KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Ulrika, Medium, Spåkvinde, Clairvoyance, Synsk, sandsigerske

Ulrika


Kontakt gerne Ulrika når du har behov for ærlige svar på svære spørgsmål. Hun er en kvalificeret healer og sandsigerske.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
676
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Kom gerne til mig, jeg hedder Ulrika og er en ærlig sandsigerske der også er kvalificeret healer. Jeg formidler beskeder mellem dig og den anden side om du har nogen du vil i kontakt med. Måske gik denne person ræt hurtigt over til den anden side, uden at i fik taget farvel. Eller så er det måske fra denne personen du altid fik de gode råd når besværlige valg skulle tages. Du har måske et sådant problem du vil drøfte. Jeg kan også selv være en samtalepartner i de her situationer om du ikke får tydelige råd fra den anden side. Jeg benytter så mine krystaller og, eller min intuition for at hjælpe dig. Måske kan kombinationen av de beskeder du fik fra den anden side, og de råd jeg kan gi, være den mix der skal til for at hjælpe dig videre på en tryg måde. Hos mig vil du altid får ærlige svar på dine spørgsmål, enten de er store eller små. Når du tager kontakt er jeg den professionelle, men jeg kan uanset være en der er varm og imødekommende i forhold til dig og det du tænker på.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Fysisk medium

2054 visninger
Fysisk medium indebærer en form for fænomener, hvor eksterne enheder manipulerer energier og stoffer i et medium, uanset om det er mand eller kvinde, for at danne fysiske manifestationer, såsom ånder, der lever i en menneskekrop og taler direkte derfra.
 

At håndtere det at være højsensitiv

2847 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt meget tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

2015 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3804 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil pege på, hvad man skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

Den Sataniske Kirke

6379 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 

Den berygtede forbandelse

6702 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere