Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Yasmine, Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk, klarsyn

Yasmine


Lydhør Yasmine er her for dig. Hun søger råd hos hendes guider for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Ligenu sidder hun parat til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
375
Ledig
Klik her for at ringe nu
 

Hej, Mit navn er Yasmine, du er meget velkommen hos mig!. Føler du, at du er i en situation, der føles svært eller kan du ikke finde ud af hvilken vej du skal tager? Tøv ikke med et sekund med at ringe til mig! Jeg giver dig styrke og gode råd. Nu kommer disse råd ikke fra mig som en person, men fra andre dimensioner. Nogle gange kan det komme fra enhver guid eller en engel f.eks. Mine gaver har jeg arver og føler mig trygge med mine evner. Jeg leder efter fortid, nutid og fremtid, men kan også se på dine tidligere liv, hvis du ønsker det. For mig er der ingen dumme spørgsmål. Jeg bruger mit klarsyn og får hjælpe fra mine guider, når jeg arbejder. Hvis du vil have råd i kærlighed, kan jeg kanalisere svarene fra universet til dig. Sammen med andre dimensioner kan vi skabe betingelser for et harmonisk liv for dig. Jeg lytter til alt hvad jeg kan fornemme og formidler hvad de vil sige til dig i nutiden. Når du ringer til mig, kan du føle dig rolig med alt, hvad du siger, forbliver mellem dig og mig. Ring venligst til mig, jeg venter på dit opkald!

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Meditere er at skabe din virkelighed

3866 visninger
Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan klare det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du vil og være opmærksom på, at alle ting er mulige, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.
 

At håndtere det at være højsensitiv

1930 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt megen tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3647 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil adressere, hvad de skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

4559 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotika skandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 

Byg din bucketliste med astrologi

3337 visninger
Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert sat dig et tidspunkt i dit liv for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du hjælpe dig med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.
 

Den Sataniske Kirke

5991 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere