Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
At drømme om folk fra fortiden
At drømme om folk fra fortiden

At drømme om folk fra fortiden

Drømmer du nogensinde om folk eller oplevelser fra din fortid, og undrer dig over hvad det mon kan betyde?

Det at drømme om folk fra fortiden kan have flere betydninger, men det er næsten altid et budskab, enten fra din underbevidsthed eller fra den energi der er imellem jer. Hvis du tænker over alle minderne fra din fortid, så vil der være mange mennesker, du ikke tænker på hver dag. Sommetider kan du tænke på dine barndomsvenner eller en særlig ven, måske fra børnehaven, som du havde en god kontakt med, men som du ikke taler med mere. Nogle gange drømmer vi om både gode og dårlige mennesker og situationer, vi har haft i vores liv. For eksempel om en person, som ikke længere er i live og vores drømme om personen kan være både gode og dårlige.

Gode og dårlige drømme

Man kan have drømme om både gode og dårlige oplevelser. Det kan være noget forfærdeligt, som du har oplevet, og som du genoplever i drømme, eller dine drømme kan være positive og fyldt med glæde over noget som du har oplevet i dit vågne liv. Der er altså mange forskellige slags drømme, der kan komme til en. Hvis du bliver vist noget specielt i en drøm om en bestemt person, så er det en god ide at forsøge at forstå, hvorfor dette er vigtigt. Måske er det en besked, du skal have fra den pågældende person, eller det er en oplevelse der skal fordøjes i dit indre og forløses, så den ikke fylder så meget i dig mere.

Budskaber fra fortiden

At drømme om folk fra fortiden kan betyde at der sket noget vigtigt i den anden persons liv, og at I stadig til dels er forbundet energetisk i en grad der gør at din energi opfatter dette skift i den andens liv. Men det at drømme om folk fra fortiden kan også betyde at denne person pludselig er begyndt at tænke på dig, og måske overvejer at række ud til dig for at genoptage kontakten. Det kan også være at du er i en situation i dit nuværende liv, som minder dig om personen fra din fortid, og dine drømme forsøger at advare dig mod at gentage en gammel fejltagelse, eller minde dig om en god oplevelse.

Drømmeforløsning

Det kan også betyde at du har nogle uforløste følelser i forhold til denne person eller oplevelse, som du nu er ved at være klar til at få forløst. Her kan det være en god ide at tænke over hvordan du har det med vedkommende, og om der er noget du trænger til at få sagt, eller sluppet i forhold til jeres relation. Er du helt i vildrede om hvad din drøm mon betyder, så er der mange bøger og informationer på nettet der fortæller om drømmetydning, hvor du kan læse om symbolikken bag det du har drømt. Du kan også overveje at kontakte en drømmetyder og få hjælp derigennem til hvad din drøm betyder.

Drømmes symbolik

Der er megen symbolik i drømme, vores drømmeverden taler sjældent med klare og tydelige budskaber, det er vores underbevidsthed der arbejder når vi sover, den rydder op i det vi oplever i løbet af dagen, og somme tider i det der fylder fra vores fortid. Nogle typiske symbolikker kan være et hus med etager der symboliserer vores bevidsthedslag, hvor kælderen er vores underbevidsthed, stueetagen vores dagsbevidsthed og øverste etage er vores højere bevidsthed. Har man den klassiske drøm hvor man føler man løber i mudder og ikke kan komme væk, så er det ofte et tegn på at man føler sig låst eller fanget i en situation i sit liv.

Alle kan få noget ud af sine drømme

Har du en tilbagevendende drøm, så kan du være ret sikker på at der er et budskab gemt til dig. Det er ofte fordi, der er noget vi skal have forløst, eller noget vi er nødt til at indse, for at komme videre med vores liv eller se den mulighed der ligger foran os, som vi skal gribe. Man kan have disse drømme med advarsler, budskaber og forudsigelser uanset om man har særlige evner eller ej. Det handler primært om at være opmærksom på at der kan være budskaber til os i vores drømme. Har du svært ved at huske dine drømme, er der måder du kan øve dig til at blive bedre til det. Du kan prøve at skrive dem ned, lige når du vågner om morgenen, og derved træne dig selv til at blive bedre til at huske dem.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_