Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Spå din fremtid
Spå din fremtid

Spå din fremtid

Det bliver ofte sagt: Ingen kan spå om fremtiden. Vi vil med denne artikel påstå at forudsigelser om fremtiden er mulige

I kvantefysikken lærer vi at forskellige dimensioner eksisterer samtidig. En partikel kan være både bølge og stof samtidig - det er først når den bliver målt, at den tager en bestemt form. Tid og rum eksisterer på den måde uafhængigt af hinanden. Og den der udfører målingen, påvirker resultatet.

Så ville nogen sige, ja, men så er det sandt: ingen kan spå om fremtiden. Man kan aldrig vide, hvad eller hvornår noget vil ske,  man kan aldrig forudsige hvem, der vil gøre noget. Og personen som spår om fremtiden, indvirker helt sikkert på de informationer den modtager.

Men er det sandt? Måske har kvantefysikken kun opdaget nogle dele af den sande virkelighed? Måske er der variabler den ikke kender? Hovedspørgsmålene er: Findes der væsener, som er usynlige for vores øjne? Er universet levende? Hvad er vores bevidsthed? Findes der en plan for menneskets udvikling? Er der love for vores samspil med hinanden, ligesom der er love for stofs interaktion? Findes der en mening med at være her, på vores klode?

I dag har vi ikke svaret på disse spørgsmål. Vi har ikke adgang til en viden på et højere niveau. Vi tænker, vi spekulerer i sandsynlighed, vi undersøger, vi spørger, vi lærer - det er menneskets nuværende stadie. Der, hvor vi én gang var tilbøjelige til blind tro, der bruger vi vores intelligens til, at prøve at forstå universet og menneskets bevidsthed.

Det vi kan se er, at nogle mennesker mærker andre ting end os andre. Det er som om vores sanseapparater er forskellige. Så længe der er én eneste person, der fortæller noget, som derefter sker, er der noget at undersøge. Noget som er interessant at lære mere om. Så længe én eneste person fortæller om hukommelser af tidligere inkarnationer og får pladser og tidspunkter koblet sammen, er der noget at undersøge, eller nærdødsoplevelser - som ikke kan kobles til iltmangel eller andre forklaringer, er der absolut  mere at undersøge. 

Og det bliver også gjort. Inden for parapsykologien, som er en videnskabsgren, der findes på flere forskellige universiteter i USA og i Storbritannien, har man i mange år forsket i disse ting. En meget kendt forsker, Pim van Lommel, har i årtier forsket i emnet nærdødsoplevelser, og er meget anerkendt for sine resultater. Men der findes selvfølgelig forskere, der sætter alle kræfter ind på, at afvise alle resultater. Som nægter at tro på dem. Men så er vi tilbage til de gamle dage, hvor troen får os at benægte virkeligheden. Så bliver forskning et spørgsmål om tro og ikke-tro. Enten tror man at ingen kan spå om fremtiden, eller også tror man at der findes folk der kan spå om fremtiden. 

Vi ender med, at selv tage en beslutning: er der sandsynlighed for, at der findes personer, der kan opfatte andre frekvenser end dem jeg selv kan mærke? Er jeg interesseret i, hvad disse personer kan fortælle? Vil jeg undersøge, om de har noget væsentligt at tilføre mit liv? Jeg taler måske med en spåmand eller spåkvinde  – så drager jeg min egen konklusion.

 
Ida
LEDIG
 

Præsentation kommer snart

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Anki
LEDIG
 

Anki er en synsk kvinde der er godt til at lytte og som anvender tarotkort og aflæser...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Sandsiger

Sandsiger

Som freelancejournalist besluttede jeg mig for at prøve at blive spået af en sandsiger. Det var noget af en...
 
Bedste Clairvoyant i Danmark

Bedste Clairvoyant i Danmark

Hvem er den bedste clairvoyant i Danmark? Læs legenden om den unge kvinde, der blev kendt over hele landet for sine...
 
Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_