Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Udvikling af et skjold gennem psykisk beskyttelse
Udvikling af et skjold gennem psykisk beskyttelse

Udvikling af et skjold gennem psykisk beskyttelse

Alle levende ting i dette univers har energi. Nogle af dem er fyldt med positiv energi, som er meget afslappende og gavnlig for omgivelserne

Denne form for positiv energi bidrager til velvære og skal absorberes af personen. Folk, der besidder positive energier, ejer store tanker og har en tendens til at holde os rolige, energiske og glade. Vi bør forsøge at være omkring folk med positive energier, så det kan smitte af på os.

På den anden side er der nogle folk, hvis tilstedeværelse gør os ubekvemme. De er fyldt op med negativ energi. Anger, angst, negative tanker og vold er nogle af de dyder disse mennesker besidder. Denne form for negativ energi skal bearbejdes, da det kan føre til disse menneskers undergang. Vi må holde os væk fra disse mennesker, da de kan overføre uønskede negative kvaliteter til vores personlighed, adfærd og tankegang.

Synske mennesker er i stand til kun at absorbere positiv energi og let slippe eller arbejde mod den negative energi. Vi kan også opnå denne form for evne ved at praktisere en teknik kendt som psykisk beskyttelsesteknik. Udøvelsen af denne teknik kan hjælpe os til nemt at håndtere stress, det vil give os godt humør, og vi vil være i stand til at styre vores energiniveauer, noget der vil gøre os mere energiske gennem dagen. Det vil også omfatte ro for din følelsesmæssige karakter, så du kan finde løsninger i enhver vanskelig situation.

Alt vi skabte som menneske i denne verden blev først opdaget i tankerne. Så det er meget vigtigt for os at lære at skabe stærke og positive tanker for at få et positivt resultat. Vores sind, krop og sjæl er forbundet med hinanden, fordi vi er lavet af energi, og derfor kan vi manifestere vores tanker i det virkelige liv. Vi skal bygge et skjold omkring vores energifelt ved hjælp af vores tanker, så negativ energi ikke vil kunne trænge igennem det.

Psykisk beskyttelsesteknik kræver nogle trin:

Du skal først finde et fredeligt sted, hvor ingen kan forstyrre dig. Du er nødt til at lukke øjnene og fokusere for at komme i en meditativ tilstand. Så kan du invitere dine kære, åndeguider og skytsengle til at velsigne dig med guddommelig beskyttelse og energi til at bekæmpe negativ energi.

Spørg derefter dine skytsengle om at fjerne alle negativiteter og stress hos dig, hvis du har noget. Gør dette ved at placere begge hænder på toppen af dit hoved.

Forestil dig nu et energifelt der stråler ud omkring dig. Hvad du nu skal gøre er at udvikle et skjold omkring dit energifelt, så negative energier, der udstråler fra negative mennesker, ikke vil kunne trænge gennem.

Nogle gange kan positive mennesker også udstråle lidt negativt, hvis de har en dårlig dag. De kan bruge udadvendt spejl i dette tilfælde. Vi kan reflektere og eliminere al negativitet fra os ved blot at udstyre vores krop med et udadvendt spejl. Vi skal bare være stolte af vores positive energi og forsøge at holde den og sprede den omkring i hele vores liv.

 

Hvis du vil tale om "Udvikling af et skjold gennem psykisk beskyttelse", kan du ringe til en af ​​os:

Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere,...
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Alma
Ping mig
AlmaNR 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Hannele
Ping mig
HanneleNR 563Healer, Spåkone, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Hannele får sine budskaber fra ånderne og med sin sjette sans finder hun de svar du...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Liza
Ping mig
LizaNR 558Healer, Afdødekontakt, Tarotkort, Spåkone, Alle vejledere,...
 

Liza har arvet sin gave fra sin mormor og hun kan give dig synsk vejledning blandt...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Skal man tro på synske?

1572 visninger

Der er mange, som er skeptiske. Og at være skeptisk er helt fint, man er nødt til at afprøve alle påstand. At byde velkommen til spørgsmålet: Skal man tro på synske? er godt.

 

Særligt sensitiv og synsk

1426 visninger

Er du særligt sensitiv og synsk? Det er ikke altid let. Her får du nogle råd til, hvordan du kan håndtere disse forunderlige kvaliteter.

 

Krop-chakraer er et værktøj

1368 visninger

Hvis du har fundet blokeringer i dine chakraer, skal du åbne for at få højere energier og skal have en ordentlig strøm af energi gennem din krop.

 

Synsk

9389 visninger

Har du en følelse af at du måske er synsk, men ved ikke hvordan du kan få det bekræftet?

 

Sne-tænkere

1358 visninger

Tænk på sneen, den symboliserer klart tiden for forandring i livet. Denne ændring kan enten være positiv eller negativ.

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend