Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Malva, Synsk, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere, synsk, tarotkort

Malva


Malva er synsk, dyretolk, og udfører også healing om det er dit ønske. Hun benytter sig af sin intuition og sine kort i arbejdet.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
691
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej og velkommen til Malva, det er mit navn. Om du har behov for at snakke med nogen, er jeg her for dig. Måske har du behov for en snak, og så kan vi gennem samtalen finde ud af hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. I mit arbejde benytter jeg mig af mange hjælpemidler, det kan være krystaller, tarotkort eller min intuition. Det hele kommer an på hvad dine spørgsmål er. Jeg tolker også dyr og dyrenes væremåde. Har du og dit dyr svært ved at forstå hinanden, kan jeg hjælpe. Det er ikke altid nemt for en der er uerfaren at forstå hva et dyr vil fortælle os. Har du andre udfordringer, enten der hjemme eller i dit arbejde, kan jeg også hjælpe. Hvor går vejen videre, det er et spørgsmål mange har. Mine kort og krystaller kan fortelle hvad du kan gøre, hvilke valg du bør tage. At jeg er synsk gør at jeg også kan se sammenhænge i dit liv, sammenhænge der kan forklare hvorfor ting er som de er, og som så gør det nemmer at tage de rette valg fremover.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Den Sataniske Kirke

5991 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 

Seks tegn på du har en sjette sans

6663 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Ti tegn på du er født en heks

6290 visninger
Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, se Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse resonerer med dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.
 

Vigtige tarotkort og deres betydelse

7010 visninger
Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.
 

3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

4048 visninger
Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv.
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3647 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil adressere, hvad de skal gøre, når de begynder at blive negative.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere