Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
At have en fænomenologisk indstilling
At have en fænomenologisk indstilling

At have en fænomenologisk indstilling

At have en fænomenologisk indstilling er at have et fokus, der en blanding af adfærdsmæssig videnskab og psykoanalyse

Fænomenologer ser mennesker som en helhed. Mennesker er ikke maskiner som kan programmeres og oplæres rigtigt, hvilket adfærdsforskere af og til kan se os som. Vi er heller ikke et produkt af vores barndom, hvilket psykoanalytikere og freudianere mener. Tværtimod mener fænomenologer at mennesker er en helhed – Vi er en konsekvens af både vores opvækst, vores omgivelser, vores biologi og vores rationelle og irrationelle tanker. I denne artikel lærer du, hvordan du, ved at have en fænomenologisk indstilling til dig selv, kan forstå dig selv ud fra et mere holistisk perspektiv, kan styrke dit selvværd, og få meget mere ud af dit liv.

Selvopfattelse er afgørende

Da jeg ung, havde jeg en klar opfattelse af mig selv, og hvis nogen så mig på en anden måde, tog den person fejl. Ved en fænomenologiforelæsning om empati og forandringsarbejde blev jeg interviewet, og skulle svare på spørgsmål om hvordan jeg så mine evner til at køre bil. Jeg mente at jeg var dårlig til at køre bil, og at det var en stor fejl at jeg havde taget kørekort. Vi diskuterede min aktuelle køresituation, min ønskede køresituation, mine forhindringer og mine ressourcer. Vi kom frem til at en af mine svagheder, er den selvopfattelse jeg havde. Der findes intet objektivt svar på, om jeg er god til at køre bil eller ej, det er op til betragteren at bestemme om jeg er god eller dårlig til at køre.

At udfordre sin selvforståelse

Dette foredrag blev en revolutionerende oplevelse for mig. Jeg begyndte at stille spørgsmål til det billede jeg havde af mig selv. Ikke bare om jeg var god til at køre bil, men også det billede jeg har af mig selv som sandsigerske, ven, datter, student osv.Min selvopfattelse og mit sande jeg stemte ikke overens med hinanden. Jeg troede at jeg kendte mine styrker, men i virkeligheden har jeg ikke altid et helt objektivt syn på mit liv. Jeg havde ikke mistet min selvopfattelse, men jeg havde heller ikke udfordret den eller fornyet den. Jeg tror at man har godt af, at regelmæssigt udfordre sin selvforståelse, for at forstå at man kan meget mere, end det man gør lige nu.

Dit potentiale er større end du tror

I mit arbejde som synsk, møder jeg tit mennesker, som ikke forstår sit potentiale, og lever i den gamle negative opfattelse af sig selv. Alt for mange mennesker som f.eks. har fået tilbudt en større stilling på arbejdet, og siger nej fordi de har et billede af dem selv som værende nervøse eller dovne eller for dårlige til at tale foran mange mennesker. Man kan også have fået en negativ besked ved en spåning, og så tror man at svaret i al fremtid vil være det samme negative svar, hvis de prøver igen. Disse mennesker har negative forudfattede meninger om sig selv, enten fordi de er vokset op med tvivl på deres evner, eller fordi de har oplevet et nederlag der har fået dem til at tvivle på sig selv.

Lær af dine nederlag

Noget jeg ser tit, som spåkone, er kvinder der er blevet dumpet i deres tidligere forhold, og har været single i noget tid. Og som tror, at de nu vil blive dumpet i alle forhold i fremtiden. Vi spåkoner bliver kede af det, hver gang vi taler med kvinder, som ikke forstår hvor fantastiske de er, og som fortjener at blive elsket for alt hvad de er, så hvis du som singlekvinde læser dette så vid at du er empatisk, elskværdig og en skøn kvinde, og du fortjener at få alt du nogensinde har ønsket dig. Et forlist forhold er en mulighed for udvikling, ikke en dom om evig isolation. Du har gjort dig nogle vigtige erfaringer, og er du i stand til at forstå dem, og lære af dem, vil du kunne få langt større succes fremover.

Få hjælp til en ny forståelse af dig selv

Jeg som er sandsigerske og skriver denne tekst, vil opmuntre dig til at kigge på din opfattelse af dig selv. Sandsynligheden er stor for, at den negative opfattelse du har om dig selv ikke passer. Det er vigtigt regelmæssigt at tjekke sit syn på sig selv, for at ens selvopfattelse kan blive opdateret, det gør at vi bedre kan udnytte vores positive egenskaber og vores erfaringer. En session med en med synske evner kan hjælpe dig med at se dig selv og din situation med nye øjne. Det kan hjælpe dig til at få en empatisk og objektiv tilgang til dig selv som person, og hjælpe dig til at bedre kunne forstå dine egne evner. Det er at have en fænomenologisk indstillig til sig selv og livet.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_