Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Clairvoyance og healing
Clairvoyance og healing

Clairvoyance og healing

Hvad er clairvoyance og healing egentlig? Lad os tage et kig på fjernhealing og se hvordan det fungerer

Når man hører orderne clairvoyance og healing, tænker mange på en person, der udfører mystiske og esoteriske handlinger. En, der måske siger gådefulde sætninger og laver mærkelige bevægelser. Eller måske tænker du på Jesus i Bibelen, som fik de lamme til at gå og de blinde til at se? Eller højlydte prædikanter, der helbreder via Helligånden? Men healing er ikke så mærkeligt og fremmedartet, som mange vil gøre det til. Tværtimod er helbredelse helt naturligt og en nødvendig proces, der hele tiden foregår både i vores kroppe og i alt liv, der eksisterer. Det er simpelthen afgørende for alle arters overlevelse.

Vi arbejder hele tiden på celleplan

Kroppen heler konstant på celleniveau. Det behøver vi ikke at stille spørgsmålstegn ved. "Tiden læger alle sår," siger vi og trøster os med det. Men hvordan fungerer det, når du healer aktivt? Eller når man laver clairvoyance og healing uden at være på samme geografiske sted? Gennem tiderne og i de fleste kulturer rundt om i verden har man brugt forskellige former for healing. Og forskellige healere kan give forskellige svar på, hvordan det foregår, men en ting, som de fleste har til fælles, er, at de nævner energi. Så nu er det vist tid til en form for forklaring om healing og energi. Det er mere simpelt end man skulle tro, og samtidig så magisk og kompleks at det virker næsten mirakuløst.

Energi kan aldrig opstå eller forsvinde

Energi er et universelt begreb, som vi bruger meget i hverdagen. Selv om udtrykket bruges løst og ganske ofte, har energi en specifik fysisk betydning. Alt, hvad der eksisterer, er energi, og energi kan eksistere i mange former. Energi kan aldrig opstå eller forsvinde. Den kan kun ændre sig til andre former og overføres mellem forskellige objekter. Det lyder måske mærkeligt, men det er termodynamikkens første lov eller loven om energiens bevarelse. Et oplagt eksempel at nævne her er energien i en grøntsag, for eksempel. Vi spiser grøntsagen, og denne energi overføres til vores evne til at bevæge os og producere varme.

Energien inden i os

Så lad os se på vores kroppe. Er vi også energi? Tja, vores krop består af atomkerner med atomare partikler, der hvirvler rundt. Massen (atomkernen og partiklerne) er meget, meget lille og udgør kun én procent, og resten er energi. Vi kan derfor med sikkerhed og videnskabelig opbakning sige, at du, som læser denne artikel, er én procent masse og 99 procent energi. Folk, der arbejder med forskellige former for healing, tager udgangspunkt i, at vi kan arbejde med denne energi i os for at finde balance og helbredelse. Denne praksis kan involvere fysisk berøring af kroppen eller ikke-fysisk arbejde med kroppens energi, dvs. fjernhealing.

Haveslanger

Udgangspunktet for de fleste healere er, at de ikke selv er årsagen (eller kilden) til healing. Mange beskriver det som, at på samme måde som haveslangen er en kanal for vandet, er de en kanal for den helbredende energi. Reiki er en japansk healingsmetode, hvor man tror på, at den, der healer, fungerer som en sådan kanal. "Rei" betyder åndelig vejledning, mens "ki" betyder livskraftenergi. Tilsammen bliver det til "åndeligt vejledt livskraftsenergi". De stimulerer energistrømmen i kroppen for at fremme helbredelse. Fra Indien har vi chakra-healing. Ifølge denne tradition har vores krop forskellige chakraer, og målet er at bringe dem i balance. Når de er i fuld balance, føler vi optimal sundhed og velvære.

Velvære

Der er med andre ord flere former for healing, og der er flere måder at gøre det på. Vi har eksempler på brug af krystaller, åndedræt, meditation, lyd og meget mere. Virker det virkelig? Mange tilbagemeldinger viser, at folk har oplevet en reduktion af smerter og angst, forbedret søvnkvalitet og en øget følelse af velbefindende. Nogle har beskrevet det som at vågne op fra en forfriskende lur med en følelse af fred og ro og klarere tanker. Der er stadig brug for meget mere forskning på dette område, men meget af det virker lovende. Selv om du selvfølgelig aldrig bør erstatte det med medicinsk behandling, er energihealing en god tilføjelse til din egen værktøjskasse for velvære.

 
Anki
LEDIG
 

Anki er en synsk kvinde der er godt til at lytte og som anvender tarotkort og aflæser...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Simon
LEDIG
 

Simon har direkte kontakt med englene og formidler deres budskaber, så du kan få...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Clairvoyance og afdødekontakt

Clairvoyance og afdødekontakt

Clairvoyance og afdødekontakt har længe fascineret mennesker. Stil dine spørgsmål og få stillet din...
 
Afdødekontakt anbefaling

Afdødekontakt anbefaling

Med en afdødekontakt anbefaling kan man finde de person der kan formidle kontakt mellem åndeverdenen og de...
 
Afdøde kontakt Jylland

Afdøde kontakt Jylland

Afdøde kontakt Jylland giver mulighed for at opleve åndeverdenen og finde svar på livets store...
 
Synske Personer

Synske Personer

Synske personer kan blandt andet hjælpe dig med at finde klarhed, vejledning og støtte i hverdagens...
 
Clairvoyant medium

Clairvoyant medium

Hvordan kan et clairvoyant medium hjælpe dig? Min oplevelse med denne clairvoyant er ikke let at forklare
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere