Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
At tale med dyr
At tale med dyr

At tale med dyr

Jeg vil gerne fortælle dig om hvordan det er at tale med dyr. At tale med dyr kan hjælpe os med at forstå dem

Ofte er det faktisk lettere at tale med dyr end med mennesker. Dyr sætter ikke værdi i det, de siger. Et dyr kan ikke lyve. Det er muligt at kommunikere med alle dyr. Dyr fungerer ligesom os mennesker, nogle er mere ”snakkesalige” end andre. At tale med dyr er vidunderligt. Som dyrekommunikator kan man hjælpe med at forstå hvad der er brug for, men husk altid at dyr, der ikke er raske skal en tur til dyrlægen. Men med denne evne kan man bidrage til fx at finde ud af om en hest har rygsmerter, eller andre skavanker som ejeren måske ikke har bemærket. Vi som har denne evne og som kan tale med dyr, fungerer som et bindeled mellem dyret og ejeren.

Dyrene kom selv til mig

Jeg påbegyndte min spirituelle rejse den dag, jeg opdagede at jeg havde evnen til at tale med dyr. Dyr er altid kommet til mig, helt af egen fri vilje. Selv dyr, der normalt  ikke knytter sig til mennesker, kom til mig. Jeg besluttede mig derfor for at uddanne mig til dyrekommunikator. Og jeg må sige det har været en spændende oplevelse. Det er fantastisk at sidde med et helt fremmed dyr foran mig og kunne kommunikere med det, det at tale med dyr og derefter få bekræftet fra ejeren, at oplysningerne er korrekte er altid en skøn følelse. At kunne give dyret mulighed for at kommunikere med sit menneske er en gave for alle parter.

En vidundelig gave

Jeg har ikke altid dyret foran mig, det virker lige så godt på afstand. Dog skal man huske at spørge dyret først, om det ønsker at kommunikere. Du må aldrig krænke dyrets vilje. Hvis dyret ikke ønsker at kommunikere med dig, er man simpelthen nødt til at affinde sig med det. Min erfaring er, at næsten alle dyr ønsker at kommunikere med mig. De bliver gerne glade for at få muligheden for at kunne 'tale' på denne måde med deres menneske og formidle det der ligger dem på sinde. Det er en vidunderlig gave, det at kunne tale med dyr, jeg har virkelig fået nogle fantastiske oplevelser ud af det på min vej.

Vil du lære at tale med dyr?

Hvis du gerne vil lære at kommunikere med dyr, så er der mange kurser derude, der netop lærer dig at opøve denne evne. Nogle har det som en medfødt gave, hvor andre kan lære det, hvis de har evnen i sig. Men det er som regel sådan, at hvis man føler sig kaldet til noget, så er det fordi at ligger en evne eller et talent, og venter på at vågne. Så føler du dig knyttet til dyr, og føler at det at kunne kommunikere med dem, ville være noget for dig, så er det værd at undersøge om du også har denne fantastiske evne i dig. Der er flere ting man kan gøre, for at komme i gang med at kommunikere med dyr.

Første skridt

Det vigtigste er selvfølgelig at have interessen. Har man den, er man allerede et skridt på vejen. Derefter kommer det praktiske. Det kan være en rigtig god ide at starte med en kat eller en hund. De søger ofte os mennesker, og er mere interesserede i os end vilde dyr er. Derfor er de også lidt lettere at få i tale. Ofte handler det primært om at holde op med at spænde ben for sig selv, når man starter. Slip overbevisningen om at du ikke kan finde ud af det. Og vær åben for muligheden for at du måske kan finde ud af det i stedet. Og prøv så at sætte dig i ro, og i tankerne søge kontakt med det dyr du vil kommunikere med.

En stille kontakt

Lad være med at mase dine tanker ned over dyret, det vil bare skræmme det. Prøv i stedet at sende en stille tanketråd afsted, en lille hilsen der viser at du er nysgerrig og gerne vil kommunikere. Giv plads til at dyret kan trække sig, eller komme dig i møde, bare send denne tanketråd ud og vis at du er åben og interesseret, og se om dyret tager det næste skridt. Hvis du mærker en forbindelse, så byg videre på den, ros dyret, sig hej til det i tankerne, og spørg om der er noget det har lyst til at fortælle dig. I starten vil du måske kun mærke en stille forbindelse, som en gnist, men med tiden, hvis du øver dig, vil denne gnist blive stærkere og der vil komme mere tydeligere beskeder igennem. Øvelse gør mester.

 
Ida
LEDIG
 

Præsentation kommer snart

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Anki
LEDIG
 

Anki er en synsk kvinde der er godt til at lytte og som anvender tarotkort og aflæser...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Sandsiger

Sandsiger

Som freelancejournalist besluttede jeg mig for at prøve at blive spået af en sandsiger. Det var noget af en...
 
Bedste Clairvoyant i Danmark

Bedste Clairvoyant i Danmark

Hvem er den bedste clairvoyant i Danmark? Læs legenden om den unge kvinde, der blev kendt over hele landet for sine...
 
Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_