KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Tarotkort
Tarotkort

Tarotkort

Er du nogensinde blevet spået i tarotkort? Tror du, at det forandrede noget?


En gang imellem kan man komme til at føle, at livet er en tanke for udfordrende. Der sker så meget hele tiden. Der er altid noget man skal forholde sig til, altid noget man skal nå. Der er regler og pligter, ansvar og begrænsninger. Man skal have en god uddannelse eller i det minste et anstændigt arbejde for at kunne forsørge sig selv og sin familie. Man skal holde sit hjem i orden. Man skal betale sine regninger i tide, man skal hjælpe og støtte sine børn hvis man har nogen. Man skal helst holde sig i form så man kan være frisk og rask, og for mange (måske særlig kvinder) gælder også, at man skal gøre sit bedste for at være smuk.

Oveni det hele kommer så alle drømme og forhåbninger. Man vil gerne finde en god partner som man kan dele sit liv og sine tanker med. Man vil beskæftige sig med sine interesser, om de nu er at rejse, lave mad, køre motorcykel eler lave håndarbejde. Når man har gang i så meget er det ikke til at undre sig over, at nogle af os ville ønske, at vi vidste mere om hvad fremtiden vil bringe. Nøjagtig hvad der vil komme til at ske er det ingen der ved, og det er på mange måder en velsignelse. Men der findes metoder, ved hvilke, man kan få i hvert fald en lille smule at vide om mulige udfald af situationen.

Læsning i tarotkort er en af disse metoder. Kortene kan lægges i flere forskellige mønstre, alt efter hvad slags situation man er i og hvad man ønsker at finde ud af. For generelle spørgsmål kan man bruge seksmåneders-specialen. Her benyttes 21 tarotkort der lægges iet rektangulært mønster; syv ganger tre kort. Seksmåneders-specialen kan lægges og læses på to forskellige måder: Enten lægger man de tre vandrette rækker fra venstre mod højre, og de repræsenterer fortid, nutid og fremtid. Eller så lægger man kortene i syv lodrette rækker, der så repræsenterer følgende: Jeget - det, der er dig nærmest - håb, frygt og drømmer - hvad du forventer - hvad du ikke venter dig - den nære fremtid - den fjernere fremtid. Mønsteret for disse to metoder ser altså ens ud, det er rækkefølgen de lægges ud og læses i, der skiller. Et andet helhedligt mønster at lægge kortene i, er horoskopet.

Her benyttes tretten kort; en signifikator i midten og tolv kort med faste placeringer i en ring udenom. Ved dette mønster er det placeringen af kortet, der viser hvilket livsområde det siger noget om. Det samme kort vil altså kunne tolkes på ganske forskellige måder ud i fra hvor det ligger - for eksempel vil det måtte læses anderledes når det ligger i placering 5, der står for nydelse, romantik og kreativitet, end hvis det ligger i placering 10, der står for karriere. Hvis man vil have svar på et konkret spørgsmål kan det anbefales at benytte mønsteret hesteskoen eller det keltiske kors.

De to mønstre har henholdsvis syv og ti kort, så en læsning med et af disse mønstre burde være hurtigere end ved de mønstre vi har nævnt tidligere. Her skal man først og fremmest passe på, at det spørgsmål man stiller er helt klart og utvetydigt. På den måde vil man også få et mere klart og utvetydigt svar. Livstræet er et mønster med ti tarotkort, der benyttes generelt for at sige noget om hvor læseren befinder sig i sit liv. Det bygger på kabbalismen og kan give information om status i de fleste områder af livet.

Der kan være uenighed om hvor "sandt" det er, det som du får at vide i en tarotlæsning, og hvorvidt det er klogt at handle ud ifra information der kommer fra en i manges øjne tvivlsom kilde. Hvis man handler ud i fra hvad man mener at vide efter en læsning vil man uanset aldrig få at vide om udfaldet ville have været et helt andet hvis man ikke havde haft den samme information. En ting der kan være vigtigt at huske på er at man altid bruger sin egne sunde fornuft på alle områder i livet. Hvis man gør det, kan det at blive spået i stor grad bidrage til at man får tænkt igennem tingene mens man fokuserer på det ene aspekt efter det andet. Hvilke valg man tager vi i sidste ende uanset være helt op til en selv.

 

 

Vil du snakke om Tarotkort ring til:

Bloggere
RebeccaRebecca
Er lige blevet ledig
Rebeccanr 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
BrianaBriana
Ledig for kontakt
Briananr 80Medium, Spåkvinde, Klarsyn, Alle vejledere, Drømmetydning,...
 

Du ringer til Briana når du ønsker at snakke med et medium der formidler et budskab og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AurielAurielNy!
Ledig for kontakt
Ny! Aurielnr 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Presentasjon kommer snart!

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Spåkone tegning

4185 visninger
En spændende form for kontakt med den anden side er former for spåkone tegning
 

Spå om fremtiden

8568 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Spirituel vejleder

7802 visninger
Louise L. Hay - voldsofret der blev spirituel vejleder for millioner
 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

5145 visninger

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.

 

Meditere er at skabe din virkelighed

5158 visninger

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.

 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

5840 visninger

Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøve noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være udmattende og kan holde dig fra at opfylde dit potentiale.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend