Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Sara, Klarsyn, Spåkone, Clairvoyant, Synsk, clairvoyant

Sara


Sara er en fantastisk kvinde der med sine clairvoyante evner vil kunne give dig ny kraft i livet.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
695
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, Sara hedder jeg og jeg, og velkommen til mig. Jeg er en tryg og varm clairvoyant kvinde med lang erfaring i det arbejde jeg gør. Jeg gør alt jeg kan for at hjælpe dig og give dig de bedste råd jeg overhovedet kan. Uanset hvad dine udfordringer er kan du ringe mig. Ved hjælp av mine evner og hjælpemidler svarer jeg på alle dine spørgsmål, store som små. Når vores samtale er færdig, vil jeg at du skal se nye muligheder i dit liv, at vejen fremover virker spændende og lys. Har du tidligere gjort dårlige valg skal du vide at jeg ikke dømmer dig for hvad du har gjort. Jeg fokuserer kun på vejen videre. Måske skal man kende sin fortid for at ikke gentage dårlige valg, men det er eneste grund til at fokusere på det der har været. Du skal altid føle dig tryg i vores samtale. De ting du fortæller mig, bliver hos mig. Det er min garanti til dig. Det gør at du kan være helt åben overfor mig. Om du har mod på at sætte fokus på dit liv, ring mig. Hilsen Sara.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Byg din bucketliste med astrologi

3269 visninger
Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert sat dig et tidspunkt i dit liv for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du hjælpe dig med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.
 

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

4383 visninger
Hver og en af ​​os vil falde i bytte for den distraherende og stressede af den materielle verden. Uanset om det er en livsforandrende begivenhed, arbejde eller familieforhold, hvis vi ikke er opmærksomme, bliver vores energi uensartet. Når disse blokke bliver gentagne, skaber det en negativ billede af en selv, der påvirker mange aspekter af vores livsstil.
 

Hvordan min medialitet begyndte

5608 visninger
Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere den begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.
 

Ankou – Manden med leen

13693 visninger
Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie. Her får du en forklaring.
 

Seks tegn på du har en sjette sans

6296 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Sekter

6214 visninger
Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere