KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Sofiarose, Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Alle vejledere, Synsk, Spåkvinde,

Sofiarose


Sofiarose er en dansk clairvoyant der giver ærlige og ligefremme råd indenfor alle områder i livet. Ved hjælp af sin skydsengel og sit pendul vil hun hjælpe dig med at se perspektiver i sin situation. 

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
638
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Velkommen til mig! Jeg hedder Sofiarose og er vokset op med mine synske gaver, der er gået i arv i min familie. Gennem hele mit liv har jeg udviklet mine evner, jeg har taget uddannelse indenfor psykologi og healing, og jeg er uddannet medium. Med min baggrund er jeg godt rustet til at give dig den vejledning du behøver. Jeg spår din fortid, nutid og fremtid, og du kan stille spørgsmål fra alle områder i livet. Måske står du ved en korsvej i din karriere og behøver hjælp til at vælge vejen videre? Eller måske ønsker du svar i forbindelse med familie eller kærlighedsrelationer? Hos mig findes der ingen dumme spørgsmål, jeg møder dig med et åbent sind og vil give dig tydelige svar. 
Kærlig hilsen Sofiarose.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Meditere er at skabe din virkelighed

4633 visninger

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.

 

Seriøse medium

7260 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Den Sataniske Kirke

8305 visninger

Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.

 

Seks tegn på du har en sjette sans

11072 visninger

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.

 

Sådan får du adgang til den åndelige verden

8876 visninger

Hvis du har følt tegn på at du har åndelige evner, men har haft problemer med at komme i den rigtige mentale tilstand for virkelig at tune ind i det, så fortsæt med at læse. Selv om det tager lidt øvelse og disciplin at finpudse dine færdigheder, vil du sandsynligvis opleve, at adgangen til det åndelige rige bliver lettere over tid, især hvis du følger mit råd.

 

3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

5363 visninger

Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend