Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Clairvoyance og healing
Clairvoyance og healing

Clairvoyance og healing

Brug clairvoyance og healing til at helbrede folk fra lang afstand. Dette er faktisk en mulighed for mange

Et af de mest deprimerende øjeblikke i enhver persons liv er, når de modtager et opkald fra en elsket, der for nylig blev diagnosticeret med en alvorlig sygdom eller et nødlidende opkald om hjælp fra en ven, der kæmper en alvorlig personlig kamp. Ved hjælp af gaverne clairvoyance og healing kan en begavet synsk udføre fjernhealing, og derved levere healing til din ven eller elskede i nød. Der er forskellige måder, du kan få hjælp fra afstand, og en af dem er clairvoyance og healing. Din åndelige sundhed og velvære, vores sind, krop og ånd er alle forbundet med hinanden.

Nogle sygdomme er forårsaget af mentale og åndelige sår. I den fysiske verden ser folk ofte sundhed ud fra fysisk sundhed. Dog er der er en voksende interesse for holistisk velvære - noget, der involverer en persons sind, krop og ånd. I løbet af de sidste 10-20 år har flere og flere mennesker vendt sig til denne nye slags healing. Faktisk er disse tre dimensioner af dit væsen. Kroppen kan ikke adskilles fra sind og ånd, fordi mentale og åndelige sår ofte er årsagerne til sygdom og dårligt helbred i vores fysiske kroppe. Psykisk sundhed påvirkes af vores evne til at behandle vores ønsker, lidenskaber og følelser, og jo mindre vi beskæftiger os med andre mennesker, desto større bliver de her udfordringer. Det involverer selvværd, selvtillid og at være sikker på hvem vi er, og hvad vi kan gøre. Dårlig mental sundhed kan føre til sorg, depression og endda afhængighed. Her kan clairvoyance og healing hjælpe.

Hvad angår åndelig sundhed, er din forbindelse til et højere væsen, uanset om du vil kalde det "Gud", "Skaber" eller et andet navn, tit en vigtig faktor for mange mennesker, der har det svært med sit åndelige helbred. Mennesker der ikke er i forbindelse med et højere væsen isolerer sig tit fra andre mennesker, og tit føler de sig tabt, når der opstår problemer. Mennesker uden en følelse af åndelig forbindelse i sit liv har ofte problemer med tilgivelse, tillid og at med have en afbalanceret følelse af medfølelse for andre. Der er tre måder at opnå fjernhealing:

Visualisering

Visualisering kræver at du formulerer positive billeder af din elskede i dit sind i forbindelse med den type healing, du ønsker at vedkommende skal modtage. Det indebærer at visualisere positive energier og derefter sende det til den person, du vil helbrede. Hvis ikke, kan denne metode tappe dig for energi.

Astral Projektion

Astralprojektion tager meget tid og øvelse for at få det til at fungere. Dette er imidlertid en meget effektiv metode, når den udføres af en der ved, hvordan man bruger denne teknik.

Søge hjælp fra åndelige guider

Du kan også bede om hjælp fra dine åndelige guider. Alt du behøver at gøre er at være tydelig med dine hensigter, fokuser på at din elskede er blevet healet og hav tro på, at healingen vil blive leveret. Med den rette træning og praksis kan enhver sende healende energier til en person, der er syg, urolig, følelsesmæssigt såret eller åndeligt faret vild. Når lyset rammer det mørke, vil positive ændringer begynde at ske.

Clairvoyance og healing kan bruges i mange forskellige situationer.

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kærlig og intuitiv jordengel, der elsker at viderebringe guddommelige...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Eliza
LEDIG
 

Eliza kan give dig vejledning på alle livets områder. Hun lægger gerne en stjerne for...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Clairvoyance Aalborg

Clairvoyance Aalborg

Når jeg står ved en skillevej i mit liv, så søger jeg hjælp, og denne gang var det Clairvoyance Aalborg der hjalp...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Vi ved ikke altid hvad der venter os, ofte fører kriser os ad helt nye veje, godt man kan få klarsyn 24 timer i...
 
Clairvoyance Århus

Clairvoyance Århus

Jeg har udforsket den alternative verden i mange år, men clairvoyance Århus gav mig alligevel et nyt syn på...
 
Clairvoyant Sjælland

Clairvoyant Sjælland

Når man står ved en skillevej, er det godt at man kan finde hjælp der hvor man er, for mig var det clairvoyant...
 
Clairvoyance København

Clairvoyance København

På min tur til storbyen blev min oplevelse med clairvoyance København det, der satte de dybeste spor i mig
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_