Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Marie, Drømmetydning, Healer, Tarotkort, Afdødekontakt, synsk

Marie


Marie er et certificeret medium og hun har været synsk hele hendes liv. Hun kan hjælpe dig med tarotkort læsning og meddelelser fra andre dimensioner. Ser frem i mod at høre fra dig.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
636
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Min opgave her på jorden er at sprede kærlig og hjælpe dem som behøver og vil have den hjælp. Når jeg arbejder så lægger jeg fokus på her og nu og fremtiden og hvordan du har det inden i. Jeg er certificeret medium, men har helt mit liv været synsk. Jeg kan hjælpe dig med blandt andet tarot kortlægning, healing, rensning og meddelelser fra andre dimensioner. Du er mere end velkommen at kontakte mig allerede nu.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

At drømme om folk fra fortiden

1548 visninger
Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Der kan være folk fra din fortid, som du kunne lide, ikke lide eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.
 

Lær dig at tyde dine drømme

9213 visninger
Alle mennesker har ca 5 drømme hver nat, og hver drøm varer 15 til 40 minutter. Drømmetydning er en gammel teknik som bruges en del under spådom.
 

At komme igennem smerte

4231 visninger
I en perfekt verden ville vores liv være smertefri og fuld af intet andet end glæde. Selvom dette måske ikke er virkelighed for stort set os alle, betyder det ikke, at du ikke kan fortsætte gennem selv de sværeste forhold. Du ville være hårdt presset for at møde nogen, der kun har kendt glæde i deres liv. Desværre er følelsesmæssig smerte en del af at være et menneske. Når du går igennem gode tider, er det let at tro, at du aldrig vil være udsat for triste eller depressive følelser igen. Men hvis du mister en elsket eller oplever en alvorlig tragedie, er det let at lade mørket tage over.
 

Tro på engle, ånder, himlen og din intuition

1457 visninger
Vær ikke bange for, når du er i problemer, du altid er omgivet af de gode ånder af dine kære, der gik væk før dig.
 

Den Grønne Mand

3884 visninger
Enhver der har studeret spådomme og hekse har stødt på den Grønne Mand. Her får du en kort forklaring på hvem han er og hvad han symbolisere.
 

At have en fænomenologisk indstilling

3394 visninger
Fænomenologi er en psykologisk fokus, der er midtvejs mellem adfærdsmæssige videnskab og psykoanalyse.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere