Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Spørg tarotkort
Spørg tarotkort

Spørg tarotkort

Tarotkort kan hjælpe dig med at få svar og indsigt, når du har brug for vejledning til livets spørgsmål

De allerførste tarotkort blev højst sandsynligt lavet som spillekort og til almindelig adspredelse. I hvert fald hvis vi forholder os til de første dokumenterede spor efter tarotkort, som vi finder i regnskabsbøgerne fra den franske konge Karl VI's hof i 1392. I dette år fik maleren Jaquenin Gringoneur et honorar for at have lavet nogle sæt dekorerede kort til kongen. Det kan ikke siges med sikkerhed at disse kort faktisk var tarotkort, men de 17 kort der er bevaret på et museum i Paris ligner meget i udførelsen. Det aller ældste fuldstændige tarot-kortsæt kaldes Visconti, og det er fra Italien, ca. år 1420.

Tarotkort går langt tilbage i historien

Dette kortsæt indeholder både den lille og den store Arkana - det vil sige både de 56 kort der er inddelt som et almindeligt kortsæt, og de 22 særlige kort, der viser figurer som døden, tårnet, den hængte mand med videre. Men det er først fra sluttningen af 1500-tallet, at flere kortsæt der minder om dagens tarotkort blev almindelige - og tarotkortenes tilknytning til okkultisme og spådomme blev først forankret i løbet af 1700-tallet. I dag bruges tarotkortene først og fremmest som redskaber i forbindelse med spådomme og forudsigelser, i hvert fald her i Nordeuropa. Det er derfor vi i dag er mange, der spørger tarotkortene til råds i vores del af verden.

Et redskab til vejledning

Det er ikke videnskabeligt bevist at man faktisk kan læse fremtiden ved at rådføre sig med tarotkort, men sådan er det jo med det meste derhar med spirituelle evner at gøre, klarsyn og så videre - det er ikke en præcis videnskab. Sikkert er dog, at tarotkort er mættede med symbolisme. Ved at studere og benytte og spørge tarotkort til råds, især dem, der bygger på Eliphas Levi og Golden Dawn, vil man kunne få en god oversigt over både det hebraiske alfabet, Livets Træ, astrologiske tegn, planeter, og grundlæggende numerologi. Symbolerne bidrager til at lede tankerne i bestemte retninger, og gennem studier og erfaring vil man blive rustet til at lave gode tolkninger når man bruger tarotkort.

Forskellige typer læsning

Blandt de almindeligste typer tydning er horoskopet (eller dyrekredsen), det keltiske kors, og hesteskoen. Det keltiske kors eller hesteskoen vil være de bedste, når det drejer sig om et konkret spørgsmål. I begge tilfælde er det vigtigt, at begrænse sit spørgsmål så det er helt klart og utvetydigt, ellers vil man ikke kunne få et godt og dækkende svar. Hvis man for eksempel står og skal vælge mellem to forskellige jobs der set udefra er ret ens, så er det bedste at stille et spørgsmål og lægge kortene først for det ene job og derefter for det andet. Det samme gælder, hvis spørgsmålet drejer sig om to forskellige potentielle partnere eller andre enten/eller-situationer.

Stil de rigtige spørgsmål

Ved konkrete spørgsmål der er delt op i to, kan man få en fuldstændig tolkning af først den ene mulighed og så den anden, og med det vil man forhåbentlig få ryddet op i sine tanker så man kan tage et mere bevidst valg. For det er vigtigt at huske på, at til syvende og sidst er det en selv, der skal tage valget. Den sunde tilnærmelse til at rådføre sig med tarotkort er at betragte det som et redskab til at sortere og analysere mulighederne, og til at blive bevidst om sin egen frygt eller forhåbninger og betænkeligheder. En læsning kan give afstand til at kunne betragte situationen udefra, samtidig med at man også kommer nærmere kernen af det man har foran sig og virkelig kan mærke efter, hvordan det føles.

Lyt til dig selv

Det vigtigste at huske når man får en tydning, med tarotkort eller anden form for spirituel vejledning, det er at mærke efter og lytte til sig selv. Kortene kan give dig vejledning og indsigt, men det er dig der skal bruge disse svar til noget praktisk i dit liv. Så brug den nye information til at hjæpe dig med at tage den beslutning du skal tage, men stol ikke blindt på det du får at vide. Det er dig der skal bruge det, og derfor er din egen tolkning af de svar du får, den vigtigste. Det skal give mening for dig, så du kan bruge det til at træffe de rette beslutninger om det næste skridt på din vej.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et certificeret medium. Hun formidler budskaber fra dine nære og kære, fra...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Afdødekontakt Aalborg

Afdødekontakt Aalborg

Spiritualitet, spøgelser og spørgsmål om fremtiden. Denne artikel om afdødekontakt Aalborg hjælper dig med at finde...
 
Clairvoyant Nordjylland

Clairvoyant Nordjylland

Man kan finde dygtige clairvoyante mange steder, men denne gang var det clairvoyant Nordjylland der havde de gode svar
 
Clairvoyant afdødekontakt

Clairvoyant afdødekontakt

Det at miste, kan overvælde en følelsesmæssigt, med clairvoyant afdødekontakt kan man få hjælp igennem...
 
Clairvoyant Fyn

Clairvoyant Fyn

Jeg har en ungdomsveninde, med det specielle navn Fyn, hun blev til clairvoyant Fyn i sin omgangskreds
 
Clairvoyant Odense

Clairvoyant Odense

Når man er låst fast i tvivl og usikkerhed, så er der en lang tradition for at få hjælp fra en clairvoyant...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_