KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Yasmine, Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk, klarsyn

Yasmine


Lydhøre Yasmine er her for dig. Hun søger råd hos sine guider for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Lige nu sidder hun parat til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
375
Ledig
Klik her for at ringe nu
 

Hej, Mit navn er Yasmine, du er meget velkommen hos mig!. Føler du, at du er i en situation, der føles svært eller kan du ikke finde ud af hvilken vej du skal tage? Tøv ikke et sekund med at ringe til mig! Jeg giver dig styrke og gode råd. Nu kommer disse råd ikke fra mig som en person, men fra andre dimensioner. Nogle gange kan det komme fra enhver guide eller en engel f.eks. Mine gaver har jeg arvet og jeg føler mig tryg med dem. Jeg leder efter fortid, nutid og fremtid, men kan også se på dine tidligere liv, hvis du ønsker det. For mig er der ingen dumme spørgsmål. Jeg bruger mit klarsyn og får hjælp fra mine guider, når jeg arbejder. Hvis du vil have råd i kærlighed, kan jeg kanalisere svarene fra universet til dig. Sammen med andre dimensioner kan vi skabe betingelser for et harmonisk liv for dig. Jeg lytter til alt hvad jeg kan fornemme og formidler hvad de vil sige til dig i nutiden. Når du ringer til mig, kan du føle dig rolig med at alt, hvad du siger, forbliver mellem dig og mig. Ring venligst til mig, jeg venter på dit opkald!

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Meditere er at skabe din virkelighed

4228 visninger
Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3965 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil pege på, hvad man skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

At håndtere det at være højsensitiv

3710 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt meget tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

4984 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotikaskandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 

Byg din bucketliste med astrologi

3678 visninger
Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert en gang i livet sat dig for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du få hjælp med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.
 

Spirituel vejleder

158 visninger
Louise L. Hay - voldsofret der blev spirituel vejleder for millioner
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend