KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Nye kunder 10 min gratis
Sophia, Klarsyn, Spåkone, Synsk, Tarotkort, Clairvoyant, Alle vejledere, Spåkvinde, Clairvoyance, Medium, Drømmetydning, tarotkort
Sprog jeg taler/forstår

Sophia


Sophia kommer fra en slægt der altid har været medial, disse gaver har også hun arvet. Hun har stærke bånd til sine engler og deres vejledning. Nu venter hun på dit anråb så hun kan hjælpe dig videre i livet.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
259
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Mit navn er Sophia. Jeg er en empatisk rådgiver med lang erfaring, og jeg arbejder her på spålinjen for at kunne bruge mine ævner til at hjælpe andre. Det mediale har altid været en del af min familie og også jeg har arvet gaverne. Jeg har stærke bånd til mine engler og til deres vejledning. Jeg benytter tarotkort, englekort, orakelkort og pendul og jeg har en stærk intuition der hjælper mig med at finde svarene på dine spørgsmål. Når du ringer til mig ser vi hvilket værktøj der passer bedst til lige dine spørgsmål og din situation. Intet spørgsmål er for lille eller for stort, så jeg er her og venter på at du skal ringe. Knus, Sophia

Kundeanmeldelser:

Hvis du har talt med denne vejleder er vi meget taknemmelige hvis du vil skrive en kort anmeldelse.
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Seriøse medium

7546 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Spå om fremtiden

7685 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Byg din bucketliste med astrologi

4442 visninger

Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert en gang i livet sat dig for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du få hjælp med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.

 

Kloning af mennesker – er det muligt?

5808 visninger

Bioteknologi er, som internettet og en clairvoyance, fuld af muligheder. Mange forskere interesserer sig for bioteknologi fordi mulighederne synes at være uendelige.

 

Meditere er at skabe din virkelighed

4883 visninger

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.

 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

4804 visninger

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend