Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Ninni, Clairvoyance, Spåkvinde, Medium, Synsk, clairvoyant, tarotkort

Ninni


Ring og snak med Ninni. Ninni er ikke en der kun bruger sine tarotkort og kommunicerer med dyr, hun er også en der er god til at lytte.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
668
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, du er mere end velkommen til at ringe mig. Jeg hedder Ninni og er en der kan hjælpe dig. Har du spørgsmål relateret til familiære problemer, karriere eller kærlighed er jeg her for at hjælpe. Med andre ord, du får mine råd og vejledning indenfor mange områder som angår dig og dit liv. Om du føler at du har havnet i situationer der u ikke er komfortable eller synes er besværlige kan jeg være til hjælp. Jeg har været clairvoyant siden jeg var et barn og benytter min intuition og mine tarotkort når jeg søger svar på dine spørgsmål og udfordringer. Jeg kan også hjælpe med at finde svar på hvorfor dine drømme er som de er. Jeg kan tyde drømme og jeg kan tolke dyrene. En af mine mange egenskaber er at jeg er en god lytter som er interesseret af dine spørgsmål og tanker. Fra mig vil du altid få ærlige svar om min oprigtige mening. Jeg formidler beskeder til dig om hvilke muligheder du har og hvilke forudsætninger som finnes for dig. Mit fokus vil altid være på dig og det du fortæller. Føl dig velkommen til at ringe mig.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Fysisk medium

1186 visninger
Fysisk medium indebærer en form for fænomener, hvor eksterne enheder manipulerer energier og stoffer i et medium, uanset om det er mand eller kvinde, for at danne fysiske manifestationer, såsom ånder, der lever i en menneskekrop og taler direkte derfra.
 

At håndtere det at være højsensitiv

1931 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt megen tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

1096 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3647 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil adressere, hvad de skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

Den Sataniske Kirke

5992 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 

Den berygtede forbandelse

6537 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere