KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Ragnvald, Clairvoyant, Clairvoyance, Medium, Klarsyn,

Ragnvald


Ragnvald giver dig sin fulde opmærksomhed og eksperthjælp. Han kan hjælpe dig med spørgsmål i bl.a. kærlighed og økonomi.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
357
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Endelig kan du få den eksperthjælp du har brug og det får du ved at ringe til mig. Du får min fulde opmærksomhed og jeg vil hjælpe dig med både små og store spørgsmål om kærlighed, relationer, økonomi og livet i almindelighed. Mine evner har jeg arvet og de kan spores generationer tilbage. Nogle gange får jeg beskeder gennem hørelse og i blandt gennem visioner. Jeg vil kunne balancere dine energier og få dig til at trives. Alt hvad vi snakker om kommer selvfølgelig ikke fortælles til andre. Jeg vil lytte til dig og du fortjener kun det bedste og jeg vil selvfølgelig tage dine spørgsmål seriøst. Jeg ser frem til vores samtale.

Kundernes anmeldelser

Susanne skriver:
Giver Ragnvald mine bedste anbefalinger. Han er virkelig dygtig og giver tydelige og præcise svar.

Sendt 09 October, Monday 11:05
Inge johnsen skriver:

Hej Ragnvald Har lige talt med dig Tak for en god snak, det hjalp mig meget! Tak for hilsnen fra den anden side!!! Jeg er vild med din udstråling og dit grin.


Sendt 27 September, Wednesday 23:21
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

2138 visninger
Hvis du har et kæledyr, skal du vide, hvordan de reagerer på os, når vi elsker dem. Selv når vi ikke kan tale deres sprog, viser de sin kærlighed og hengivenhed til os "ubetinget".
 

Fysisk medium

1287 visninger
Fysisk medium indebærer en form for fænomener, hvor eksterne enheder manipulerer energier og stoffer i et medium, uanset om det er mand eller kvinde, for at danne fysiske manifestationer, såsom ånder, der lever i en menneskekrop og taler direkte derfra.
 

At se ind i fremtiden

2383 visninger
Synske, også kendt som clairvoyante, der kan se, hvad fremtiden bringer, er virkelig i vinden, og det af åbenbare grunde! Det er en usædvanlig ekspertise såvel som en tvivlsom, da det ikke er så ligetil som det ser ud. Følgende er en del særegenheder og træk ved det at se fremtiden.
 

Vigtige tarotkort og deres betydelse

7149 visninger
Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.
 

Skyggemennesker

2583 visninger
Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående
 

Sådan får du adgang til den åndelige verden

5157 visninger
Hvis du har følt tegn på at du har åndelige evner, men har haft problemer med at komme i den rigtige mentale tilstand for virkelig at tune ind i det, så fortsæt med at læse. Selv om det tager lidt øvelse og disciplin at finpudse dine færdigheder, vil du sandsynligvis opleve, at adgangen til det åndelige rige bliver lettere over tid, især hvis du følger mit råd.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere