Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Clairvoyante evner
Clairvoyante evner

Clairvoyante evner

Er det muligt at være i besiddelse af clairvoyante evner, uden selv at vide det? hvad er clairvoyante evner?

Clairvoyante evner, eller evnen til klarsyn, betyder at man er i stand til at opfatte ting som man ikke lige kan opfatte med de fem sanser. Med det menes ikke at man med logisk sans kan regne ud hvad der er sket ud i fra informationer man har til rådighed, men snarere at man fornemmer ting på en oversanselig måde.

I Danmark alene tilkommer omkring 100 nye clairvoyante hvert eneste år - men så tæller vi kun dem, der annoncerer sine evner og tilbyder dem som en tjeneste (mod betaling). Der er nok mange mange flere, der i større eller mindre grad er klarsynede, uden at de derfor bruger deres clairvoyante evner bevidst og sammen med andre.

Hvis du læser beretninger fra clairvoyante om hvordan de opdagede deres evner vil du finde, at beretningerne langt fra er ensartede. Nogle har "altid vidst" at de var anderledes; de har mærket i en tidlig alder at de havde clairvoyante evner, udover det almindelige. Hos andre er det blevet klart for dem efter at de er kommet i puberteten, måske i forbindelse med alle de andre forandringer man oplever i den periode. Atter andre har gennemgået et chok eller en meget svær periode i voksen alder, der så har udløst noget i dem, som de genkender som clairvoyante evner. Det er også muligt at evnerne vågner langsomt som følge af interesse og kundskab om emnet.

Men selv om man har evnerne er det ikke givet at man er i en situation, hvor man kan genkende og / eller udvikle dem. Det kommer meget an på hvilken slags mennesker man har omkring sig og hvilke kundskaber og interesser man har. Det er for eksempel fuldt muligt at igennem et helt liv være plaget af livagtige drømme uden nogensinde at indse, at der er noget de forsøger at fortælle én, eller man kan opleve skræmmende og uforklarlige syner og tro, at det er fordi man er ved at blive sindssyg. Hvis man ikke kan tale med nogen der kan forklare hvad der sker, kan det være meget ubehageligt.

Hvis man som ungt menneske med vågnende clairvoyante evner har været omgivet af mennesker der selv var klarsynede eller interesserede sig for clairvoyance vil man have haft mulighed til at lære og forstå hvordan det fungerer og så kunne håndtere det på en god måde. Generelt er forståelse og accept meget vigtigt for en sund udvikling af clairvoyante evner - og da menes accept både fra andre, og ikke mindst fra en selv.

Har du selv en følelse af, at du måske er clairvoyant? Så vil vi anbefale dig, at du læser en del om temaet for at få et overblik over de forskellige måder det kan arte sig; for eksempel at man kan se fremtiden, fortiden, eller fornemme ting i nutiden, der er skjulte. I tillæg er det nødvendigt at du går søger dybt i dig selv, at du gennem meditation åbner dig for oplevelserne, og for at acceptere hvad der måtte komme. At kende sig selv og forstå de processer man gennemgår er uanset hvad en kæmpe ressource for at leve et rigt liv. Held og lykke i din søgen!

 

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kærlig og intuitiv jordengel, der elsker at viderebringe guddommelige...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, men må danne sin egen mening. At være åben for spørgsmålet: Skal man tro på...
 
En blind sandsigerske

En blind sandsigerske

Blinde udvikler de andre sanser, for at kompensere for den der mangler. Her er en fortælling om en blind...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_