Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Maria, Medium, Afdødekontakt, Tarotkort, Spåkvinde, clairvoyant, clairvoyance, telefon clairvoyance, telefonclairvoyance, sandsigerske, synsk, klarsyn, tarotkort

Maria


En yderst kompetent sandsigerske som har stor erfaring med clairvoyant vejledning.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
103
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Jeg er en synsk spåkone med forbindelse mellem de synlige og ikke synlige. Ring og få en online spådom med eksperthjælp og clairvoyant vejledning af mig. Når du har en telefon clairvoyance med mig, så er jeg i kontakt med åndeverdenen, og det giver dig tydelige svar på dine spørgsmål. Jeg kan får clairvoyant kontakt med dine nære og kære fra den anden side. Som sandsigerske kan jeg hjælpe dig med de fleste spørgsmål, f.eks spørgsmål om dit arbejdsliv, dit kærlighedsliv og din økonomi. Som spåkone hjælper jeg dig med at komme frem til, hvad du behøver at ændre for at forbedre dit liv. På denne telefonclairvoyance guider jeg folk med hjælp af tarotkort, pendul, mit klarsyn og min stærke intuition. Jeg har mange års erfaring af clairvoyant vejledning, og jeg finder stor glæde i at hjælpe folk med at få et bedre liv. Jeg ser virkelig frem til at høre fra dig, og du er altid varmt velkommen til en online spådom med mig. Din sandsigerske.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Auraen og dens farver

8628 visninger
Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.
 

Fremtidssyn

857 visninger
Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige kortsigtet fremtid på.
 

Ti tegn på du er født en heks

5352 visninger
Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, se Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse resonerer med dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.
 

At komme igennem smerte

3873 visninger
I en perfekt verden ville vores liv være smertefri og fuld af intet andet end glæde. Selvom dette måske ikke er virkelighed for stort set os alle, betyder det ikke, at du ikke kan fortsætte gennem selv de sværeste forhold. Du ville være hårdt presset for at møde nogen, der kun har kendt glæde i deres liv. Desværre er følelsesmæssig smerte en del af at være et menneske. Når du går igennem gode tider, er det let at tro, at du aldrig vil være udsat for triste eller depressive følelser igen. Men hvis du mister en elsket eller oplever en alvorlig tragedie, er det let at lade mørket tage over.
 

Hvem er har clairvoyante evner?

7851 visninger
Hvordan kan man vide om man rent fakstisk har synske evner eller om man bare er heldig til at gætte? Og hvad er en clairvoyant? Det får du svarret på her.
 

Fysisk medium

822 visninger
Fysisk medium indebærer en form for fænomener, hvor eksterne enheder manipulerer energier og stoffer i et medium, uanset om det er mand eller kvinde, for at danne fysiske manifestationer, såsom ånder, der lever i en menneskekrop og taler direkte derfra.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere