Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
clairvoyant24dk instagram 22clairvoyant24dk instagram 23clairvoyant24dk instagram 24clairvoyant24dk instagram 25clairvoyant24dk instagram 26clairvoyant24dk instagram 27
 
Magdalena, Drømmetydning, Medium, Synsk, Klarsyn,

Magdalena


Magdalena er et naturmenneske som kan hjælpe dig med å finne de svar du søger.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
627
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Du skal være hjertelig velkommen, ring mig gerne. Jeg hedder Magdalena, og jeg er her for at hjælpe dig. Nu er det ikke sådan, at jeg kan finde alle mulige svar af mig selv. Jeg har også hjælpere, både her hos mig i form af mine værktøj, men også på den anden side, mine engle og ånder som hjælper til med at finde de rette svar for dig. Jeg møder verden med et åbent sinde. På den måde kan jeg spå om fremtiden, men også se hvad der har sket i dit liv. Selvfølgelig siger jeg det ikke til nogen, alt hvad jeg ser og som vi snakker om, bliver mellem os. Jeg ved, at vi alle har en fortid, og jeg ved, at ikke alle vil dele alt med alle. Det er en ret vi alle har. Har du nogle udfordringer du ikke ser løsningen på, kan svarene måske ligge i naturen. Andre finder vi inde i os selv om vi får den rigtige vejledning. Når du ringer, så fortæl frit. Jeg lytter, og så finder vi ud af hvordan det hele hænger sammen.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Hvordan håndtere jeg frygten for at dø

1268 visninger
Svar på hvad der sker, når vi dør, er et emne der ofte bliver diskuteret. Men det eneste vi kan gøre er at gætte på hvad der sker. Døden er endelig, og det skræmmer de fleste, men der er måde hvorpå vi kan håndtere denne frygt.
 

Ankou – Manden med leen

12629 visninger
Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie. Her får du en forklaring.
 

Vigtige tarotkort og deres betydelse

5787 visninger
Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.
 

Hvordan min medialitet begyndte

4799 visninger
Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere den begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.
 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

146 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 

Lær dig at tyde dine drømme

8591 visninger
Alle mennesker har ca 5 drømme hver nat, og hver drøm varer 15 til 40 minutter. Drømmetydning er en gammel teknik som bruges en del under spådom.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere