Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Paulina, Synsk, Clairvoyant, Alle vejledere, Klarsyn, klarsyn

Paulina


Paulina gir vejledning ved hjælp af sin sjette sans og sine synske evner. Hun er professionel når hun føler energierne og gir dig de svar hun finder.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
656
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Paulina hedder jeg, så hej og velkommen til mig!. Om du føler at du har behov for at få svar på dine spørgsmål om alt fra hverdagsproblemer til de store kærlighedsspørgsmål skal du ikke nøle med at tage kontakt med mig. Jeg benytter mit klarsyn og mine evner som medium når jeg gir dig vejledning, og jeg har selvsagt al fokus på dig. Du får mine råd inden alle områder og jeg hjælper dig med din spirituelle udvikling, samtidig som jeg jeg hjælper dig gennem de udfordringer du har. Du får et positivt møde med mig, og jeg har et åbent sind når jeg føler energier og finder de svar du søger. Jeg tager mit arbejde seriøst og på en professionel måde. Jeg er en god lytter og du får altid ydmyge og ærlige svar. Føler du dig fast i dit tankemønster eller føler du dig fast følelsesmæssig kan vi se på det og få frem mulige løsninger, løsninger der passer dig bedst. Jeg får ofte hjælp fra min skytsengel når jeg arbejder med de her spørgsmålene, måske har du også en skytsengel?

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Spå om fremtiden

1589 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Seks tegn på du har en sjette sans

6295 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Vigtige tarotkort og deres betydelse

6873 visninger
Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.
 

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

4382 visninger
Hver og en af ​​os vil falde i bytte for den distraherende og stressede af den materielle verden. Uanset om det er en livsforandrende begivenhed, arbejde eller familieforhold, hvis vi ikke er opmærksomme, bliver vores energi uensartet. Når disse blokke bliver gentagne, skaber det en negativ billede af en selv, der påvirker mange aspekter af vores livsstil.
 

Ankou – Manden med leen

13693 visninger
Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie. Her får du en forklaring.
 

Fordelene ved en livsstilslæsning

3571 visninger
Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med spiritus? En god psykisk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af psykiske aflæsninger er livsstilsæsningen.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere