Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Clairvoyante evner
Clairvoyante evner

Clairvoyante evner

Er det muligt at være i besiddelse af clairvoyante evner, uden selv at vide det?

Clairvoyante evner, eller evnen til klarsyn, betyder at man er i stand til at opfatte ting som man ikke lige kan opfatte med de fem sanser. Med det menes ikke at man med logisk sans kan regne ud hvad der er sket ud i fra informationer man har til rådighed, men snarere at man fornemmer ting på en oversanselig måde.

I Danmark alene tilkommer omkring 100 nye clairvoyante hvert eneste år - men så tæller vi kun dem, der annoncerer sine evner og tilbyder dem som en tjeneste (mod betaling). Der er nok mange mange flere, der i stor eller mindre grad er klarsynede, uden at de derfor bruger disse evner bevidst og sammen med andre.

Hvis du læser beretninger fra clairvoyante om hvordan de opdagede sine evner vil du finde, at beretningerne er langt fra ensartede. Nogle har "altid vidst" at de var anderledes; de har mærket i tidlig alder at de havde evner udenom det almindelige. Hos andre er det blevet klart for dem efter at de er kommet i puberteten, måske i forbindelse med alle de andre forandringer man oplever i den periode. Atter andre har gennemgået et chok eller en meget svær periode i voksen alder, der så har udløst noget i dem, som de genkender som clairvoyante evner. Det er også muligt at evnerne vågner langsomt som følge af interesse og kundskab om emnet.

Men selv om man har evnerne er det ikke givet at man er i en situation, hvor man kan genkende og / eller udvikle dem. Det kommer meget an på hvad slags mennesker man har omkring sig og hvilke kundskaber og interesser man har. Det er for eksempel fuldt muligt at igennem et helt liv være plaget af livagtige drømme uden nogensinde at indse, at der er noget de forsøger at fortælle én, eller man kan opleve skræmmende og uforklarlige syner og tro, at det er fordi man er ved at blive sindssyg. Hvis man ikke kan tale med nogen der kan forklare hvad der sker, kan det være meget ubehageligt.

Hvis man som ungt menneske med vågnende clairvoyante evner har været omgivet af mennesker der selv var klarsynede eller interesserede sig for clairvoyance vil man have haft mulighed til at lære og forstå hvordan det fungerer og sådan kunne håndtere det på en god måde. Overhovedet er kundskab og accept meget vigtigt for en sund udvikling af sådanne evner - og da menes accept både fra andre, og ikke mindst fra en selv.

Har du selv en følelse af, at du måske er clairvoyant? Så vil vi anbefale dig, at du læser en del om temaet for at få et overblik over de forskellige måder det kan arte sig; for eksempel at man kan se fremtiden, fortiden, eller fornemme ting i nutiden, der er skjulte. I tillæg er det nødvendigt at du går i dybet i dig selv, at du gennem meditation åbner dig for oplevelserne, og for at acceptere hvad der måtte komme. At kende sig selv og forstå de processer man gennemgår er uanset en kæmpe ressource for at leve et rigt liv. Held og lykke i din søgen!

 

Hvis du vil tale om "Clairvoyante evner", kan du ringe til en af ​​os:

Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere,...
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Alma
Ping mig
AlmaNR 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Amanda
Ping mig
AmandaNR 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AndreaNy!
Ping mig
Ny! AndreaNR 3Klarsyn, Alle vejledere, Spåkvinde, Synsk, Clairvoyant,...
 

Presentasjon kommer snart!

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Åndernes hus

1034 visninger

Isabel Allende skrev i 1982 en bog med titlen Åndernes hus, men den blev også til film, med Bille August som instruktør. 

 

Harry Potters spåkone

1446 visninger

Harry Potters spåkone er særlig berømt for, at have forudsagt at Harry er den eneste, der er i stand til at slå Voldemort ihjel.

 

Clairvoyant rådgivning

1156 visninger

En ny start med clairvoyant rådgivning - hvordan det at opsøge clairvoyant rådgivning kan føre til uventede resultater

 

At se ind i fremtiden

9243 visninger

Synske, også kendt som clairvoyante, der kan se, hvad fremtiden bringer, er virkelig i vinden, og det af åbenbare grunde! Det er en usædvanlig ekspertise såvel som en tvivlsom, da det ikke er så ligetil som det ser ud. Følgende er en del særegenheder og træk ved det at se fremtiden.

 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

4254 visninger

Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder. Åndelig vejleding er for alle. 

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend