KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Natacha, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkvinde, Synsk, Tarotkort, Healer,

Natacha


Natacha er et dansk medium med lang og bred erfaring inden det mediale arbejde. Hos hende bliver du modtaget på en professionel måde, og du kan få svar på dine spørgsmål. Du kan føle dig tryg med en spådom hos Natacha. 

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
363
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Jeg hedder Natacha og kommer fra Danmark, og jeg vil ønske dig varmt velkommen til at kontakte mig. Mine evner er medfødt og jeg bruker dem gjerne for å hjelpe deg med å finne svar på spørsmålene du måtte ha. Jeg får svar gjennom kanalisering, men bruker også englekort og englehvising i mine samtaler. Jeg er en god lytter, og ydmyk overfor det du ønsker å fortelle meg. Samtalenevåre er naturligvis private og alt blir mellom oss. Hvis dette er første gangen du kontakter et medium vil jeg guide deg gjennom prosessen. En samtale med meg er til hjelp når du har familiespørsmål, kjærlighetsbekymringer, spørsmål om karriere eller økonomi. Hvis du trenger støtte og en som lytter til deg er du velkommen til å kontakte meg. Jeg kan kjenne energiene dine og bidra til å få deg mer i balanse i løpet av samtalen. Jeg kan også hjelpe med din egen åndelige utvikling. Dersom du søker kontakt med den andre siden kan jeg hjelpe deg med det. Jeg kommuniserer også med dyr. Jeg bruker pendel, krystaller, og jeg kan også lese av din aura. Du er varmt velkommen til å kontakte meg!

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Spirituel vejleder

7129 visninger
Louise L. Hay - voldsofret der blev spirituel vejleder for millioner
 

Seks tegn på du har en sjette sans

11072 visninger

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.

 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

5187 visninger

Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøve noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være udmattende og kan holde dig fra at opfylde dit potentiale.

 

At drømme om folk fra fortiden

4910 visninger

Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Det kan være folk fra din fortid, som du kunne lide eller ikke lide, eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.

 

Hvad er en spådom?

8354 visninger
Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.
 

Fordelene ved en livsstilslæsning

4557 visninger

Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med ånder? En god synsk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af synske aflæsninger er livsstilsæsningen.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend