Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Mikelah, Afdødekontakt, Medium, Spåkvinde, Spåkone, sandsigerske, klarsyn, tarotkort

Mikelah


Denne spåkone er opvokset i det nordlige Sverige, hvor hun også har fået sin empatiske og positive personlighed fra. Mikelah er et af mange seriøse medium som kan hjælpe dig med clairvoyant vejledning her på Clairvoyant24.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
605
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Gaven at se, høre, tolke og føle budskaber er medfødt for en sandsigerske som jeg. Min slægts clairvoyante gaver har gået i arv i mange generationer i min familie. Som medium tilbyder jeg min eksperthjælp når du ringer til min spå linje. Mine evner giver dig en unik mulighed til at få svar på alle de spørgsmål du har. Alle spørgsmål er vigtige, hvad end det er livsvigtige eller mindre spørgsmål af personlig karakter. Jeg er specialiseret i afdødekontakt, tidligere liv, dyre kommunikation, relationer og konflikthåndtering. Normalt arbejder jeg med mit stærke klarsyn og mine følelser, men jeg kan også en gang imellem bruge tarotkort, englekort og pendul. Jeg ser meget frem til at få lov til at give dig en spådom, og du er selvfølgelig velkommen til at allerede nu at ringe til min spå linje.

Varme knus fra din sandsigerske.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Fysisk medium

821 visninger
Fysisk medium indebærer en form for fænomener, hvor eksterne enheder manipulerer energier og stoffer i et medium, uanset om det er mand eller kvinde, for at danne fysiske manifestationer, såsom ånder, der lever i en menneskekrop og taler direkte derfra.
 

Kloning

3533 visninger
Som så mange spåkoner, så står forskere indenfor bioteknologi også ofte overfor moralske og etisker spørgsmål.
 

Skyldfølelse, for at jeg ikke advarede nogen om min forudanelse

1124 visninger
Denne artikel handler om folk, der føler skyld i mange år, efter at en af deres negative forudanelser er gået i opfyldelse, og som føler, at de kunne have stoppet det, hvis de måske havde delt det med nogen.
 

At se ind i fremtiden

1229 visninger
Synske, også kendt som clairvoyante, der kan se, hvad fremtiden bringer, er virkelig i vinden, og det af åbenbare grunde! Det er en usædvanlig ekspertise såvel som en tvivlsom, da det ikke er så ligetil som det ser ud. Følgende er en del særegenheder og træk ved det at se fremtiden.
 

Zeus hjælper os

6901 visninger
Vores krop gør indimellem ting ufriviligt. Her kan du læse om en af de mere mystiske ting den gør, som man kan bruge til spå med.
 

At komme igennem smerte

3873 visninger
I en perfekt verden ville vores liv være smertefri og fuld af intet andet end glæde. Selvom dette måske ikke er virkelighed for stort set os alle, betyder det ikke, at du ikke kan fortsætte gennem selv de sværeste forhold. Du ville være hårdt presset for at møde nogen, der kun har kendt glæde i deres liv. Desværre er følelsesmæssig smerte en del af at være et menneske. Når du går igennem gode tider, er det let at tro, at du aldrig vil være udsat for triste eller depressive følelser igen. Men hvis du mister en elsket eller oplever en alvorlig tragedie, er det let at lade mørket tage over.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere