KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Nye kunder 10 min gratis
My, Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk, Alle vejledere, Tarotkort, Clairvoyant, Klarsyn, Medium, Healer, klarsyn
Sprog jeg taler/forstår

My


Lydhøre My er her for dig. Hun søger råd hos sine guider for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Lige nu sidder hun parat til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
275
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, Mit navn er My, du er meget velkommen hos mig!. Føler du, at du er i en situation, der føles svært eller kan du ikke finde ud af hvilken vej du skal tage? Tøv ikke et sekund med at ringe til mig! Jeg giver dig styrke og gode råd. Nu kommer disse råd ikke fra mig som en person, men fra andre dimensioner. Nogle gange kan det komme fra enhver guide eller en engel f.eks. Mine gaver har jeg arvet og jeg føler mig tryg med dem. Jeg leder efter fortid, nutid og fremtid, men kan også se på dine tidligere liv, hvis du ønsker det. For mig er der ingen dumme spørgsmål. Jeg bruger mit klarsyn og får hjælp fra mine guider, når jeg arbejder. Hvis du vil have råd i kærlighed, kan jeg kanalisere svarene fra universet til dig. Sammen med andre dimensioner kan vi skabe betingelser for et harmonisk liv for dig. Jeg lytter til alt hvad jeg kan fornemme og formidler hvad de vil sige til dig i nutiden. Når du ringer til mig, kan du føle dig rolig med at alt, hvad du siger, forbliver mellem dig og mig. Ring venligst til mig, jeg venter på dit opkald!

Kundeanmeldelser:

Hvis du har talt med denne vejleder er vi meget taknemmelige hvis du vil skrive en kort anmeldelse.
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Spå om fremtiden

7685 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Seriøse medium

7546 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Byg din bucketliste med astrologi

4442 visninger

Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert en gang i livet sat dig for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du få hjælp med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.

 

Den berygtede forbandelse

7760 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

5182 visninger

Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse istedenfor.

 

Meditere er at skabe din virkelighed

4883 visninger

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend