KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Sophia, Klarsyn, Spåkone, Synsk, Tarotkort, Clairvoyant, Alle vejledere, Spåkvinde, tarotkort
Sprog jeg taler/forstår

Sophia


Sophia kommer fra en slægt der altid har været medial, disse gaver har også hun arvet. Hun har stærke bånd til sine engler og deres vejledning. Nu venter hun på dit anråb så hun kan hjælpe dig videre i livet.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
259
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Mit navn er Sophia. Jeg er en empatisk rådgiver med lang erfaring, og jeg arbejder her på spålinjen for at kunne bruge mine ævner til at hjælpe andre. Det mediale har altid været en del af min familie og også jeg har arvet gaverne. Jeg har stærke bånd til mine engler og til deres vejledning. Jeg benytter tarotkort, englekort, orakelkort og pendul og jeg har en stærk intuition der hjælper mig med at finde svarene på dine spørgsmål. Når du ringer til mig ser vi hvilket værktøj der passer bedst til lige dine spørgsmål og din situation. Intet spørgsmål er for lille eller for stort, så jeg er her og venter på at du skal ringe. Knus, Sophia

Kundeanmeldelser:

Hvis du har talt med denne vejleder er vi meget taknemmelige hvis du vil skrive en kort anmeldelse.
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Spå om fremtiden

7126 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Seriøse medium

7378 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Seks tegn på du har en sjette sans

11969 visninger

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.

 

Mentale overlevelsestips

4495 visninger

Der er visse ting, du kan gøre for at ændre en situation. I dag fokuserer vi på at ændre en situation bare ved at få kontakt med dine mentale evner.

 

Meditere er at skabe din virkelighed

4724 visninger

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.

 

De forskellige hjernebølger

5123 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed til at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend