KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Paulina, Alle vejledere, Clairvoyant, Synsk, Spåkone, klarsyn

Paulina


Paulina gir vejledning ved hjælp af sin sjette sans og sine synske evner. Hun er professionel når hun føler energierne og gir dig de svar hun finder.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
656
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Paulina hedder jeg, så hej og velkommen til mig!. Om du føler at du har behov for at få svar på dine spørgsmål om alt fra hverdagsproblemer til de store kærlighedsspørgsmål skal du ikke nøle med at tage kontakt med mig. Jeg benytter mit klarsyn og mine evner som medium når jeg gir dig vejledning, og jeg har selvsagt al fokus på dig. Du får mine råd inden alle områder og jeg hjælper dig med din spirituelle udvikling, samtidig som jeg jeg hjælper dig gennem de udfordringer du har. Du får et positivt møde med mig, og jeg har et åbent sind når jeg føler energier og finder de svar du søger. Jeg tager mit arbejde seriøst og på en professionel måde. Jeg er en god lytter og du får altid ydmyge og ærlige svar. Føler du dig fast i dit tankemønster eller føler du dig fast følelsesmæssig kan vi se på det og få frem mulige løsninger, løsninger der passer dig bedst. Jeg får ofte hjælp fra min skytsengel når jeg arbejder med de her spørgsmålene, måske har du også en skytsengel?

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Sekter

6388 visninger
Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.
 

Spå om fremtiden

2030 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Hvordan min medialitet begyndte

5698 visninger
Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.
 

De forskellige hjernebølger

1888 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed til at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 

Spåkone tegning

889 visninger
En spændende form for kontakt med den anden side er former for spåkone tegning
 

Spørg tarotkort

850 visninger
Står du ved et vejskille? Spørg tarotkort, så kan du få svar om hvilket valg, der er det bedste.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere