Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
At komme igennem smerte

At komme igennem smerte

I en perfekt verden ville vores liv være smertefri og fuld af intet andet end glæde. Selvom dette måske ikke er virkelighed for stort set os alle, betyder det ikke, at du ikke kan fortsætte gennem selv de sværeste forhold. Du ville være hårdt presset for at møde nogen, der kun har kendt glæde i deres liv. Desværre er følelsesmæssig smerte en del af at være et menneske. Når du går igennem gode tider, er det let at tro, at du aldrig vil være udsat for triste eller depressive følelser igen. Men hvis du mister en elsket eller oplever en alvorlig tragedie, er det let at lade mørket tage over.


Tillader dig at sørge

Den største fejl som de fleste begår, er at se smerte og sorg som "dårligt". Der er mange mennesker, der tror på at man kan tænke sig glad, og derfor skubber de alle negative tanker og følelser væk. Men hvis du virkelig er i sorg eller smerte, er det værste du kan gøre at ignorere det.
Det vigtigste du kan gøre er at tillade dig selv at føle de følelser, der fylder dig lige nu. At skubbe dem væk vil faktisk kun forstærke dem og give dem mere magt. Der er dog en forskel mellem at tillade dig selv at føle og tillade dig selv at vække. Gå igennem det, men gå ikke tabt i det.

Mist ikke håbet

Der er ikke naivt at have håb. Men det er naivt at tro at håb kan flytte bjerge.Mange mennesker har kæmpet sig igennem mørke tider, ved hjælp af håb, og er kommet ud helskindet på den anden side.
Hvis du går igennem noget svært,så tillad dig selv at føle disse følelser, men mist aldrig håbet. Håb er, hvad der holder os i live og hvad der inspirerer os til aldrig at give op.

Clairvoyanter og spåkoner kan være uvurderlige i vanskelige tider. Et glimt af, hvad der kommer og vejledning fra den åndelige verden kan være yderst hjælpsomme til at hjælpe dig med at holde håbet i live. Når du føler håbet er ved at glide væk, kan bare en lille smule information om fremtiden være nok til at finde håbet igen.
Du er ikke den første, du vil ikke være den sidste

Det kan være en trøst at vide at du ikke er den første person, der har været igennem vanskelige og hårde tider, og du vil heller ikke være den sidste. Vi oplever alle kampe i vores liv, som kan give os stor smerte. Du kan ikke forvente du bare kan knipse med fingrene og så er alt godt igen. Tillad dig selv at opleve smerte og at sørge, men husk stadig, at der er lysere dage forude.

 

Vil du snakke om At komme igennem smerte ring til:

YasmineYasmine
Ledig for kontakt
Yasminenr 375Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Lydhør Yasmine er her for dig. Hun søger råd hos hendes guider for at kunne hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
MargarethaMargaretha
Optaget
Margarethanr 618Tarotkort, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Margaretha er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AnjaAnja
Ikke tilgængelig
Anjanr 107Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn
 
”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Ikke tilgængelig
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

1926 visninger
Uanset hvordan du prøver det, for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. I en yderst overfladisk verden kan dette være en meget intern proces, og som faktisk ikke er mulig i enhver tilstand, så for at beherske det skal du være meget disciplineret, ellers skal du have en gudegave, for der er intet logisk, enkelt eller let i denne procedure. Det kommer dybest set som en mumlen eller et glimt eller en gætning.
 

Skyldfølelse, for at jeg ikke advarede nogen om min forudanelse

1942 visninger
Denne artikel handler om folk, der føler skyld i mange år, efter at en af deres negative forudanelser er gået i opfyldelse, og som føler, at de kunne have stoppet det, hvis de måske havde delt det med nogen.
 

Tre eksempler på synske intuitioner

4177 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 

Tro på engle, ånder, himlen og din intuition

1457 visninger
Vær ikke bange for, når du er i problemer, du altid er omgivet af de gode ånder af dine kære, der gik væk før dig.
 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

3588 visninger
Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som et medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette fly, og at børn vokser der. De skal dog først gøre det til den anden verden.
 

Lær dig at tyde dine drømme

9213 visninger
Alle mennesker har ca 5 drømme hver nat, og hver drøm varer 15 til 40 minutter. Drømmetydning er en gammel teknik som bruges en del under spådom.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere