røde med intellektet fra det gule, og kan derfor indikere viljestyrke og stolthed, samt intellektuelle ambitioner - for eksempel indenfor karriere. Orange aurafarve kan også tyde på at personen ønsker forandring. Personen ved det måske ikke selv, men ved en auralæsning, kan man som clairvoyant fortælle det.

Gul aura
Den gule farve viser masser af energi, kreativ selvudfoldelse og intellektuelle aktiviteter. Gul er en optimistisk farve, men alt efter hvordan den ses i auraen kan den også vise til andre sindstilstande. Et gyldent lys om hovedet tyder på at personen udlever sine intellektuelle ønsker, mens mange fine gule linier i auraen kan tyde på at personen bekymrer sig om flere ting. Her kan en clairvoyant hjælpe med en auralæsning.

Grøn aura
Den grønne farve ligger i centrum af det astrale spektrum, og indikerer balance. Det er naturens farve, og associeres ofte med healing og fornyelse. Grønt kombinerer det gules intellektualitet med spiritualiteten fra det blå. Personer med en klar lysegrøn aura vil tit hjælpe andre. Sygelig limegrøn tyder på misundelse, imens en dybere smaragdgrøn tyder på balance og karakterstyrke.

Blå aura
Blå er en spirituel farve. De forskellige blå nuancer står for ting som ærefrygt, religiøsitet og spiritualitet. En blå aura tyder på at personen er mentalt sund og afslappet med sig selv. Blå farve forbindes med frihed og at overkomme sine begrænsninger.

Indigo og lilla aura
Disse to farver bringer spiritualiteten fra det blå videre. En mørk indigo aura kan sommetider tyde på depression, men det kan også være et tegn på clairvoyante evner og inspiration. Lilla er den højeste af de spirituelle blålige farver, og indikerer at personen har en stærk religiøs overbevisning og/eller har integreret spiritualiteten i sit liv.

Sort, hvid, sølv og guld aura
Sort er ikke en farve i sig selv, derimod fravær af lys. sorte felter i en aura tyder på negativitet, depression og energimangel. En tung sort aura står for hævn eller had. Hvid aura viser at man er godhjertet og positiv, og hvide stråler i en aura giver den fyldighed og antyder en stor grad af spirituel modtagelighed. Sølv står for mental styrke og hurtig tankegang. Guld anses som en beskyttende farve.

Nogle af de clairvoyante der udfører auralæsning laver også aurategning eller aurafotografi. Så kan man også se hvad de har tolket efter, og beholde det for eftertiden.

 

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Laura
Ledig
 

Laura møder dig med et åbent sind og guider dig gennem vigtige valg i dit...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Anki
Ledig
 

Anki er en synsk kvinde der er godt til at lytte og som anvender tarotkort og aflæser...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Annie
Ledig
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Varja
Ledig
 

Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, men må danne sin egen mening. At være åben for spørgsmålet: Skal man tro på...
 
En blind sandsigerske

En blind sandsigerske

Blinde udvikler de andre sanser, for at kompensere for den der mangler. Her er en fortælling om en blind...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend