Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Viola, Alle vejledere, Spåkvinde, Synsk, Clairvoyant, clairvoyant

Viola


Viola er en ydmyg clairvoyant med et varmt hjerte. Om du ringer hende kan du få svar på dine spørgsmål og funderinger.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
686
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, Viola hedder jeg og jeg er en tryg og varm clairvoyant kvinde der elsker mit arbejde. Jeg arbejder med hjælp af min intuition for at kommunicere med den anden side. Det er en evne jeg har arvet fra de tidligere mødre i min slægt. Gennem kontakten med den anden side, kan jeg hjælpe dig med at kommunicere med dem i din slægt eller venner du gerne vil ha råd fra, eller kun fortælle dem at du har det godt. På samme måde som jeg kommunicerer med den anden side, kan jeg også kommunicere med dyr. Det kan være besværligt at forstå lige præcis hvad det er dit kæledyr vil fortælle dig. Her kan jeg hjælpe. Mine evner gør også at jeg kan spå. Jeg spår gerne om fremtiden. Skal du foretage et besværlig valg, kan jeg se hvad disse valg kan medføre, og måske gøre dig mer sikker på hvilke valg der er de bedste. Enkelte gange kan det at kigge i din fortid gøre at jeg ser ting der vil gøre det endnu nemmere at blive sikker. Måske er det tidligere fejlvalg du ikke vil gøre om igen, eller var det gode valg du vil gøre en gang til. Uanset, ring mig, så kan vi sammen finde de gode løsninger.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Seks tegn på du har en sjette sans

6296 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Den Sataniske Kirke

5852 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 

Vigtige tarotkort og deres betydelse

6874 visninger
Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.
 

Ti tegn på du er født en heks

6140 visninger
Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, se Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse resonerer med dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3585 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil adressere, hvad de skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

Meditere er at skabe din virkelighed

3790 visninger
Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan klare det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du vil og være opmærksom på, at alle ting er mulige, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere