Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Sylvia, Drømmetydning, Tarotkort, Spåkvinde, Synsk, clairvoyant

Sylvia


Clairvoyante Sylvia giver dig sin fulde opmærksomhed når du ringer. Hun kan hjælpe med alt og gør det med varme og ærlige svar.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
647
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Jeg er født clairvoyant og evnen har jeg avet og det har været i min familie i flere generationer. Du vil altid have min fulde opmærksomhed, da du er vigtig for mig. Jeg er rigtig godt til at lytte og har altid haft en god intuition som kan hjælp mig til at hjælp dig. Selvom at intuition er med til at jeg kan give dig gode råd om hvordan du skal takle hverdagens udfordringer, bruger jeg også andre værktøjer. Jeg bruger tarot kort, krystaller, numerologi og har et åbent sind. Jeg er altid ærlig og har aldrig hørt et dumt spørgsmål og jeg ser frem til at snakke med dig, ring allerede i dag.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Den Sataniske Kirke

5920 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 

At drømme om folk fra fortiden

1437 visninger
Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Der kan være folk fra din fortid, som du kunne lide, ikke lide eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.
 

De forskellige hjernebølger

1709 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed for at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 

Kloning af mennesker – er det muligt?

4292 visninger
Bioteknologi er som internettet og en clairvoyance, fuld af muligheder. Mange forskere interesserer sig for bioteknologi fordi mulighederne synes at være uendelige.
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3614 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil adressere, hvad de skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

At have en fænomenologisk indstilling

3349 visninger
Fænomenologi er en psykologisk fokus, der er midtvejs mellem adfærdsmæssige videnskab og psykoanalyse.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere