KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
At komme igennem smerte
At komme igennem smerte

At komme igennem smerte

I en perfekt verden ville vores liv være smertefri og fyldt af intet andet end glæde. Selvom dette måske ikke er virkelighed for de fleste af os, betyder det ikke, at du ikke kan fortsætte gennem selv de sværeste forhold. Du ville være hårdt presset for at møde nogen, der kun har kendt glæde i deres liv. Desværre er følelsesmæssig smerte en del af det, at være et menneske. Når du går igennem gode tider, er det let at tro, at du aldrig vil være udsat for triste eller depressive følelser igen. Men hvis du mister en elsket eller oplever en alvorlig tragedie, er det let at lade mørket tage over.


Tillad dig at sørge

Den største fejl som de fleste begår, er at se smerte og sorg som "dårligt". Der er mange mennesker, der tror på at man kan tænke sig glad, og derfor skubber de alle negative tanker og følelser væk. Men hvis du virkelig er i sorg eller smerte, er det at ignorere det, det værste du kan gøre.
Det vigtigste du kan gøre er at tillade dig selv at føle de følelser, der fylder dig lige nu. At skubbe dem væk vil faktisk kun forstærke dem og give dem mere magt. Der er dog en forskel mellem at tillade dig selv at føle og tillade dig selv at falde. Gå igennem det, men gå ikke tabt i det.

Mist ikke håbet

Det er ikke naivt at have håb. Men det er naivt at tro, at håb kan flytte bjerge. Mange mennesker har kæmpet sig igennem mørke tider, ved hjælp af håb, og er kommet ud helskindet på den anden side.
Hvis du går igennem noget svært,så tillad dig selv at føle disse følelser, men mist aldrig håbet. Håb er, hvad der holder os i live og hvad der inspirerer os til aldrig at give op.

Clairvoyanter og spåkoner kan være uvurderlige i vanskelige tider. Et glimt af, hvad der kommer og vejledning fra den åndelige verden kan være hvad du behøver til at hjælpe dig med at holde håbet i live. Når du føler håbet er ved at glide væk, kan bare en lille smule information om fremtiden være nok til at finde håbet igen.

Du er ikke den første, og du vil ikke være den sidste

Det kan være en trøst at vide at du ikke er den første person, der har været igennem vanskelige og hårde tider, og du vil heller ikke være den sidste. Vi oplever alle kampe i vores liv, som kan give os stor smerte. Du kan ikke forvente du bare kan knipse med fingrene og så er alt godt igen. Tillad dig selv at opleve smerte og at sørge, men husk stadig, at der er lysere dage forude.

 

Vil du snakke om At komme igennem smerte ring til:

SigneSigne
Ledig for kontakt
Signenr 333Synsk, Tarotkort, Spåkone, Klarsyn, Spåkvinde, Alle vejledere
 

Signe er en synsk kvinde der er godt til at lytte og som anvender tarotkort og aflæser...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
IngridIngrid
Ledig for kontakt
Ingridnr 675Alle vejledere, Drømmetydning, Healer, Medium, Spåkone, Synsk
 

Ingrid opdaget at hun havde specielle evner som godt voksen. Hun viser omsorg og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AngelinaAngelina
Ledig for kontakt
Angelinanr 694Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle vejledere
 
Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EmmaEmma
Optaget
Emmanr 640Alle vejledere, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde, Tarotkort,...
 

Emma er altid personlig og omtænksom når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Tro på engle, ånder, himlen og din intuition

4069 visninger

Vær ikke bange, når du er i problemer, du er altid omgivet af de gode ånder af dine kære, der gik bort før dig.

 

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

4781 visninger

Uanset hvilken måde du vælger for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. 

 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

4321 visninger

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.

 

Skyldfølelse, for at jeg ikke advarede nogen om min forudanelse

4520 visninger

Denne artikel handler om folk, der føler skyld i mange år, efter at en af deres negative forudanelser er gået i opfyldelse, og som føler, at de kunne have stoppet det, hvis de måske havde delt det med nogen.

 

Tre eksempler på synske intuitioner

5164 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 

Ankou – Manden med leen

15517 visninger

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend