KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Matheus, Synsk, Healer, Drømmetydning, Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone,

Matheus


Matheus er en moderne shaman. Han vil hjælpe dig med at se nye perspektiver, og han møder dig på en ydmyg og ærbødig måde.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
649
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, mit navn er Matheus. Jeg er en shaman og certificeret healer, og jeg vil give dig styrke og vejledning til at komme igennem de udfordringer du står overfor. I vores samtaler møder jeg dig med ærbødighed og respekt, husk at der findes ingen dumme spørgsmål. Jeg bruger min intuition og mine evner som klarsynt og klarhørende for at kunne bistå dig. Hos mig får du ærlige og direkte svar. Gennem min karriere og gennem en nær kontakt med naturen har jeg udviklet mine evner for at på bedste måde kunne hjælpe dig med at skabe forudsætninger for et bedre liv. 

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Sekter

7074 visninger

Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.

 

En magisk healing suppe

8174 visninger
Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.
 

Sådan får du adgang til den åndelige verden

8876 visninger

Hvis du har følt tegn på at du har åndelige evner, men har haft problemer med at komme i den rigtige mentale tilstand for virkelig at tune ind i det, så fortsæt med at læse. Selv om det tager lidt øvelse og disciplin at finpudse dine færdigheder, vil du sandsynligvis opleve, at adgangen til det åndelige rige bliver lettere over tid, især hvis du følger mit råd.

 

Den Sataniske Kirke

8305 visninger

Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.

 

De forskellige hjernebølger

5041 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed til at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 

Spået

3453 visninger
Jeg er blevet spået! Og jeg aner slet ikke hvordan jeg skal forholde mig til hvad der blev sagt.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend