Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
At tale med dyr

At tale med dyr

Jeg vil gerne fortælle dig om, hvordan det er at være synsk og om hvordan det er at kommunikere med dyr.


Faktisk, så går disse to ting sammen i ét. Dyr er nemlig meget mediale selv. Desuden er det ofte lettere at kommunikere med dyr end med mennesker.

Dyr sætter ikke værdi i det, de siger. Et dyr kan ikke lyve. Det er muligt at kommunikere med alle dyr. Dyr fungerer ligesom os mennesker, nogle er mere ”snaksalige” end andre.

Som dyrekommunikatør kan jeg naturligvis aldrig finde på at prøve at forsøge at helbrede syge dyr. Dyr, der ikke er sunde skal naturligvis en tur til dyrelægen. Men med medier kan det bidrage til fx at finde ud af om en hest har rygsmerter,  dette har ejeren måske ikke bemærket. Vi som har denne evne og som kan tale med dyr fungerer som et bindeled mellem dyret og ejeren. Vi kan gøre ejeren opmærksom på, at dyret har en øm ryg.

Jeg påbegyndte min mediale bane lige fra den dag, jeg opdagede at jeg havde denne gave til at kommunikere med dyr. Dyr har altid tyet sig til mig, helt af egen fri vilje. Selv dyr, der normalt  ikke tyr sig til mennesker, kom til mig. Jeg besluttede mig derfor, til at uddanne mig til dyrekommunikatør. Og jeg må sige det har været mere end en cool oplevelse. Det er fantastisk at sidde med et helt fremmed dyr foran mig og tale med dyret og derefter få bekræftet fra ejeren, at oplysningerne er korrekte.

Jeg har ikke altid dyret foran mig, men det virker lige så godt på afstand. Dog skal man huske at spørge dyret først, hvis det ønsker at kommunikere. Du må aldrig krænke dyrets vilje. Hvis dyret ikke ønsker at kommunikere med dig, er man simpelthen nødt til at affinde sig med det. Min erfaring er, at næsten alle dyr ønsker at kommunikere med mig.

Artikel Af: M.Möller

 

Vil du snakke om At tale med dyr ring til:

YasmineYasmine
Ledig for kontakt
Yasminenr 375Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Lydhør Yasmine er her for dig. Hun søger råd hos hendes guider for at kunne hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
MargarethaMargaretha
Optaget
Margarethanr 618Tarotkort, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Margaretha er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AlexAlex
Ikke tilgængelig
Alexnr 399Clairvoyance, Clairvoyant, Tarotkort, Klarsyn
 
Alex spår din fremtid i tarotkort, og bruger krystaller og hvid magi for at hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Ikke tilgængelig
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Seks tegn på du har en sjette sans

6663 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

At håndtere det at være højsensitiv

1930 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt megen tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

3917 visninger
Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøv noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være svækket og kan holde dig ude af at opfylde dit potentiale.
 

Ti tegn på du er født en heks

6288 visninger
Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, se Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse resonerer med dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.
 

Den Sataniske Kirke

5991 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3647 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil adressere, hvad de skal gøre, når de begynder at blive negative.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere